magia naturii

 

 

 


 

 

 

  

 

AFACERE                  PRODUSE                   PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

 


CATALOGUL HEMEL 2015


Compania HEMEL INTERNATIONAL are propria echipă de cercetări ştiinţifice, propria producţie şi distribuţie, tehnologie modernă, datorită căreia capacitatea totală de producţie, dozaj şi ambalare depăşeşte 5.000 de kg.

Procedeul tehnologic unic de producere a cremelor, pe o linie total automatizată, este controlat de sistemul de calculatoare care elimină posibilitatea greşelii umane.

Hemel Cosmetics face parte din vârful ierarhiei de cosmetică modernă contemporană. Reprezintă o combinaţie unică din cele mai bune remedii din natură, adică din plante, produse apicole şi vitamine. Cei care au conceput compoziţia produselor s-au inspirat din reţete vechi de 5.000 de ani.

Ingredientele produselor Hemel sunt: mierea, ceara de albine, uleiurile eterice şi extractele din plante medicinale (sunt folosite aproape 50 feluri de plante), apoi uleiuri vegetale (de migdale, de măsline şi de ricin), ulei de parafină, unt de cacao, vitamine de origine naturală (A, D, E, C şi B complex, etc.).

Toate produsele sunt complet naturale, concentrate şi de aceea se aplică pe pielea umedă, cu mâinile umede, în cantităţi mici. Sunt ecologice, netoxice, nu conţin coloranţi artificiali, arome artificiale, emulgatori şi conservanţi. Conservanţii artificiali nu sunt necesari pentru că ceara de albine are un conţinut bogat de substanţe de conservare, cu acţiune practic fără durată, apoi mierea dar şi unele plante precum busuiocul, coada şoricelului, etc. De fapt, conservanţii artificiali cauzează frecvent reacţii alergice pe piele. După standardul european, dacă o colecţie de cosmetice are prag de intoleranţă 3%, este bună. Produsele Hemel au prag de intoleranţă de 0,03%, deci este deosebit de bună.


Toate produsele sunt testate, atestate şi protejate.

Această colecţie este destinata intregii familii pentru că ne oferă produse pentru orice vârstă, de la nou-născuţi până la bătrâni, apoi pentru orice tip de ten şi, în acelaşi timp, pentru o îngrijire completă datorită faptului că are produse pentru întreaga suprafaţa a pielii, deci din cap până la picioare.

Despre plante şi produse apicole se poate discuta foarte mult, dar pentru o mai bună înţelegere a acţiunii acestor produse trebuie reţinută proprietatea uleiurilor eterice de a pătrunde în timp de 20 de secunde până la 2 minute până la stratul inferior al pielii, iar în timp de 20 de minute ajung în circulaţia sangvină şi, în acest fel, au efecte benefice asupra întregului organism, întărind sistemul imunitar. Uleiurile eterice îmbunătăţesc oxigenarea.

Produsele apicole şi plantele medicinale acţionează prin sinergism, întărind circulaţia şi înlăturând impurităţile atât în profunzime cât şi la suprafaţa pielii. Senzaţia de căldură şi usturime în timpul şi imediat după aplicarea produsului, mai ales în primele 7-10 zile, nu trebuie înţeleasă ca o alergie, ci ca o reacţie normală care rezultă din vasodilataţie, ceea ce de fapt este dorit.

Deşi nu conţin apă, produsele hidratează pielea pentru că atrag apa din straturile profunde şi previn deshidratarea acesteia.

Produsele Hemel au acţiune de peeling profund pentru că, în mod natural, îndepartează celulele moarte. În acelaşi timp, accelerează regenerarea şi maturizarea celulelor tinere.


PRODUSELE HEMEL 

AU ACŢIUNE DE

ÎNCETINIRE A ÎMBĂTRÂNIRII PIELII

ŞI TONIFIERE.


Deosebit de important este să nu  folosim în acelaşi timp aceste produse cu alte produse care au un conţinut de substanţe chimice, pentru că acestea pot diminua efectele benefice ale produselor naturale.

Produsele cosmetice sintetice dau rezultate rapide asupra pielii dar, întrerupând folosirea lor, pielea îşi revine brusc la starea iniţială.

Folosind produse Hemel, efectele sunt vizibile abia după câteva săptămâni, dar efectele sunt puternice şi de durată.

Toate produsele se păstrează la temperatura camerei, bine închise, cu excepţia uleiului Full Pleasure, uleiul antirid şi uleiul Fresh, care trebuie păstrate la loc răcoros şi întunecat, sub temperatura de 18°C.

NOU LA HEMEL


  

AFACERE                  PRODUSE                   PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

Make a Free Website with Yola.