magia naturii

Starea coloidală, o stare naturală:

Argintul coloidal ionic poate fi definit ca o soluţie ce conţine particule extrem de fine de Argint pur, suspendate în apă, ceea ce îl face foarte uşor de asimilat de către organism. Cu cât este mai pur Argintul şi cu cât sunt mai mici particulele de Argint, cu atât mai mult creşte eficienţa sa în vindecare.

Starea coloidală nu este o stare fizico-chimică neobişnuită, artificială, ci este starea naturală a metalelor aflate în ţesuturile vii. De exemplu fierul din sângele nostru se află în stare coloidală. Toate mineralele din fructele şi legumele proaspete sunt în stare coloidală. Pentru ca organismul să poată să absoarbă şi să folosească mineralele şi nutrienţii, ele trebuie să fie în stare coloidală.

Majoritatea medicamentelor de sinteză se află într-o stare anorganică, cristalizată, specifică materiei inerte, moarte. Ajunse în trup, ele trebuie aduse în stare coloidală înainte să poată fi utilizate, proces foarte lent ce are loc cu un consum mare de energie şi în urma căruia rămân anumite reziduuri. Deseori sunt întâlnite cazurile în care organismul nu deţine energia necesară procesului şi ele sunt eliminate din organism înainte să fie asimilate.

Cum acţionează argintul coloidal?

Dimensiunile nanometrice ale ionilor de argint – aceştia sunt de mii de ori mai mici decât o celulă sanguină umană – le permit să intre şi să iasă cu uşurinţă din celule, favorizând acţiunea germicidă. Această acţiune este favorizată şi de proprietăţile unice ale ionilor Argintului coloidal, aşa cum sugerează numeroase studii biologice.

Ionii de argint au sarcină electrică pozitivă, iar sarcina electrică este foarte importantă pentru acţiunea lor în corpul uman, care este bioelectric prin natura sa.

Pentru a înţelege cum acţionează Argintul coloidal ionic, trebuie să înţelegem starea de boală. Organismul uman întâlneşte agenţi patogeni şi alte entităţi străine în permanenţă. Când trupul este sănătos, acesta menţine un nivel de pH optim şi un mediu bogat în oxigen. PH-ul din interiorul celulelor este în mod normal alcalin, de 7,2 - 7,4. Totuşi, când o fiinţă nu menţine un mediu sănătos în corp, pH-ul intracelular începe să scadă. Acest fapt reduce potenţialul electric al celulei, iar ca răspuns, scade şi nivelul de oxigen. Agenţii patogeni aflaţi în corp vor ataca celulele slăbite şi se vor instala acolo.

Sub acţiunea Argintul coloidal ionic, organismele care induc boala şi atacă aceste celule slăbite nu pot mai supravieţui în celule sănătoase care îşi revin şi au din nou un fluid intracelular cu pH peste 7,2.

Sarcina electrică pozitivă joacă un rol important în procesul de revenire a pH-ului. Atunci când ajung în zonele cu infecţii, trilioanele de ioni de argint aflaţi în stare coloidală, fiecare având o sarcină electrică pozitivă, modifică mediul electromagnetic şi corectează potenţialul electric celular. Prin electricitatea pe care o aduce în corp, Argintul coloidal ionic este de asemenea un catalizator cheie în producerea de oxigen şi de alţi nutrienţi necesari pentru celule.

Organismele care induc boala nu pot supravieţui într-un mediu bogat în oxigen, astfel că pur şi simplu mor şi sunt apoi eliminate. Aşadar, acţiunea terapeutică a ionilor pozitivi de Argint nu este direcţionată restrictiv, fiind valabilă doar în anumite boli, aşa cum se petrece în cazul majorităţii medicamentelor de sinteză, ci este o acţiune universală, specifică structurii celulare. Acest lucru explică de ce  are un spectru atât de larg de acţiune.

Cercetările ştiinţifice au arătat că atunci când sunt prezenţi ionii de Argint încărcaţi pozitiv, se creează energie electromagnetică în şi în jurul celulelor. Agenţii patogeni sunt astfel „dezactivaţi” şi totodată are loc o reîntinerire remarcabilă a ţesuturilor.

