magia naturii

„Fie ca alimentele să vă fie remedii, iar remediile alimente.”

(Hipocrate)

 

Produsele ARGENTUM+® sunt unice prin modalitatea de producere şi calitatea produsului finit.

Printr-o metodă unică, patentată, se obţine o soluţie cu pH bazic, bogată în ioni de argint, în concentraţii de 5, 10, 20, 25 sau 30ppm (mg/l), în funcţie de categoriile de consumatori cărora le sunt destinate.

În corelaţie cu cercetările Dr. Masaru Emoto privitoare la „memoria apei”, folosim geometria sacră în procesul de producţie (Floarea vieţii), pentru amplificarea beneficităţii produsului finit.

Argentum+® este o formulă ideală, deoarece combină acţiunea argintului coloidal cu cea a ionilor de argint. Argintul coloidal acţionează prin suprafaţa foarte mare a particulelor de dimensiuni nanometrice. Cu cât dimensiunea particulelor este mai mică, cu atât suprafaţa de interacţiune este mai mare. Ionii de argint aduc un plus de benficitate prin sarcina pozitivă, pH bazic, penetranţa mărită în ţesuturi. Actiunea sinergică a particulelor coloidale şi a ionilor de argint este mai complexă şi mai eficientă decât dacă acestea ar acţiona separat.

Argentum+® este o soluţie transparentă şi clară, conţinând numai apă distilată, Argint sub formă de particule de dimensiuni nanometrice şi ioni de argint, în proporţie de 75%-90%. Efectul sinergic generat de îmbinarea acţiunilor particulelor de argint în stare coloidală şi a ionilor de argint, garantează un produs de înaltă calitate.

Miracolul ionilor de argint încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă (Ag+) se află tot mai prezent în rezultatele terapeutice excepţionale. Prin administrarea zilnică, Argentum+® poate potenţa sistemul imunitar redând astfel organismului capacitatea de a se vindeca singur.

 

Principalele acţiuni:

          Este un puternic întăritor al sistemului imunitar. Acţionează ca antiviral, antibacterian, antimicotic, antifungic, antiinflamator şi antiseptic. Studiile de laborator dovedesc faptul că majoritatea agenţilor micotici, bacteriilor şi virusurilor, sunt distruşi în 2-7 minute de la contactul cu ionii de argint.

Efectul antioxidant recomandă produsul Argentum+® în terapiile de purificare sau de detoxifiere ale organismului.

 

Indicaţii:

Argentum+® este un remediu excelent în următoarele cazuri: acnee, arsuri, astenie, anxietate, bronşită, cefalee, cistită, cicatrizare dificilă, convalescenţă, demineralizare, depresie, eczemă, escare, faringo-amigdalită, febră, gripă, herpes, infecţii bacteriene şi virale, inflamaţii, iritabilitate psihică, laringită, labilitate psiho-emoţională, plăgi, psoriazis, scăderea imunităţii, sinuzită, stres, tulburări de digestie şi absorbţie, tuse, ulcer gastric, viroze şi zona zoster. Cicatricile rănilor care au fost tratate cu ajutorul Argintului coloidal ionic sunt mult mai mici (existând cazuri de vindecare rapidă, în care nu au mai rămas urme pe corp) comparativ cu urmele lăsate în urma cicatrizărilor sub acţiunea altor tipuri de tratament!

 

Doze şi mod de utilizare:

Argentum+® poate fi utilizat atât intern, ca supliment alimentar, cât şi extern.

În funcţie de categoriile de vârstă Argentum+® este recomandat în diverse moduri şi doze. Pentru detalii consultaţi paginile cu prezentările individuale ale fiecărui produs.

Deoarece nu funcţionează ca un antibiotic clasic, în dozele recomandate Argentum+® nu afectează flora benefică din tractul digestiv. Asemenea oricărui alt produs natural, precum usturoiul sau ghimbirul, ionii de argint, fiind bioactivi, ajută procesul de digestie. Prin urmare, nu sunt necesare suplimente „probiotice” atunci când este utilizat.

Pericolul acumulării particulelor de argint în organism nu există. Acestea se elimină în mod natural în trei zile, după cum arată testele de specialitate. Efectele secundare negative ale utilizării Argentum+® nu există. Acest produs nu este toxic sau alergenic şi nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe ale corpului. Nu conţine săruri, nitraţi, conservanţi, aditivi, stabilizatori etc. Nu creează fenomene de dependenţă sau obisnuinţă, fiind posibilă administrarea de lungă durată. Consumul nu prezintă risc de supradozaj.

Ionii de argint (Ag+) nu interacţionează cu niciun medicament sau remediu. Produsele Argentum+® pot fi integrate în orice tratament, potenţând într-un mod deosebit eficienţa acestora.

 

Precauţii:

Consumaţi produsele Argentum+® folosind o linguriţă sau o masură din plastic/sticlă. Produsele se păstrează la temperatura camerei, ferite de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemana şi la vederea copiilor mici! A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Argentum+® este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată.

