magia naturii

 

NOU LA REFAN:

AFACERE               PRODUSE                 PRETURI                INSCRIERE/COMANDA

 

 


Parfumurile Refan

Concernul franco-bulgar Refan, prin importatorul direct, propune consultantilor si clientilor o linie de peste 150 de parfumuri aflate in topul preferintelor cunoscatorilor.In raport de componetele folosite la fabricatie, parfumurile se impart in 4 mari clase:

1. Clasa LUX - parfumuri care se produc in exemplare, ambalaje si arome unice. Se mai numesc -galeuri-,  avand sticlute din cristal, cu pietre si metale  pretioase... Sunt foarte scumpe, un flacon de 50 ml putand ajunge si la cateva zeci de mii de euro. De regula, acestea sunt fabricate in serie unica foarte mica, cu o destinatie foarte precisa, in special VIP-uri din lumea artistica, financiar-bancara, sportiva, a comertului cu bijuterii si, uneori, personalitati politice.

2. Din Clasa A fac parte parfumuri pe baza de componente strict naturale, identificate atat in aroma (plante, flori, pulpe de fructe, pulpe de legume, ierburi aromate) cat si in stabilizatorul de aroma (de origine animala: castoreum, zibetta, mosc, ambra, sau de origine vegetala: radacini parfumate, mirodenii, rasini si esente lemnoase aromate).

3. Clasa B - aromele pe baza de componente in amestec, naturale si sintetice, dar in totalitate sintetice la stabilizatorul de aroma. Intr-o proportie covarsitoare, rafturile magazinelor de profil, fie ele de lux sau nu, sunt pline cu asemenea produse.

4. Clasa C - aromele compuse doar din elemente sintetice si, de asemenea, componente sintetice la stabilizatorul de aroma. Majoritatea producatorilor de parfum prefera aceasta varianta deoarece costurile sunt mai mici si, in afara de aceasta, au la dispozitie peste 5.000 de arome care provin din industria petrochimica, prin prelucrarea petrolului brut. De altfel, in lume, la ora actuala doar 6% o mai reprezinta masa de parfum natural, restul de 94% fiind parfumuri partial sau in totalitate sintetice. Singurele tari care mai produc parfumuri naturale sunt Franta si Italia.

Parfumurile promovate de Refan contin 42% componente naturale de cea mai buna calitate, spre deosebire de majoritatea parfumurilor din magazinele de lux, unde, dupa cum spuneam, parfumurile sunt integral sintetice si doar in cateva cazuri sunt doar partial sintetice. Pe ambalajele acestor parfumuri sintetice veti observa ca figureaza o sumedenie de compusi de sinteza, coloranti, stabilizatori sintetici din gama bensophenone  (cu derivatele pana la 5), C-uri (echivalentul E-urilor din alimente), toate fiind substante care pot provoca diverse afectiuni, de la alergii respiratorii, greata, stari de disconfort, ameteli, caderi de tensiune si pana la probleme dermatologice severe, culminand cu cancere de piele. Este inutil sa va mai spunem ca toti acesti compusi NU ofera parfumului calitate, rafinament si inalta clasa. La ora actuala, peste 5.000 de arome folosite in parfumerie sau cosmetica faciala sau de corp, decorativa, de intretinere sau terapeutica, provin din industria petrochimica.

ATENTIE! Parfumurile de la Refan nu au absolut nimic comun cu vechile uleiuri sintetice bulgaresti, grosiere si rau mirositoare, pe care le cunoastem de pe vremea bunicilor.

Refan raspunde unei mari necesitati: promoveaza atat parfumul de calitate, cat si modul profesionist de a-l alege si de a-l purta. Imbina perfect frumusetea, eleganta si rafinamentul.

Astazi, oamenii folosesc parfum pentru a-si construi propria imagine, dar de multe ori se lasa cuceriti de altii, de regula de personajele din reclame, ignorand insa un lucru elementar si esential: se potriveste acel parfum cu propria persoana? In calitate de consultant Refan  puteti oferi un sprijin profesionist clientilor, in domeniul parfumurilor, ajutandu-i sa aleaga ceea ce li se potriveste.

Sapunurile marca Refan

Sunt de o calitate si de un aspect aparte. Aceste produse contin ingrediente naturale si glicerina si nu numai ca arata extraordinar dar au un miros care te fac de multe ori sa fii tentat sa "gusti" macar un pic din ele atat de delicioase sunt. Ele pot sa constituie un foarte frumos cadou pentru cei dragi in diferite ocazii. 


AFACERE               PRODUSE                 PRETURI                INSCRIERE/COMANDA

Make a free website with Yola