magia naturii

 

NOU LA FOREVER: 

Reprezintă excelenţa în categoria produselor de protecţie solară. Si, mai mult decât atât, este un produs 3 în 1:
  1. protecţie UVA (caută cerculeţul) şi UVB (factor de protecţie = 30): conţine 5 "monştri sacri" în materie de protecţie solară;
  2. hidratant, calmant datorită gelului de Aloe Vera (nu mai este necesară loţiunea după plajă);
  3. repelent pentru insecte (respinge insectele).
Specialiştii ne recomandă să "ne împrietenim cu soarele" utilzând Aloe Sunscreen Spray zi de zi - nu numai atunci când mergem la plajă! Aşadar ne este de folos atât la plimbarea de la ora 8 prin parc, cât şi la pescuit în Delta Dunării. Pentru copiii sub 6 luni se recomandă sfatul medicului. Atenţie: în afară de parfumul  plăcut, are şi o suprafaţă mare de acoperire!
 

Forever a inventat Active Boost pentru a-i sprijini pe toţi cei care se confruntă cu responsabilităţi multiple la serviciu dar şi acasă, examene stresante, întâlniri peste întâlniri, activităţi fizice susţinute, seri lungi de distracţie în oraş şi caută surse suplimentare de energie.

Ce îl face pe FAB diferit de celelalte produse deja existente pe piaţă?

Spre deosebire de celelalte băuturi energizante de pe piaţă, Forever Active Boost este îmbogăţit cu gel stabilizat de Aloe vera, extract de Guarana, Ginseng si Schisandra chinensis - ultimele două alcătuind un amestec brevetat de plante adaptogene, realizat pe baza tehnologiei ADX7 (care a sprijinit olimpicii ruşi în câştigarea a peste 130 de medalii olimpice).
Extractul de Guarana asigură energie instantanee iar folosirea tehnologiei ADX7 face ca FAB să aiba un efect revigorant pe parcursul întregii zile.
„Forever Active Boost a fost creat pentru a răspunde nevoii consumatorilor de a face faţă stilului de viaţă modern, alert şi în permanenţă sub presiunea timpului. Suntem încrezători în succesul acestui produs pe piaţa din România, lucru confirmat şi de interesul si entuziasmul manifestate de distribuitorii noştri la evenimentul de lansare” a declarat Dora Szocs – Director General Forever Living Products Romania.
 
10 motive pentru care Dr. Peter Atherton recomandă ARGI+

1. Eliberează hormonii anti-îmbătranire. Îşi doreşte cineva să arate mai bătrân decât este?

2. Influenţează sensibilitatea la insulină, deci este foarte util în menţinerea unui nivel normal de glucoză în sânge.

3. Extractul de vin roşu sprijină un nivel redus de colesterol în sânge.

4. Rodia şi celelalte extracte de fructe din produs reprezintă o sursă bogată de antioxidanţi, de care organismul are nevoie pentru a lupta împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

5. Creşte puterea şi masa musculară în timp ce reduce cantitatea de ţesut adipos. Un beneficiu binevenit pentru femei şi sportivi.

6. Oxidul nitric sprijină un flux sanguin crescut şi, astfel, poate îmbunătăţi funcţia sexuală.

7. Sprijină creşterea şi regenerarea ţesuturilor şi a masei osoase, deci este în mod special indicat după o fractură sau vătămarea ţesuturilor moi.

8. Contribuie la menţinerea unui nivel sănătos al presiunii sangvine, precum şi la sănătatea sistemului cardiovascular.

9. Sprijină sistemul imunitar al organismului. Oxidul nitric, derivat din L-arginină, este folosit de globulele albe din sânge pentru a ataca bacteriile care ne ameninţă sănătatea.

10. ARGI+ este un supliment alimentar complet care sprijină starea generală de sănătate a organismului, ajutându-l să funcţioneze la parametrii optimi zi de zi.


PREZENTARI VIDEO:

 

AFACERE                  PRODUSE                   PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

 

Forever  Living  Products şi companiile afiliate sunt cei mai mari producători şi distribuitori mondiali ai produselor pe bază de aloe vera destinate sănătăţii şi înfrumuseţării. 

Afla ce spun specialistii:

Aloe, o plantă biblică ce tămăduieşte de milenii omenirea - Extras din cartea “Plante şi miresme biblice/Hrană pentru suflet şi trup” de Ovidiu Bojor si Răducanu Dumitru.

Aloe Vera - Un valoros aliment functional - Dr. Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti

 

CATEGORII DE PRODUSE

În ultimii 30 de ani, Forever Living Products şi-a orientat cercetările în scopul identificării şi prezentării celor mai valoroase resurse de sănătate şi frumuseţe oferite de natură. Produsele prezentate în continuare însumează rezultatele acestor cercetări şi se constituie drept mărturie a extraordinarei puteri a naturii de a ne ajuta să ne simţim şi să arătăm mai bine. Totodată, produsele respectă un angajament ferm pentru calitate, prin asigurarea purităţii ingredientelor naturale. Totul se află aici! Intraţi în minunata lume Forever a produselor pentru sănătate şi înfrumuseţare, a calităţii şi excelenţei neîntrecute! 


PRODUSE NOI
- Aloe Sunscreen Spray SPF 30, Forever Active Boost, Argi+.