 

Sfat:  

      În China antică medicii erau plătiţi atunci când pacienţii se bucurau de o viaţă sănătoasă. În contextul acestui exemplu susţinem faptul că a preveni boala este mai înţelept decât a o trata. De aceea vă recomandăm să consumaţi constant Argentum+®, doza de întreţinere (10ml/zi, aproximativ două linguri, dimineaţa şi seara, de preferat înainte de mese). Prin acest bun obicei veţi preveni apariţia multor afecţiuni.


  PRODUSE                      PRETURI                     DISTRIBUITORI                    COMANDA

 

PRODUSELE AGNES ITARA

Încă din antichitate, folosirea argintului este considerată a fi cea mai eficientă modalitate de luptă contra agenţilor patogeni.

„Argintul coloidal-ionic” este unic prin modalitatea de producere şi calitatea produsului finit. Procesul de producţie începe cu pregatirea apei: purificare, distilare şi structurare. Argintul folosit este foarte fin (99,99%), fără plumb. Printr-o metodă unică, patentată, se obţine o soluţie cu pH bazic, bogată în ioni de argint (peste 75%) în concentraţii de 5, 10, 20, 25 sau 30ppm (mg/l), în funcţie de categoriile de consumatori cărora le sunt destinate.

 • Dimensiunile particulelor de argint: 0,5-4,5nm conform analizei TEM.
 • Puritatea argintului: 99,99% conform analizei IMNR.
 • Puritatea apei: <1uS/cm, testată microbiologic şi toxico-chimic. Apa este demineralizată, deionizată, distilată şi structurată.
 • Folosirea apei structurate adaugă produsului un efect terapeutic deosebit. Apa este structurată printr-o procedură unică. Structurarea hexagonală a moleculelor de apă, permite acesteia să devină semiconductoare, având un efect extraordinar asupra celulelor corpului uman. Aceasta determină structurarea ADN-ului şi a fluidelor intracelulare, prelungindu-ne astfel durata de viaţă. Folosită în procesul de productie, apa structurată facilitează dispunerea simetrică a particulelor de argint, formând o reţea cristalină hexagonală. Această dispunere facilitează încărcarea pozitivă a particulelor de argint, potenţând astfel eficacitatea în acţiunea lor terapeutică.
 • Pentru obtinerea produsului se foloseşte o metodă complexă, naturală, fără adaus de sare, conservanţi sau aditivi chimici, considerată de specialişti ca fiind cea mai eficientă din punct de vedere terapeutic.
 • În timpul procesului de maturare a „Argintului coloidal-ionic” se foloseşte simbolul grafic ancestral „Floarea vieţii”. În corelaţie cu cercetările Dr. Masaru Emoto privitoare la „memoria apei”, folosirea acestui simbol amplifică beneficitatea soluţiei.
 • Produsul conţine un procent ridicat de ioni de argint încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă (+) care au proprietatea de a reface în totalitate circuitul bioelectric celular şi câmpul biomagnetic al organismului, mărind rezistenţa corpului la boli.

Compoziţie:

Soluţia de „Argint coloidal-ionic” conţine particule de argint foarte pur, de dimensiuni nanometrice, suspendate omogen sub formă de structură cristalină în apă distilată şi structurată.

Proprităţi:

Argintul este letal pentru bacterii, virusuri, fungi, în peste 650 de tipuri de afecţiuni, fără a fi toxic pentru organismul uman, prin comparatie cu un antimicrobian convenţional ce este eficient împotriva a şase sau şapte tipuri de germeni, generând cel mai adesea efecte secundare nedorite.

Testele de laborator pot arăta că „Argintul coloidal-ionic” distruge majoritatea bacteriilor, agenţilor micotici şi a virusurilor în 2-6 minute de la contact, remarcabil fiind faptul că are un spectru larg de aplicaţii şi întrebuinţări. În timp ce medicamentele de sinteză acţionează asupra multiplelor substructuri celulare de la un tip de germene patogen la altul (de aici şi multitudinea de tipuri de antibiotice, antimicotice, antifungice etc), „Argintul coloidal-ionic” acţionează asupra unei singure substructuri celulare esenţiale comune tuturor tipurilor de germeni.

Este cunoscut faptul că organismele care induc boala sunt structuri monocelulare care trăiesc în mediu acid. Acestea respiră cu ajutorul unei enzime. Particulele de argint neutralizează enzima respectivă făcând imposibilă diviziunea celulară a agenţilor patogeni. „Argintul coloidal-ionic” este cu mult mai eficient datorită pH-ului bazic şi a sarcinii electrice pozitive (+) a ionilor din soluţie.

Acţiuni:

Antiviral, antibacterian, antifungic, antimicotic, antiseptic, antioxidant, antiinflamator, puternic întăritor al sistemului imunitar.

Indicaţii:

Cercetările medicale arată că argintul coloidal este eficient şi activ în multe afecţiuni severe: infecţii microbiene, fungice, parazitare, virale şi externe ale tractului digestiv, respirator si urinar, boli autoimune, cancer, boli senzoriale, arsuri, răni, ulceraţii, boli ale sistemului de reproducere feminin şi ale sistemului circulator, precum şi pentru rezolvarea eficientă a unor complicaţii infectioase.

