magia naturii

Filozofia AP Bio Life

La înfiinţarea AP Bio Life, misiunea firmei a fost formulată astfel: prin aplicarea unei etici profesionale, construirea unui sistem de marketing în reţea autentică, în care membrii reţelei se pot bucura de avantajele celui mai permisiv plan de marketing existent şi au parte de produse strict naturale, unice pe piaţă.

Credem în dreptul oamenilor de a cunoaşte alternativele oferite de natură, care pot însemna o rezolvare eficientă a unor probleme de sănătate şi în dreptul la libertate prin afirmare personală.

Scopul nostru primordial constă în faptul de a şti cât mai mulţi consumatori satisfăcuţi în rândul colaboratorilor noştri şi, în acest fel, firma să obţină recunoaşterea internaţională.

Ştiaţi că?

Majoritatea oamenilor au fost învăţaţi să fie loiali, să fie angajaţi ce muncesc din greu, şi nu să fie proprietarii unei afaceri prin care să îşi construiască propria reţea.

Dacă vreţi să trăiţi mai bine, trebuie să deveniţi afacerist sau investitor.

Majoritatea oamenilor nu reuşesc să înţeleagă ce anume îi face bogaţi pe cei bogaţi. Ei merg la şcoală să înveţe să devină angajaţi ai sistemului; ei nu reuşesc să vadă imaginea de ansamblu (cursa şobolanului). Cei mai mulţi nu văd decât valoarea slujbei lor doar pentru că aşa au fost educaţi.

Cei mai bogaţi oameni din lume construiesc reţele. Toţi ceilalţi au fost educaţi să caute un loc de muncă.

Prin aderarea la afacerea de marketing în reţea AP Bio Life, aveţi posibilitatea conducerii propriei afaceri, în care veţi întâlni oameni care sunt acolo să vă ajute să deveniţi mai bogaţi. Veţi avea ocazia de a vă construi propria reţea, şi nu de a vă petrece viaţa lucrând în reţeaua altora.

În afacerea AP Bio Life, aveţi posibilitatea de a învăţa cum să faceţi ca banii să lucreze pentru voi, în loc să lucraţi voi pentru bani. Acest gen de cunoştinţe nu este predat în majoritatea şcolilor.

Bogăţia se măsoară în timp şi nu în bani. Puneţi-vă întrebarea: câte luni pot trăi la nivelul actual dacă îmi pierd slujba sau sursa de venit?... Oamenii bogaţi de aceea sunt bogaţi pentru că nu lucrează pentru bani. În cazul lor, banii sunt cei care lucrează pentru ei.

AP Bio Life are cel mai permisiv plan de marketing şi cea mai rapidă evoluţie dintre toate companile MLM din România.

AFACERE               PRODUSE                 PRETURI                INSCRIERE/COMANDA

 


Afacerea ta... pentru tine!

 

Planul de marketing


AP Bio Life funcţionează in sistem Multi Level Marketing (MLM). Este o afacere cu un plan de marketing generos, cu nivele foarte uşor de atins şi cu o permisivitate crescută. 

Avantajele colaboratorilor:

  • Discount de 25%, indiferent de valoarea comenzii;
  • Profit din vânzările de pe 10 nivele ale reţelei;
  • Pe nivel de lider, extrabonus de 3% de pe toata adancimea retelei;
  • Comenzile se pot plasa prin mail, telefon, fax;
  • Beneficiaţi de toate ofertele şi reducerile suplimentare acordate de firmă;
  • Durata de livrare 1-2 zile de la realizarea comenzii, prin curier rapid.

 

Pentru fiecare produs vândut de dvs. sau de cei înscrişi de dvs. în reţea primiţi puncte pe baza cărora veţi fi salarizat!


ATENŢIE: pentru a se calcula salariul, trebuie să aveţi în luna respectivă cumpărături de minim 25 euro.


Mărirea venitului prin promovarea produselor


Puteţi începe imediat să vă măriţi venitul prin sponsorizare. Sponsorizarea înseamnă iniţiere. Dacă puteţi împărtăşi şi altora entuziasmul dvs. pentru produsele AP Bio Life şi pentru oportunitatea de afacere şi, dacă doriţi să-i ajutaţi să vă urmeze exemplul, veţi avea succes. Cu cât sponsorizaţi mai multe persoane şi cu cât le veţi instrui mai bine şi vă vor urma exemplul, cu atât mai mare va deveni afacerea dvs. Pe măsură ce afacerea se dezvoltă, vă apropiaţi de obiectiv... MANAGER ASOCIAT!


AFACERE                PRODUSE                PRETURI                INSCRIERE/COMANDA

Make a free website with Yola