magia naturiiAFACERE                PRODUSE                PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA


VITA CRYSTAL INSTITUTE şi-a propus ca scop principal să se ocupe de sănătatea oamenilor, adoptând dezvoltarea metodelor şi produselor care previn, respectiv vindecă bolile simplu şi radical. În această direcţie, firma se concentrează asupra descoperirii şi tratării problemelor fundamentale ale organismului uman, şi pentru aceasta creează şi dezvoltă noi şi noi produse.

Firma VITA CRYSTAL INSTITUTE a fost fondată în 1992 de cercetatorul şi inventatorul Szabó László, în Ungaria. Tatăl fondatorului a suf­erit de o boală gravă hematopoetică, incurabilă. Văzând că starea de sănătate a tatălui său se deteriorează pe zi ce trece, iar situaţia medicală prezentată de medici era fără speranţă de vindecare, cercetătorul Szabó László s-a hotărât, împreună cu soţia sa, să înceapă cercetările pentru a găsi un remediu natural care să îl vindece pe tatăl său. Făcând cercetări în domeniul produselor naturale, a descoperit remediile care au ajutat la vindecarea tatălui său, care se bucură şi în zilele noastre de o sănătate excelentă.

Succesul deplin, combinat cu dăruire şi pasiune, a oferit şi altor oameni şansa şi dreptul de a trăi.

În urma cercetărilor şi după mult efort, s-a născut VITA CRYSTAL INSTITUTE care este în continuă dezvoltare şi astăzi.

Centrul institutului se află în renumita regiune viticolă Eger, Ungaria. VITA CRYSTAL INSTITUTE coordonează cercetarea, dezvoltarea, producţia (majoritatea ingredientelor de înaltă calitate sunt colectate din zona oraşului Eger, conform normelor tehnice) şi comerţul.

Produsele sunt distribuite printr-un sistem unic MLM (Multi Level Marketing) care a fost dezvoltat cu o metodă de plată multiplă.

Cu produsele realizate la Vita Crystal Institute nu se doreşte să se obţină efecte de suprafaţă, purificatoare şi regeneratoare clasice, ci, cu ajutorul substanţelor curative naturale, se urmăreşte pătrunderea până la rădăcina problemelor şi, unde acest lucru este posibil, să se realizeze înlăturarea lor definitivă, astfel încât şi eventualii factori care au generat aceste probleme să fie eliminaţi.

Mulţi pun (sau au pus) întrebarea dacă într-adevăr se pot obţine astfel de rezultate.

Renumele mondial de care se bucură, sutele de mii de consumatori satisfăcuţi, bolnavii vindecaţi, studiile medicale cu rezultate extraordinare ale unor societăţi medicale din toată lumea, dovedesc faptul că este posibil.

Vita Crystal foloseşte câteva metode unice în lume pentru realizarea produselor:

  • Datorită inventatorului Szabó László, VITA CRYSTAL INSTITUTE dispune de cel mai eficient sistem de separare a moleculelor din lume, cu ajutorul căruia se pot extrage din plante substanţe active care până acum nu au mai fost extrase, sau doar în parte (de ex. flavonoide roşii). Acest lucru asigură un randament şi o concentraţie de substanţe active excepţională.
  • Unică este utilizarea cristalelor din plante, având ca efect punerea în rezonanţă a celulelor noastre cu frecvenţa stării de sănătate (substanţele active a produselor Flavin3, Crystal de Soare, Ulei Crystal, Crema Crystal).
  • Produsul TRACE MINERALS 84 este unic deoarece conţine 84 de minerale naturale (ex. alte preparate care conţin 15-20 de minerale sunt considerate foarte bune).
  • Şi, pentru prima dată în lume, capsulele cu seminţe germinate cuprind la un loc vitamine, substanţe minerale şi proteine (enzime) care cresc foarte mult eficienţa.

Toate produsele sunt realizate cu o deosebită exigenţă şi atenţie, folosindu-se cele mai eficiente substanţe active, ceea ce le face să fie cu adevărat excepţionale şi să aibă rezultate foarte bune în reabilitarea stării de sănătate. 

Din martie 2005, România se bucură şi ea, alături de alte ţări cum ar fi Germania, Suedia, Slovacia, Cehia, Serbia, Muntenegru, Statele Unite ale Americii, Canada, Liban, Siria, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Vietnam, de produsele realizate de VITA CRYSTAL INSTITUTE, contribuind astfel la reabilitarea sănătăţii şi a menţinerii acesteia, asigurând totodată şi posibilitatea de a comanda produsele prin depozitul deschis în ţara noastră.


Produsele noastre sunt preferate, în primul rând, de următoarea categorie de consumatori:

* Persoanele receptive la tot ceea ce înseamnă noutate şi care sunt pe deplin responsabile faţă de sănătatea lor.

* Persoanele care au pretenţia, ca produsele consumate să fie în exclusivitate de origine naturală, cu conţinut în elemente bio-active.

* Persoanele care doresc pur şi simplu să consume produse cu gust şi miros plăcut.

* Persoanele care doresc, ca rezultatele să fie cât mai curând palpabile, dar să dispară şi cauza declanşatoare a problemei.

* Persoanele care au exigenta pretenţia de a consuma numai produse fabricate de firme în care au deplină încredere şi care aplică în mod continuu proceduri de asigurare a calităţii superioare a produselor.


AFACERE               PRODUSE                 PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

Make a free website with Yola