magia naturii

Pentru a creste eficienta activitatii, vom avea un catalog nou la 45 de zile si, intre doua cataloage, vom avea pliante cu bijuterii sau alte produse noi interesante.

De asemenea, vom expedia cataloagele gratuite catre clientii care le-au solicitat, in maxim 2 zile de la plasarea comenzii de catalog.


Sistemul de afiliere Lady's recompenseaza activitatile de promovare si recomandare a site-ului firmei. Pentru aceasta, veti beneficia de instrumente moderne de promovare ce va vor permite sa va largiti foarte usor reteaua pe internet. De asemenea, aveti posibilitatea de a contacta clientii inactivi pentru a-i indruma si sfatui asupra beneficiilor de client Lady's.Prin sistemul de afiliere, primiti comision din comenzile plasate de cei carora le-ati recomandat site-ul nostru. Discountul pentru comenzile de produse este independent de activitatea de afiliere.

Comisionul poate fi folosit oricand pentru cumpararea de produse din site sau poate fi solicitat prin mandat postal sau in cont bancar daca depaseste 100 lei.

Pentru achizitionarea de produse, afiliatul poate utiliza tot comisionul disponibil in momentul respectiv, aceasta suma nefiind impozabila.Recrutati mai usor!

In contul de afiliat veti gasi un link personalizat. Cu acest link puteti mult mai usor sa recomandati si sa inscrieti noi clienti in structura dvs. Este suficient ca un potential client sa dea click pe acest link si puteti fi sigur ca el va fi inscris in reteaua dvs. de nivel 1.

Transmiteti cat mai multor persoane linkul personal si va cresteti sansele de a recruta noi clienti/afiliati. Puteti plasa acest link in anunturi postate pe internet, sa il trimiteti prin e-mail sau pe yahoo messenger.

Daca aveti cont pe Facebook, puteti apasa butonul "Like" din dreptul oricarui produs din catalogul nostru si veti recomanda acel produs tuturor celor din lista dvs. de prieteni. Este suficient sa fiti logat pe facebook cand apasati butonul "Like" din dreptul produselor noastre.

  

AFACERE               PRODUSE                NOUTATI                INSCRIERE/COMANDA

 


Castigi cu

Lady'sNoua grila de discount-uri:

 

 • pentru comenzi in valoare de    10 -   64 lei (pret de catalog) - discount   0%;
 • pentru comenzi in valoare de    65 -   99 lei (pret de catalog) - discount 10%;
 • pentru comenzi in valoare de  100 - 132 lei (pret de catalog) - discount 15%;
 • pentru comenzi in valoare de  133 - 249 lei (pret de catalog) - discount 25%;
 • pentru comenzi in valoare de 250 - 399 lei (pret de catalog) - discount 30%;
 • pentru comenzi cu valoare     peste 400 lei (pret de catalog) - discount 35%.

CLIENTI PREMIUM

 • Deveniti "Client Premium", pentru o luna, daca in luna anterioara comenzile dvs. au depasit 600 de lei la pret cu discount.
 • Aveti un discount suplimentar de inca 10% la toate comenzile plasate in luna in care sunteti "Client Premium". Se considera doar comenzile incasate, de aceea este bine sa confirmati cat mai repede primirea unei comenzi, folosind codul de confirmare aflat in colet.

CUM OBTIN DISCOUNTUL MAXIM?

 • Aveti 42% discount daca sunteti "Client Premium" si plasati o comanda mai mare de 400 de lei pretul standard.

Exemplu: Comandati de 400 de lei, va calificati la discount de 35%, deci aveti de plata 260 de lei (economie 140 de lei).

Dar, pentru ca sunteti "Client Premium", aveti inca 10% discount din cei 260 de plata, deci inca 26 de lei reducere.

In final, aveti de plata doar 234 lei.

Discount = 166 lei, deci 42% din 400 de lei.


Bonusurile Lady's:
 • castigati nelimitat din vanzarile echipei dvs. de reprezentanti, daca cunoasteti si inscrieti persoane interesate de un venit suplimentar din vanzarea de produse cosmetice si bijuterii.

Exemplu: sa presupunem ca ati recrutat-o pe d-na Popescu si d-na Popescu la randul ei a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz, veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% din vanzarile d-nei Ionescu.


NOU!!! Primiti bonus nelimitat de pe 4 nivele ale retelei dvs., dupa cum urmeaza:

 • nivelul 1 - 10%; 
 • nivelul 2 -   5%;
 • nivelul 3 -   2,5%; 
 • nivelul 4 -   1,25%.

Exemplu de castig numai din echipa de reprezentanti formata:

 • aveti pe nivelul 1 (reprezentantii inscrisi de dvs.) 10 persoane care au facut o comanda minima de 100 lei fiecare (1000 lei total pe nivelul 1) atunci castigati un bonus de nivel 1 de 10 % din 1000 lei , adica 1000 lei;
 • aveti pe nivelul 2 (reprezentanti inscrisi de catre cei de pe nivelul 1) 20 persoane care au facut si ei o comanda minima de 100 lei fiecare (deci 2000 lei in total pe nivel 2), atunci castigati un bonus de nivel 2  de 5% din 2000 lei, adica 100 lei;
 • aveti pe nivelul 3 (reprezentantii inscrisi de catre cei de pe nivelul 2) 40 persoane care au facut si ei o comanda minima de 100 lei fiecare (deci 4000 lei in total pe nivel 3), atunci castigati un bonus in bani de nivel 3 de 2,5%, adica 100 lei.

Deci, totalul bonusului dvs. de pe cele trei nivele este de 300 lei, asta in afara de reduceri si discountul pe care le obtineti din vanzarile proprii. Si tot ce ati facut a fost sa inscrieti 10 cunoscuti doritori sa obtina un venit suplimentar. Se poate mai usor de atat?

Activitatea de recrutare si coordonare trebuie sa fie indreptata in special catre nivelul 1 al retelei dvs.

NOU!!! Valoarea MAXIMA a comisionului pe care il puteti obtine din intregul sistem de reprezentanti NU MAI ESTE LIMITATA LA 20% din comenzile retelei dumnevoastra de nivel 1.


La Lady's conturile raman active si acumuleaza bonus 3 luni de la ultima comanda. Dupa aceasta perioada conturile devin inactive si nu se mai acumuleaza bonusul. Conturile se reactiveaza daca plasati telefonic o comanda, in momentul in care ridicati aceasta comanda.

ATENTIE! Reprezentantii si coordonatorii Lady's sunt responsabili pentru activitatea reprezentantilor pe care i-au recomandat. Astfel, in situatia in care un reprezentant nu isi ridica comanda, taxele postale aferente expeditiei si returului acelei comenzi vor fi deduse din bonusul reprezentantului sau coordonatorului ce a inscris acest reprezentant.
AFACERE               PRODUSE                NOUTATI                INSCRIERE/COMANDA

Make a free website with Yola