magia naturiiAFACERE               PRODUSE                 PRETURI                INSCRIERE/COMANDA

 

LISTA DE PRETURI FOREVER (NDP) + CALCULUL COMENZII

Incepand din data de 26 martie 2011, cursul de schimb Euro la care se vor achita produsele va fi cursul BNR din ziua platii.

Mai simplu, pentru dumneavoastră


mail.foreverliving.ro/distribuitor/ este o nouă adresă prin care vă punem la dispoziţie materiale electronice Forever Living Products. Acum este mai simplu ca niciodată să descărcaţi filmele sau proiecţiile Forever. Nu trebuie decât să accesaţi această adresă şi printr-un singur click veţi putea avea pe propriul PC materiale utile pentru afacerea dumneavoastră.

        DEFINIŢII, EXPLICAŢII ŞI RECOMANDĂRI ÎN VEDEREA                                      IMPLEMENTĂRII SISTEMULUI NDP                                                               (NEW DISTRIBUITOR PRICING) 

1.   DEFINIŢII

§         Sistemul NDP (New Distributor Pricing)

Este o schimbare majoră în Planul de Marketing, care va reprezenta un avantaj pentru toţi distribuitorii Forever datorită posibilităţii de noi câştiguri şi de consolidare a afacerii prin acordarea dreptului de a sponsoriza Noi Distribuitori, indiferent de nivelul ocupat în Planul de Marketing.

§         Preţul NDP

Începând cu implementarea Sistemului NDP va intra în vigoare Preţul NDP al produselor, un preţ cu 15% mai mic decât PRV (Preţul Recomandat de Vânzare – Suggested Retail Price).

§         Profitul NDP

Diferenţa dintre Preţul NDP şi Preţul de Depozit reprezintă Profitul NDP.

2.   EXPLICAŢII

§ Sistemul NDP va fi aplicat în România şi Republica Moldova începând cu 1 octombrie 2009, în conformitate cu Politicile Companiei (versiunea 9.1).

§ Până în data de 30 septembrie 2009, toţi distribuitorii Forever vor plăti în continuare produsele la preţ de depozit.

§ Începând din 1 octombrie 2009, toţi distribuitorii care se află la nivel de Nou Distribuitor vor cumpăra produsele la preţ NDP.

§ De asemenea, toţi distribuitorii nou înscrişi după data de 1 octombrie 2009 vor cumpăra produsele la preţ NDP.

§ În conformitate cu Politicile Companiei, Noul Distribuitor va beneficia de reducerea de 30% faţă de Preţul Recomandat de Vânzare (PRV) şi va cumpăra produsele la preţ de depozit după ce va achiziţiona, în 2 luni calendaristice consecutive, produse în valoare de 2 pc la preţ NDP.

§ Începând din 1 octombrie, şi Noii Distribuitori vor putea înscrie şi sponsoriza Noi Distribuitori.

§ Profitul NDP se va plăti lunar, împreună cu bonusurile, pentru toţi distribuitorii, indiferent de nivel. Aşadar, şi Noul Distribuitor va beneficia de Profit NDP de la Noul Distribuitor înscris şi sponsorizat de acesta.

§ Calificarea Noului Distribuitor la nivel de Asistent Supervizor se va putea realiza prin acumularea comenzilor personale ale acestuia sau prin acumularea comenzilor Noilor Distribuitori sponsorizaţi de acesta.

§ ATENŢIE! Un Nou Distribuitor se poate califica la un nivel superior şi prin comenzile efectuate de „noua echipă”, totuşi acesta va cumpăra în continuare produsele la preţ NDP până când nu va achiziţiona personal (la preţ NDP) 2 pc în 2 luni calendaristice consecutive.

§ Orice comandă efectuată la preţ NDP de către un distribuitor (indiferent de nivelul acestuia în Planul de Marketing) va atrage de la sine plata profitului NDP la sponsorul direct (indiferent de nivelul acestuia).