Argintul echilibrează viaţa moleculară complexă a diferitelor sisteme ale corpului, ajutându-l să se vindece singur. Acolo unde fluxul bioelectric a fost alterat datorită diferitelor toxine, restabilirea unui flux electric normal permite corpului să se detoxifice, iar câmpul electromagnetic al trupului este refăcut. ADN-ul din fiecare celulă este readus la o stare optimă de funcţionare de către fluxul de energie electromagnetică, ceea ce are un efect profund de regenerare asupra ţesuturilor.

Durerea şi boala rezultă dintr-o întrerupere a biocurentului care curge în mod normal prin corp la o tensiune de 50 - 70 milivolţi. Ionii de argint acţionează asemenea unui superconductor care creează punţi peste „găurile” electrice şi reface potenţialul electric la nivel celular, permiţând existenţa unui flux de curent normal, sănătos. Atunci când corpul electromagnetic este refăcut, acesta permite oxigenului şi nutrienţilor esenţiali să intre în celule şi să susţină o viaţă celulară normală.

Putem spune că Argintul coloidal ionic este un fel de baterie mobilă independentă, ale cărei particule se mişcă prin corp, refăcând forţa vieţii peste tot pe unde ajung.

Într-o înghiţitură de apă energizată cu Argintul coloidal ionic există trilioane de particule de Argint. În urma ingerării, se produce o creştere generală a energiei electrice pozitive a corpului, oxigenul şi alţi nutrieţi putând astfel să pătrundă mai uşor în celule, unde optimizează funcţiile celulare şi declanşează procese de detoxifiere.

De asemenea, cercetările doctorului american Robert Becker au evidenţiat că argintul are efectul de a readuce celulele canceroase, încărcate negativ, la starea lor normală.


 

7 mituri despre argintul coloidal - ionic 

1.Argintul coloidal-ionic mă va face albastru.

Fals. Este adevărat că există soluţii de argint coloidal de slabă calitate care au particule mari (şi sunt reţinute în corp) sau care au în compoziţie compuşi chimici (nitraţi, săruri, proteine). Acestea, ingerate în cantităţi mari, pot cauza argirie (o afecţiune benignă ce constă în colorarea pielii cu nuanţe de gri-albăstrui).
ARGENTUM+® are particule foarte mici (0,5-4,5nm, particule ce părăsesc organismul în 72 ore), nu conţine niciun compus chimic, este 100% natural, şi nu poate cauza argirie.

2.Argintul coloidal nu ar trebui să fie transparent.

Fals. Argintul coloidal-ionic pur este transparent. Nuanţele colorate sau închise indică: particule mari sau aglomerări de particule ce reflectă lumina, oxidarea particulelor, alţi compuşi (stabilizatori, săruri, proteine) sau impurităţi. O soluţie transparentă de argint coloidal-ionic arată o dispersie completă a particulelor fine de argint într-o apă foarte pură.

3.Cu cât mai mare PPM-ul (concentraţia), cu atât mai eficient produsul.

Fals. Ceea ce face ca produsul să fie eficient nu este concentraţia soluţiei ci dimensiunea particulei. Cu cât este mai mică particula, cu atât mai uşor este de asimilat în organism (bio-accesibilă) şi cu atât mai mare este aria de acoperire (raportul dintre dimensiunea particulei şi concentraţia soluţiei). Acest aspect este esenţial în definirea eficienţei unei soluţii cu particule aflate în suspensie (coloidală).

4.Particulele neutre de argint (Ag) sunt mai benefice decât particulele încărcate cu sarcină electrică pozitivă (Ag+).

Fals. Unii producători afirmă că particulele neutre de argint sunt cele care au efecte benefice. Cu toate acestea tratatele de medicină cât şi medicii specialişti susţin că ionii de argint (încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă) sunt de fapt particulele active. Cercetările recente au descoperit că beneficitatea soluţiei de argint coloidal "este în strânsă legătură cu nivelul concentraţiei de ioni de argint (Ag+)". Astfel, o soluţie de 10ppm ce conţine un procent ridicat de ioni de argint poate fi mult mai eficientă decât o soluţie de 500ppm care conţine doar particule neutre de argint coloidal!

5.Argintul coloidal-ionic îmi va distruge flora intestinală.

Fals. Administrat oral conform recomandărilor, ARGENTUM+® va fi absorbit foarte rapid în zona superioară a tractului gastro-intestinal, neafectând flora bacteriană saprofită din corp. Din acest motiv nu este necesară administrarea probioticelor pentru a "compensa" acţiunea argintului.