BAUTURI NUTRITIVE - Bucuraţi-vă de binefacerile oferite de Aloe vera în cele patru variante de gel proaspăt, stabilizat: Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Forever Bits N’ Peaches şi Forever Freedom. Ingredientul principal al acestor produse este reprezentat de gelul proaspăt din frunza de Aloe vera, ce constituie un supliment inegalabil al unei diete sănătoase. Consumaţi zilnic una dintre aceste băuturi nutritive pentru a îmbunătăţi digestia şi absorbţia substanţelor nutritive, pentru a spori cantităţile de vitamine, minerale şi aminoacizi prezente în dieta dumneavoastră şi pentru a vă bucura de un stil de viaţă sănătos.

 

SUPLIMENTE ALIMENTARE - Sănătatea depinde de o alimentaţie adecvată. Din cauza tehnologiilor folosite în agricultura modernă, ce sărăcesc solul de substanţele minerale naturale, nu mai putem avea certitudinea că alimentele pe care le consumăm pot asigura organismului toate vitaminele şi mineralele esenţiale de care acesta are nevoie.  Forever Living Products oferă cele mai bune suplimente nutritive obţinute din ingrediente de o calitate excepţională, atent selecţionate, realizate prin tehnologii ultra-moderne.

 

PRODUSE APICOLE - Forever Living Products oferă o gamă remarcabilă de produse apicole 100% naturale. Stupii sunt amplasaţi în condiţii ideale de mediu, în regiunile intens deşertice ale Arizonei, neafectate de pesticide sau poluanţi. Pentru colectarea şi conservarea materiilor prime în condiţii identice cu cele create de natură, se folosesc echipamente de recoltare şi procesare ultramoderne. Toate produsele apicole oferite de Forever sunt naturale şi au o valoare nutritivă ridicată, deoarece ajung la dumneavoastră direct din stupi, acolo unde albinele le prepară de mii de ani.

 

CONTROLUL GREUTATII - În prezent, tot mai mulţi oameni sunt conştienţi de necesitatea controlului greutăţii corporale şi de adoptarea unui stil de viaţă echilibrat. Cum consideraţi că ar trebui să fie dieta ideală? Ar trebui să fie gustoasă, uşor de respectat, să acopere nevoile energetice ale organismului, şi bineînţeles, să fie hipocalorică, pentru a nu ne îngrăşa. Veşti bune! Gama noastră de produse pentru controlul greutăţii corporale vă stă la dispoziţie pentru a reuşi să eliminaţi excesul de masă corporală şi să arătaţi aşa cum vă doriţi.

 

INGRIJIREA PIELII (TEN) - Forever Living Products a conceput o întreagă gamă de produse unice, care hidratează în mod natural pielea, oferindu-i substanţele nutritive esenţiale şi vitaminele de care are nevoie. Aceste produse contribuie la protejarea pielii faţă de efectele nocive ale factorilor de mediu. Produsele din gama pentru îngrijirea pielii poartă sigla Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera.

INGRIJIRE PERSONALA - Forever Living Products a combinat efectele benefice ale gelului stabilizat de Aloe vera cu ale altor ingrediente de o calitate excepţională, pentru a oferi consumatorilor o gamă de produse pentru igienă şi îngrijire personală fără pereche. Din cap până-n picioare, toate aceste produse vă vor „acoperi” cu Aloe vera. De la emulsii şi geluri la şampoane şi săpunuri, această fantastică linie de produse vă va face să vă simţiţi şi să arătaţi cum nu se poate mai bine!

 

INGRIJIREA PIELII (CORP) - Forever Living Products a conceput o întreagă gamă de produse unice, care hidratează în mod natural pielea, oferindu-i substanţele nutritive esenţiale şi vitaminele de care are nevoie. Aceste produse contribuie la protejarea pielii faţă de efectele nocive ale factorilor de mediu. Produsele din gama pentru îngrijirea pielii poartă sigla Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera.

 

SONYA SKIN CARE - Din grijă pentru tenul tău, am creat o nouă gamă de produse cosmetice: Sonya Skin Care. Încearcă oricare dintre produsele acestei colectii şi vei afla "pe pielea ta" ce înseamnă îngrijire la superlativ.

SONYA COLOUR COLLECTION - Sonya Colour Collection este una dintre puţinele linii de produse de machiaj pe bază Aloe vera din lume, ce asigură concomitent efect de îngrijire şi de make-up. Combinaţia unică de ingrediente naturale, de la gel stabilizat de Aloe vera şi vitamine antioxidante, până la extracte marine şi extracte din plante, asigură protecţie, catifelare şi hrănire cutanată. Această colecţie deosebită sărbătoreşte bucuria vieţii prin bogăţia de culori şi nuanţe oferite, potrivite pentru orice ten şi orice stare de spirit.  Cu Sonya, machiajul tău va fi impecabil, iar tu vei arăta minunat!De ce sa bei gel de Aloe vera?

Gelul de Aloe vera este o sursa excelenta de nutrienti. Bucura-te de o infuzie de 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine foarte importante pentru starea generala de sanatate. De fapt, Aloe vera este una dintre putinele surse vegetale de B12, aviz vegetarienilor.

Bauturile noastre exclusiviste pe baza de Aloe vera sunt de fapt cocteiluri bogate in nutrienti vitali pentru organism care, cu fiecare portie, hranesc organismul, sprijina sistemul digestiv, amplifica nivelul de energie si iti furnizeaza substante nutritive pure.


Echinacea Supreme...

... pentru sezonul nasurilor infundate si al stranuturilor;

... pentru ca s-a dovedit ca echinacea intareste sistemul natural de aparare al organismului;

... pentru ca proprietatile sale antiinflamatorii, antivirale si antibiotice nu mai reprezinta un secret pentru nimeni.

        

AFACERE                  PRODUSE                   PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

Make a free website with Yola