Este recomandat în afecţiuni tiroidiene, somnabulism, anorexie nervoasă.

Un studiu de ultimă oră, publicat în reviste de referinţă, susţine cu argumente şi dovezi palpabile faptul că în prezenţa argintului coloidal-ionic organismul îşi poate produce singur propriile celule stem. Aceasta ar putea explica de ce urmele rănilor care au fost vindecate cu ajutorul argintului coloidal-ionic sunt mult mai mici (sunt cazuri de vindecări complete, spectaculoase în care nu mai rămâne nicio urma pe corp) comparativ cu urmele lăsate în urma cicatrizărilor sub actiunea altor tipuri de tratament.

Mod de utilizare:

Soluţia cu „Argint coloidal ionic” poate fi utilizată intern (ca supliment alimentar) şi extern, după cum urmează:

Intern (ca supliment alimentar):

 • Pentru întreţinerea generală a sănătăţii, precum şi pentru întărirea sistemului imunitar, se administrează 30ml pe zi (de trei ori a câte 10ml sau de două ori câte 15ml dimineaţa şi seara). Această cantitate este considerată nutritivă şi e utilizată cu succes când se doreşte o cură generală de purificare şi detoxifiere.
 • La recomandarea medicului cu competenţă naturistă, doza poate fi mărită şi adaptată în funcţie de reacţia organismului. Orice cantitate peste 30ml pe zi este considerată a fi terapeutică şi se administrează conform recomandărilor medicului specialist.
 • Atunci când sesizaţi primele simptome ce semnalează debutul unei răceli sau a unei stări gripale, se recomandă folosirea unei doze de şoc de maxim 100ml pe zi, în mai multe reprize, timp de una până la patru zile consecutiv.

Extern:

 • Inhalat sub formă de vapori foarte fini.
 • Sub formă de clismă. Se poate folosi minim 20ml, maxim 200ml, diluat în soluţia pregătită în acest scop.
 • Pentru femei, este recomandat în întreţinerea igienei zonei vaginale prin pulverizare locală. Pentru spălături vaginale se foloseşte o cantitate de 20ml, nediluată. Se recomandă păstrarea soluţiei de „Argint coloidal-ionic” in interior timp de 5-10 minute pentru o cât mai bună absorbţie. Aceeaşi cantitate de 20ml de „Argint coloidal-ionic” poate fi adăugată în soluţiile pregătite pentru spălături vaginale, în cazul existenţei unui tratament.
 • Sub formă de picături în ochi, urechi şi nas.
 • Aplicată topic, pe piele (prin pulverizare sau comprese).
 • Datorită efectului astringent, poate fi folosit zilnic ca o soluţie tonică pentru întreţinerea feţei şi a decolteului. Acest obicei menţine pielea tonică şi profund purificată.
 • Efectul de înlăturare a mirosurilor nedorite poate fi obţinut prin pulverizare locală.
 • Pentru îngrijirea cavităţii bucale, sub formă de gargară.
 • Pentru îngrijirea părului şi a unghiilor, prin pulverizare sau comprese.

Efecte secundare:

Nu există efecte secundare ale consumului de „Argint coloidal-ionic”. Acesta nu este toxic şi nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe vitale al corpului, neinteracţionând cu niciun alt medicament sau remediu.

Consumul de „Argint coloidal-ionic” nu prezintă risc de supradozaj.

Deoarece nu funcţionează ca un antibiotic clasic, produsul nu afectează flora benefică din tractul digestiv. Ca şi oricare alt produs natural precum usturoiul sau ghimbirul, „Argint coloidal-ionic” ajută de fapt procesul de digestie. Atunci când este utilizat intern, nu sunt necesare suplimente „probiotice”.

„Argint coloidal-ionic” nu se acumulează în organism. Acest produs unic face posibilă eliminarea particulelor de argint în mod natural, în trei zile. Acest fenomen poate fi dovedit prin teste de specialitate şi este posibil datorită faptului că particulele de argint sunt de o mie de ori mai mici decât cea mai mică celulă a corpului uman.

Geometria sacră: Floarea Vieţii

Această conferinţă susţinută de Drunvalo Melchizedek - om de ştiinţă, fizician, inventator, vindecător, învăţător şi scriitor - are ca subiect principal Floarea vieţii, denumire modernă dată unei figuri geometrice compuse din mai multe cercuri suprapuse la intervale egale. Ele sunt aranjate într-un tipar simetric, asemănător cu cel al unei flori.

Această figură geometrică este considerată un simbol al geometriei sacre. Ea are o valoare străveche, religioasă ce descrie formele fundamentale ale spaţiului şi timpului. În acest sens, ea este expresia vizuală a conexiunilor pe care viaţa le creează între toate fiinţele şi se crede că Floarea vieţii conţine toate informaţiile de bază despre acestea.

În acest film, Melchizedek vorbeşte despre semnificaţiile acestui simbol şi despre prezenţa lui în aproape toate civilizaţiile de pe Pământ.

 


PRODUSE                      PRETURI                     DISTRIBUITORI                    COMANDA

Make a Free Website with Yola.