6.Ionii de argint sunt compuşi chimici

Fals. Ionii de argint nu au nicio legătură cu compuşii chimici. Ei se obţin pe cale naturală şi nu în urma reacţiilor chimice. În realitate, soluţiile care au o concentraţie ridicată de ioni de argint (Ag+) fac ca soluţiile clasice de argint coloidal să pară demodate, datorită diferenţelor majore de beneficitate.

7.Ionii de argint interacţionează cu felurite substanţe din organism producând reacţii chimice ce pot dăuna sănătăţii.

Fals. Ionii de argint sunt particule de argint încărcate cu sarcină electrică pozitivă (Ag+). În organism ele sunt bio active şi au un rol catalitic. În general ionii se integrează într-un mod armonios în structura celulară.

Notă: ppm = părţi per milion (10 ppm aprox. 10mg/l) 
Produsele sunt suplimente alimentare şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată.

 

PRODUSE                      PRETURI                     DISTRIBUITORI                    COMANDA

 

  

1. ARGENTUM+® Lite 5 ppm

Se recomandă pentru copii, persoane în vârstă sau convalescenţi, în trei doze de câte 10 ml fiecare, dimineaţa la prânz şi seara, de preferat înainte de mese.

2. ARGENTUM+® 10 ppm

Se recomandă tinerilor şi adulţilor, în trei doze de 10 ml fiecare, dimineaţa la prânz şi seara, de preferat înainte de mese.

3. Argentum+® Forte 20 ppm

Se recomandă tuturor categoriilor de vârstă, atât intern ca supliment alimentar, cât şi extern. Intern: se administrează două doze de 5ml/zi. Extern: recomandat pentru îngrijirea cavităţii bucale (gargară); în inhalaţii; sub formă de picături în ochi, urechi, nas; pentru îngrijirea părului, a pielii, a unghiilor şi a zonei intime. Accelerează procesele de cicatrizare.

4. Argentum+® Concentrat 25 ppm

Se recomandă atât intern ca supliment alimentar, cât şi extern. Intern se administrează două doze de 5 ml/zi. Extern este recomandat pentru îngrijirea cavităţii bucale (gargară); în inhalaţii; sub formă de picături în ochi, urechi, nas; pentru îngrijirea părului, a pielii, a unghiilor şi a zonei intime; în cataplasme; în cosmetică, cu efect tonifiant şi purificator al porilor pielii; în arsuri şi răni, prin pulverizare; poate fi adăugat în soluţiile pentru clisme. Accelerează procesele de cicatrizare.

Notă: ppm=părţi per milion (10 ppm aprox. 10mg/l) 
Produsele sunt suplimente alimentare şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată.


Argentum+ Lite 5 ppm (5 mg/l)*

Acesta este produsul ideal pentru copii, persoane în vârstă sau convalescenţi. 
Ph-ul bazic este resimţit de către copii print-un gust deosebit, foarte bine tolerat, uşor dulce.

Pentru uz intern Argentum+® Lite poate fi administrat în două moduri:
1. ca atare, nediluat, cu o linguriţă sau măsură din plastic sau sticlă.
2. diluat în apă, ceai, lapte sau sucuri. 

Doze şi mod de utilizare:
• Copii sub 12 ani: doza este de 15ml pe zi, administrata în trei prize a câte 5ml, dimineaţa, la prânz şi seara, de preferat înainte de mese. Copiilor până la 4 ani li se poate administra diluat în apă, ceai, lapte sau sucuri. 
• Copii şi adolescenţi (cu vârsta între 12 şi 18 ani): doza este de 30ml pe zi, administrată în trei prize, dimineaţa, la prânz şi seara, de preferat înainte de mese. 
• Convalescenţi: doza este de 40ml pe zi, administrată în patru prize, dimineaţa, la prânz, înainte de ceaiul de la ora 17.00 şi înainte de masa de seară.
• Persoane în vârstă (peste 65 de ani): doza este de 30ml pe zi, administrată în trei prize, dimineaţa, la prânz şi seara, de preferat înainte de mese.

