magia naturiiAFACERE               PRODUSE                 PRETURI                INSCRIERE/COMANDA


Forever Living Products începe cu un om şi un vis ambiţios. Mulţi ani, Rex Maughan a căutat o idee care să reunească cele două mari scopuri ale vieţii sale: o sănătate mai bună şi independenţa financiară. În 1978, găsind ceea ce căutase atâta timp, a invitat 43 de persoane la prima întâlnire Forever Living Products în Tempe, Arizona. Această întâlnire a deschis drumul către ceea ce avea să devină foarte curând o afacere cu un incredibil succes.

Rex şi primii distribuitori Forever Living au realizat curând că foarte multe persoane erau în căutarea aceloraşi lucruri ca şi ei. Oamenii nu mai doreau să audă vechile sfaturi despre ce ar trebui să facă pentru a se simţi mai bine. Căutau alternative noi, naturale, pentru a-şi îmbunătăţi sănătatea. Şi, pentru mulţi dintre ei, o sănătate mai bună nu a fost decât începutul. A urmat oportunitatea de a controla mai bine felul în care îşi organizează timpul şi îşi câştigă veniturile.

Forever Living Products s-a transformat rapid, din visul unui singur om, în visul a milioane. Calitatea produselor şi simplitatea principiilor Planului de Marketing au facilitat îmbrăţişarea afacerii de orice persoană dispusă să aibă o viaţă mai bună. Mulţi oameni în căutare de produse de calitate pentru întreţinerea sănătăţii au devenit, din clienţi satisfăcuţi, distribuitori FLP. Alţii au intuit imediat potenţialul afacerii şi au început construirea unei echipe de succes. Indiferent de motivul pentru care s-au implicat, rezultatul a fost acelaşi. Au avut tot mai mult succes, dându-le şi altora posibilitatea de a deveni mai sănătoşi şi mai prosperi. Astăzi, după mai mult de 31 de ani, FLP are peste 9,3 milioane de distribuitori independenţi în peste 140 de ţări ale lumii.


Visul tău, planul nostru!

De peste 30 de ani, Forever Living Products şi-a dedicat întreaga activitate identificării şi prezentării celor mai valoroase resurse de sănătate şi frumuseţe oferite de natură. Fondată în 1978, Forever Living ne învaţă cum să folosim în avantajul nostru aceste resurse. Prin gama de băuturi nutritive pe bază de aloe vera, produsele pentru îngrijirea pielii şi produsele cosmetice, organismul beneficiază din plin de remarcabilele proprietăţi ale gelului de aloe. Dacă adăugăm linia completă de suplimente alimentare şi produse apicole, vom obţine o gamă completă de produse naturale destinate sănătăţii şi înfrumuseţării.

Astăzi, grupul de companii Forever are o cifră de afaceri de 2,5 miliarde de dolari şi filiale în peste 140 de ţări, fiind cel mai mare cultivator mondial de aloe vera, precum şi cel mai mare producător şi distribuitor mondial al produselor obţinute pe baza acesteia. Forever Living Products are sediul central în Scottsdale, Arizona şi până în 2007 a fost condusă de Rex Maughan. În anul 2008, Rex Maughan l-a învestit în funcţia de preşedinte al companiei pe fiul său, Gregg Maughan. Peste 9,3 milioane de distribuitori independenţi beneficiază în prezent de sprijinul, instrumentele şi cunoaşterea necesare unei vieţi mai sănătoase şi mai prospere.AFACERE               PRODUSE                 PRETURI                INSCRIERE/COMANDA

Make a free website with Yola