magia naturii

  


AFACERE               PRODUSE                 PRETURI                INSCRIERE/COMANDA

 

Calitate...

Concernul franco-bulgar Refan propune consultanţilor şi clienţilor, din vasta sa colecţie de parfumuri celebre, o linie de peste 150 de parfumuri ce se află în acest moment în topul preferinţelor cunoscătorilor.

Cele mai renumite şi apreciate arome din lume se regăsesc în colecţia Refan, de la clasicele Chanel 5, Opium şi Magie Noire pâna la provocări mai recente, precum Coco Mademoiselle, Angel sau L’eau par Kenzo.

Parfumurile produse de Refan conţin 42% componente naturale de calitatea cea mai bună, spre deosebire de majoritatea parfumurilor din magazinele de lux, unde, în zilele noastre, parfumurile sunt integral sintetice.

Prin conţinutul de esenţă foarte ridicat (15% esenţă), parfumurile Refan au o durată de până la 12 ore.


Ambalaj...

Legat de ambalajele parfumurilor de la Refan, trebuie să cunoaştem următoarele informaţii:

Marile case de modă din lume care lansează pe piaţă parfumurile nu deţin propriile fabrici, ci apelează la ajutorul unor fabrici mari şi specializate, care pot produce la comandă, în diverse cantităţi, aceste parfumuri, pentru clienţii lor.

Casele de modă plătesc fabricilor producătoare sume mari pentru exclusivitatea asupra parfumurilor nou lansate, pe perioade cuprinse între 2 şi 5 ani. După expirarea perioadei de exclusivitate, fabricile pot vinde parfumurile respective şi altor clienţi, dar cu condiţia să nu foloseasca marca, denumirea consacrată.

Concernul franco-bulgar Refan ambalează parfumurile într-un ambalaj propriu, sub marca Refan, şi pe fiecare sticluţa apare un cod numeric care identifică parfumul.


Preţ...

Legat de preţul parfumurilor, un amănunt foarte important ar fi faptul că în magazine plătim foarte mulţi bani pentru o sticluţă de parfum, însă doar 10% din suma plătită reprezintă costul de fabrică al parfumului.

În rest, plătim mulţi bani pentru marcă, designul sticluţei şi cutiei (pe care oricum le aruncăm la gunoi când se termină parfumul), publicitate, adaosul magazinului, etc. Eliminând aceste cheltuieli (promovarea nu este făcută prin reclamă la tv, ci prin consultanţi direcţi, produsele nu se vând în magazine, marca nu este trecută pe ambalaj) putem aduce pe piaţă parfumuri de calitate, la preţuri foarte mici.
AFACERE               PRODUSE                 PRETURI                INSCRIERE/COMANDA

Make a free website with Yola