Argentum+® Lite poate fi folosit şi în următoarele moduri:
1. apă de gură
2. pentru îngrijirea cavităţii bucale (gargară)
3. inhalaţii
4. picături în ochi, nas, urechi 
5. pulverizat pe arsuri sau plăgi (accelerează procesele de cicatrizare)
6. în cosmetica de îngrijire a feţei, ca tonic şi purificator al porilor pielii
7. pulverizat ca odorizant (pentru mirosurile neplăcute)
8. pentru îngrijirea părului, a pielii şi a unghiilor
9. adăugat în apa de baie: 100ml/apa din cadă plină pe jumătate (purificator al porilor pielii)
10. băi de picioare şi băi de şezut: 30ml (le potenţează efectele) 
11. adăugat în apa de băut. Reţeta ideală pentru toată familia: 30ml/2l apa de izvor.

Efectele secundare ale utilizării Argentum+® Lite nu există. Acest produs nu este toxic sau alergenic, nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe ale corpului. Pericolul acumulării particulelor de argint în organism nu există. Având dimensiuni nanometrice, acestea se elimină în mod natural în trei zile. Nu creează fenomene de dependenţă sau obişnuinţă, fiind posibilă administrarea de lungă durată. Ionii de argint (Ag+) nu interacţionează cu niciun medicament sau remediu.
Argentum+® Lite este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată.

*Produs notificat IBA: AA/3874/2010


Argentum+ 10 ppm (10 mg/l)* 

Acesta este produsul creat pentru toate categoriile de vârstă, în special pentru tineri şi adulţi.
Concentraţia este ideală pentru întărirea sistemului imunitar, redând astfel organismului capacitatea de a se vindeca singur.

Pentru uz intern Argentum+ poate fi administrat astfel:
1. ca atare, nediluat, cu o linguriţă sau măsură din plastic sau sticlă.
2. diluat în apă, ceai, lapte sau sucuri. 

Doze şi mod de utilizare:
• 10ml pe zi, administraţi în două prize a câte 5ml (o lingură), dimineaţa şi seara, de preferat înainte de mese. Această cantitate este suficientă pentru întreţinerea generală a sănătăţii. 
• 30ml pe zi, administraţi în trei prize, dimineaţa, la prânz şi seara, de preferat înainte de mese. Această cantitate este utilizată cu succes pentru potenţarea sistemului imunitar şi atunci când se doreşte o cură generală de detoxifiere.
• Peste 30ml pe zi: la recomandarea medicului, doza poate fi mărită şi adaptată în funcţie de necesităţi. Este necesar să se consume 2,5l de apă pe zi pentru ca bacteriile, toxinele etc. să fie eliminate corespunzător.
• Doza de "şoc": Atunci când sesizaţi primele simptome ce semnalează apariţia unei răceli sau a unei stări gripale, se recomandă folosirea unei doze de 100ml pe zi, în mai multe prize, timp de două sau trei zile consecutiv, pentru a opri dezvoltarea agenţilor patogeni.

Argentum+® poate fi folosit şi în următoarele moduri:
1. apă de gură
2. gargară
3. inhalaţii
4. picături în ochi, nas, urechi 
5. pulverizat pe arsuri sau plăgi (accelerează procesele de cicatrizare)
6. în cosmetica de îngrijire a feţei şi decolteului, ca tonic şi purificator al porilor pielii
7. pulverizat ca odorizant (pentru mirosurile neplăcute)
8. pentru îngrijirea părului, a pielii şi a unghiilor
9. adăugat în apa de băut. Reţeta pentru întreaga familie: 30ml/2l apă de izvor.
10. adăugat în apa de baie: 50ml/apa din cada plină pe jumătate (purificator al porilor pielii)
11. băi de picioare şi băi de şezut: 20ml (le potenţează efectele) 
12. pentru întreţinerea igienei zonei intime. În spălături vaginale se foloseşte o cantitate de 20ml Argentum+. Se recomandă păstrarea soluţiei în zona respectivă 5-10 minute pentru o absorbţie cât mai bună.
13. clisme: se adaugă 20ml în soluţiile special pregătite. 
14. pulverizat după ras
15. în comprese sau cataplasme pentru o mai bună penetrare în ţesuturi a principiilor active.

Efectele secundare ale utilizării Argentum+® nu există. Acest produs nu este toxic sau alergenic, nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe ale corpului. Pericolul acumulării particulelor de argint în organism nu există. Având dimensiuni nanometrice, acestea se elimină în mod natural în trei zile. Nu creează fenomene de dependenţă sau obişnuinţă, fiind posibilă administrarea de lungă durată. Ionii de argint (Ag+) nu interacţionează cu niciun medicament sau remediu.
Argentum+® Lite este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată.