3.   RECOMANDĂRI

§ Sistemul NDP trebuie prezentat raportându-ne la Preţul Recomandat de Vânzare (PRV), şi nu la Preţul de Depozit!

-   Preţul NDP (ce înseamnă o reducere de 15% din PRV) şi

-   Preţul de Depozit (ce înseamnă o reducere de 30% din PRV).

§ Prin înscrierea şi sponsorizarea de oameni noi, orice distribuitor are dreptul la profit NDP, iar acest lucru reprezintă un pas uriaş din punct de vedere financiar în primul rând pentru cei care se află la baza Planului de Marketing.

§ Toţi cei aflaţi la nivelul de Nou Distribuitor trebuie încurajaţi să se califice în luna septembrie la nivel de Asistent Supervizor, pentru a continua să cumpere produsele la preţ de depozit.

§ Începând din luna octombrie 2009, toţi colaboratorii Forever trebuie încurajaţi să înscrie şi să sponsorizeze oameni noi în echipele lor, pentru a beneficia din plin de profitul NDP şi a simţi chiar din prima lună avantajele acestui sistem revoluţionar asupra creşterii afacerii.

§ Comanda minimă rămâne în continuare de 50 EUR + TVA, cu excepţia Republicii Moldova, unde este de 30 EUR (TVA inclus).

§ Totuşi, pentru a avea un start bun în afacere, Noii Distribuitori trebuie încurajaţi să respecte comanda minimă de cel puţin 3 băuturi, beneficiind astfel şi de ambalajul practic în cutiile speciale.

 

SISTEMUL NDP – ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

1. Întrebare: În luna octombrie 2009 sponsorizez un Nou Distribuitor care face o comandă în valoare de 0,8 pc. În luna noiembrie, Noul Distribuitor face o comandă de 1,5 pc. Începând de când poate să cumpere produsele la preţ de depozit?

Răspuns: Începând chiar de la comanda următoare celei de 1,5 pc.

2. Întrebare: Punctele credit aferente comenzilor Noului Distribuitor pe care l-am sponsorizat contează pentru calculul celor 4 pc necesare statutului meu de Activ?

Răspuns: Da, până când Noul Distribuitor se califică la nivel de Asistent Supervizor.

Exemplu pentru cazul de mai sus: în cele 4 pc active intră cele 0,8 pc ale comenzii din octombrie 2009 + 1,2 pc din comanda lunii noiembrie. Restul de 0,3 pc din comanda lunii noiembrie intră în calculul pc non-manageriale.

3. Întrebare: Luând ca exemplu cazul prezentat la întrebarea nr. 1, ce avantaje am ca urmare a sponsorizării Noului Distribuitor?

Răspuns: Pentru cele 0,8 pc ale comenzii din octombrie + 1,2 pc din comanda lunii noiembrie primesc:

- profit NDP (reprezentat de diferenţa dintre NDP şi preţul de depozit), PLUS

- bonus personal 5%.

4. Întrebare: Cele 2 comenzi ale Noului Distribuitor din lunile octombrie şi noiembrie totalizează 2,3 pc, prin urmare Noul Distribuitor are deja dreptul de a cumpăra produsele la preţ de depozit. Ce se întâmplă, în această situaţie, cu cele 0,3 pc ce depăşeşc 2 pc?

Răspuns: În decursul lunii decembrie, compania îi va returna Noului Distribuitor diferenţa de preţ dintre NDP şi preţul de depozit aferentă celor 0,3 pc.

5. Întrebare: Dacă în luna octombrie 2009 responsorizez o persoană în echipa mea, la ce preţ va plăti această persoană produsele?

Răspuns: Distribuitorul responsorizat va porni de la nivelul de Nou Distribuitor şi va cumpăra produsele la Preţul de Nou Distribuitor (NDP) sub noul Sponsor.

AFACERE               PRODUSE                 PRETURI                INSCRIERE/COMANDA

Make a free website with Yola