magia naturii

AFACERE                  PRODUSE                   PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

 

Consumatorii înregistraţi sunt împărţiţi în mai multe categorii:

Consumator pasiv (consumator înregistrat), membrul care foloseşte produsele şi le cumpără pentru el şi cei apropiaţi, realizând economii sau un câştig de 25% cu fiecare achiziţie.

Colaborator activ, membrul care vinde în mod activ preparatele Hemel, organizează întâlniri unde prezintă programul si produsele Hemel, înregistrează noi colaboratori, găseşte consumatori noi. Pe lângă economisirea din preţul de cumpărare al produselor, realizează câştiguri în bani şi alte beneficii prevăzute în Sistemul de lucru.

Colaborator cheie (constructor de reţea), membrul care îşi construieşte reţeaua activ, atât prin înscrieri, cât şi prin motivaţia şi monitorizarea structurilor sale în acest scop. Organizează întâlniri unde prezintă preparatele Hemel şi posibilitatea de lucru. Caută activ consumatori noi care sunt dispuşi să-şi construiască propriile structuri, şi îi ajută.

Hemel Manager, titlul cel mai înalt obţinut de un colaborator de succes, se ocupă de organizarea funcţionării reţelei la nivelul cel mai înalt: instruieşte membrii, ţine întâlniri de lucru şi de motivare, organizează seminarii şi întâlniri de afaceri. Este în contact permanent cu colaboratorii din reţeaua sa şi este frecvent invitat la întâlnirile lor. Este membrul clubului de manageri şi are dreptul la venituri suplimentare şi bonusuri.

Dacă decideţi să începeţi să vă contruiţi reţeaua proprie de consumatori de produse, înainte de a începe să lucraţi, realizaţi următoarele trei lucruri:

1. Testaţi produsele şi convingeţi-vă personal de calitatea lor;

2. Citiţi şi analizaţi sistemul de premiere;

3. Completati formularul de inscriere de mai jos:


FORMULARUL DE ÎNSCRIERE CONSUMATOR HEMEL


Înscrierea se face prin cumpărararea pachetului iniţial care include:

1. un pachet cu produse la alegere de minim 20P* la care se aplică reducerea de 25%. *(fiecare produs este evaluat în lista de preţuri cu un anumit număr de puncte, în funcţie de preţul produsului).

2. pachetul cu materiale pentru afacere (cataloage cu instrucţiuni şi card), în care se află următoarele:

» materiale de promovare (catalog, prospecte...);

» cardul de membru » lista de preţuri;

» Sistemul de lucru.

În sistemul nostru nu există nici un fel de obligaţie financiară faţă de companie sau faţă de persoana care v-a inclus în sistem.


IMPORTANT: 

Titlul de membru Hemel este valabil pe o perioadă nelimitată.

Produsele comandate şi cheltuielile poştale se achită la ridicarea coletului.


AFACERE                  PRODUSE                   PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

Make a Free Website with Yola.