*Produs notificat IBA: AA/3875/2010


Argentum+ Forte 20 ppm (20 mg/l)* 

Acest produs este ideal pentru toate categoriile de vârstă, în special pentru tineri şi adulţi.
Administrat în cazul apariţiei simptomelor răcelii sau gripei, afecţiunile nu vor evolua. Refacerea rapidă este un argument care situează acest produs în topul celor cu acţiune imediată. 
Ph-ul bazic face ca Argentum+ Forte să fie foarte bine tolerat de către toţi cei care doresc să îl folosească. 

Pentru uz intern Argentum+ Forte poate fi administrat în două moduri: 
1. ca atare, nediluat, cu o linguriţă sau măsură din plastic sau sticlă.
2. diluat în apă, ceai, lapte sau sucuri. 

Doze şi mod de utilizare:
• 10ml pe zi, administraţi în două prize a câte 5ml (o lingură), dimineaţa şi seara, de preferat înainte de mese. Această cantitate este suficientă pentru intreţinerea generală a sănătăţii în special primăvara, toamna şi în sezonul rece.
• 20ml pe zi, administraţi în două prize, dimineaţa şi seara, de preferat înainte de mese. Această cantitate este utilizată cu succes pentru potenţarea sistemului imunitar.
• Peste 20ml pe zi. La recomandarea medicului doza poate fi mărită şi adaptata în funcţie de reacţia organismului. Atenţie! Este absolut necesar să se consume minimum 2,5l de apă pe zi pentru o eficienţă mai mare în eliminarea toxinelor.
• Doza de şoc: Atunci când sesizaţi primele simptome ce semnalează apariţia unei răceli sau a unei stări gripale, se recomandă folosirea unei doze de 70ml pe zi, în mai multe prize, timp de două sau trei zile consecutiv, pentru a opri dezvoltarea agenţilor patogeni. Este absolut necesar să se consume minimum 2,5l de apă pe zi pentru o eficienţă mai mare în eliminarea toxinelor.

Argentum+® poate fi folosit şi în următoarele moduri:
1. apă de gură
2. pentru îngrijirea cavităţii bucale (gargară)
3. inhalaţii
4. picături în ochi, nas, urechi 
5. pulverizat pe arsuri sau plăgi (accelerează procesele de cicatrizare)
6. în cosmetica de îngrijire a feţei şi a decolteului, ca tonic şi purificator al porilor pielii
7. pulverizat ca odorizant (pentru mirosurile neplăcute)
8. pentru îngrijirea părului, a pielii şi a unghiilor
9. adăugat în apa de baie: 30ml/apa din cada plină pe jumătate (purificator al porilor pielii)
10. băi de picioare şi băi de şezut: 10ml (le potenţează efectele) 
11. pentru întreţinerea igienei zonei intime. În spălături vaginale se foloşeste o cantitate de 10ml Argentum+ Forte. Se recomandă păstrarea soluţiei în zona respectivă 5-10 minute pentru o absorbţie cât mai bună.
12. clisme: se adaugă 10ml în soluţiile special pregătite.
13. pulverizat după ras
14. în comprese sau cataplasme pentru o mai bună penetrare în ţesuturi a principiilor active
15. pulverizat pe faţă, ochi, tâmple, ceafă, în stările de oboseală datorate lucrului prelungit în faţa calculatorului
16. pulverizat local în cazul înţepăturilor de insecte
17. pulverizat pe toată suprafaţa afectată în cazul arsurilor solare, în paralel cu consumul intern (doza şoc)
18. păstrarea unui pansament îmbibat cu soluţie pe zonele afectate de micoze, psoriazis, escare sau zona zoster
19. pulverizare pe întreaga suprafaţă a corpului în caz de febră, în paralel cu consumul intern (doz şoc)
20. comprese pe gât, ceafă şi frunte în caz de migrene, infecţii în zona gâtului sau dureri de cap datorate sensibilităţii la curent sau expunerii prelungite la frig, în paralel cu consumul intern (doza şoc).

Efectele secundare ale utilizării Argentum+ Forte nu există. Acest produs nu este toxic sau alergenic, nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe ale corpului. Pericolul acumulării particulelor de argint în organism nu există. Având dimensiuni nanometrice, acestea se elimină în mod natural în trei zile. Nu creează fenomene de dependenţă sau obişnuinţă, fiind posibilă administrarea de lungă durată. Ionii de argint (Ag+) nu interacţionează cu niciun medicament sau remediu.
Argentum+ Forte este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată.

*Produs notificat IBA: AA/3873/2010


Argentum+ Concentrat 25 ppm (25 mg/l)* 

Acest produs este ideal pentru toate categoriile de vârsta, în special pentru tineri şi adulţi.
Administrat în cazul apariţiei simptomelor răcelii sau gripei, afecţiunile nu vor evolua. 
Cicatrizarea rapidă a plăgilor şi arsurilor este un argument care situează acest produs în topul celor cu acţiune imediată. 

Pentru uz intern Argentum+ Concentrat 25ppm poate fi administrat în două moduri:
1. ca atare, nediluat, cu o linguriţă sau măsură din plastic sau sticlă.
2. diluat în apă, ceai, lapte sau sucuri. 

Doze şi mod de utilizare:
10ml pe zi, administraţi în două prize a câte 5ml (o lingură), dimineaţa şi seara, de preferat înainte de mese. Această cantitate este suficientă pentru întreţinerea generală a sănătăţii în special primavara, toamna şi în sezonul rece.
20ml pe zi, administraţi în două prize, dimineaţa şi seara, de preferat înainte de mese. Această cantitate este utilizată cu succes pentru potenţarea sistemului imunitar.
Peste 20ml pe zi. La recomandarea medicului doza poate fi mărită şi adaptată în funcţie de reacţia organismului. Atenţie! Este absolut necesar să se consume minimum 2,5l de apă pe zi pentru o eficienţă mai mare în eliminarea toxinelor.
Doza de şoc: Atunci când sesizaţi primele simptome ce semnalează apariţia unei răceli sau a unei stări gripale, se recomandă folosirea unei doze de 70ml pe zi, în mai multe prize, timp de două sau trei zile consecutiv, pentru a opri dezvoltarea agenţilor patogeni. Atenţie! Este absolut necesar să se consume minimum 2,5l de apă pe zi pentru o eficienţă mai mare în eliminarea toxinelor.

Argentum+ Concentrat 25ppm poate fi folosit şi în următoarele moduri:
1. apă de gură
2. pentru îngrijirea cavităţii bucale (gargară)
3. în inhalaţii
4. picături în ochi, nas, urechi 
5. pulverizat pe arsuri sau plăgi (accelerează procesele de cicatrizare)
6. în cosmetica de îngrijire a feţei şi a decolteului, ca tonic şi purificator al porilor pielii
7. pulverizat ca odorizant (pentru mirosurile neplăcute)
8. pentru îngrijirea părului, a pielii şi a unghiilor
9. adăugat în apa de baie: 25ml/apa din cada plină pe jumatate (purificator al porilor pielii)
10. băi de picioare şi băi de şezut: 10ml (le potenţează efectele) 
11. pentru întreţinerea igienei zonei intime. În spălături vaginale se foloseşte o cantitate de 5ml Argentum+ Concentrat 25ppm . Se recomandă păstrarea soluţiei în zona respectivă 5-10 minute pentru o absorbţie cât mai bună.
12. clisme: se adaugă 10ml în soluţiile special pregătite. 
13. pulverizat după ras
14. în comprese sau cataplasme pentru o mai bună penetrare în ţesuturi a principiilor active
15. pulverizat pe faţă, ochi, tâmple, ceafă, în stările de oboseală datorate lucrului prelungit în faţa calculatorului
16. pulverizat local în cazul înţepăturilor de insecte
17. pulverizat pe toată suprafaţa afectată în cazul arsurilor solare, în paralel cu consumul intern (doza şoc)
18. pulverizare pe întreaga suprafaţă a corpului în caz de febră, în paralel cu consumul intern (doza şoc).

Efectele secundare ale utilizării Argentum+ Concentrat 25ppm nu există. Acest produs nu este toxic sau alergenic, nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe ale corpului. Pericolul acumulării particulelor de argint în organism nu există. Având dimensiuni nanometrice, acestea se elimină în mod natural în trei zile. Nu creează fenomene de dependenţă sau obişnuinţă, fiind posibilă administrarea de lungă durată. Ionii de argint (Ag+) nu interacţionează cu niciun medicament sau remediu.
Argentum+ Concentrat 25ppm este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată.

*Produs notificat IBA: AA/3634/2010


 

PRODUSE                      PRETURI                     DISTRIBUITORI                    COMANDA

Make a Free Website with Yola.