magia naturii

AFACERE                 PRODUSE                  PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

 

APARATURA TIENS

 

 

 

Aculife - aparat de masaj si acupunctura

Pret: 600 $

   Toate scolile de acupunctura recunosc existenta meridianelor si punctelor de acupunctura. Meridianele formeaza o retea de Qi-uri care conecteaza si uneste diferitele parti ale corpului intr-un fel de plasa. Punctele de acupunctura fie sunt situate pe aceste meridiane, fie sunt numite extraordinare, situate in afara acestor meridiane, concentrarea Qi-ului specific meridianelor pe care le traverseaza. Procedura acupuncturii pe unul sau mai multe puncte, dintr-unul sau mai multe meridiane specifice are ca scop reglarea functiilor lui Qi care permite prevenirea sau ingrijirea unor boli.
   O terapie eficienta depinde in intregime de o alegere corecta a punctelor si, in egala masura de combinare in scopuri terapeutice, a punctelor alese. Alegerea punctelor, tinand seama de proprietatile lor specifice, presupune cunoasterea meridianelor si a colateralelor.

    Electroterapia

    Electroterapia combina acupunctura clasica cu stimulii electrici. Aparatele sunt mai de multe tipuri. Cele mai cunoscute sunt cele de frecventa joasa, inalta si alternativa. Puterea lor este foarte variabila (in general intre 100-800 Hz si de 2-2000Hz) permite de la 120 pana la 1200 de impulsuri pe minut.
    Suprafata pielii este locul activitatii celor doisprezece meridiane regulate si a celor colaterales si locul de distributie sau de repartizare a Qi-ului meridianelor. Suprafata corpului poate fi privita ca suprafata a caracteristicelor si proprietatilor celor 12 meridiane.

   Medicina chineza isi propune sa ajute oamenii sa traiasca bine, nu sa-i ajute sa nu moara. Viata este prezenta, ceea ce exista, moartea este absenta, ceea ce nu exista. Durata vietii traite nu are importanta decat sa isi mentina calitatea. In traditia medicala chineza, omul nu este numai un mecanism, ci si mostenitorul originar al Cerului si al Pamantului.

   Teoria meridiană

   Teoria conform careia intr-un organism perfect sanatos meridianele si colaterale fac sa circule Qi-ul si sangele. Meridianele patrund in profunzime intre masele musculare; ele sunt comparate cu niste canale mari sau cu niste ramuri. Colateralele se desfasoara aidoma unei retele din fire mai fine decat cele de matase, incrucisandu-se si intretinandu-se la suprafaţa corpului, formand o adevarata impletitura. Meridianele si colateralele formeaza o retea mare care,  "in interior", pune in legatura zang fu-urile si "in exterior" tendoanele, muschii si pielea. Ele alcatuiesc o retea in care circula Qi-ul si sangele care, punand in legatura profunzimea cu suprafata corpului, "susul cu josul", zangurile (organele pline: inima, plamanii, splina, ficatul, rinichii), fu-urile (organele goale: vezica biliara, intestinul gros, intestinul subtire, stomacul, triplul incalzitor), orificiile, tesuturile, muschii, tendoanele si oasele, regleaza astfel Ying-ul si Yang-ul si mentin echilibrul si jocul armonios al functiilor organice si al tuturor activitatilor corpului.
    Medicina Traditionala Chineza (MTC) gandeste activitatile functionare ale meridianelor in termenii de Qi al meridianelor care transportand Qi-ul si sangele, hranind zang fu-urile si tesuturile si coordonand, stimuland , regland toate functiile organice, pune in evidenta unitatea dintre suprafata si profunzime.
   Corpul omenesc este constituit din 5 zanguri si din 6 fu-uri, din patru membre, din 100 de oase (principale), 5 organe de simt, din 9 orificii, din maduva, piele, muschi, tendoane, vase. Cu toate ca fiecare dintre aceste elemente este unic in ceea ce priveste functiile pe care le indeplineste, legaturile care le unesc sunt globale si efectele pe care le produc unele asupra altora sunt "sistemice" si multidirectionale, in sensul ca afecteaza ansamblul organismului si scot in evidenta o dată in plus, unicitatea lui. Numai incrucisarea meridianelor si a colateralelor si perfecta lor conexiune mentin complementaritatea diferitelor parti ale corpului si le integreaza Intr-un ansamblu armonios. Miscarile de substanta sau de energie, fie ca sunt in sensul profunzime - suprafata sau viceversa, sunt "verticale" si permit punerea in continuitate a zang fu-urilor unele cu altele. Cele 12 meridiane ajung la tendoane, la vase, la piele si la muschi si se conecteaza la fiecare organ din tesuturi etc, pentru a compune din nou un tot coordonat, care leaga suprafata cu profunzimea, susul cu josul.  Conexiunile stabilite de-a lungul meridianelor si colateralelor intre zang fu-uri si tesuturi sunt puse in lumina de densa retea a diferitelor conexiuni.

   Conexiuni ale zang fu-urilor cu extremitatile si articulatiile sunt posibile prin incrucisarea celor 12 meridiane regulate si conexiunea pe care fiecare din ele o mentin cu zang-ul sau fu-l careia ii corespunde de indata ce destinatia lor este stabilita, Qi-ul meridianelor se raspandeste si se regrupeaza in regiunile conjunctive ale tendoanelor, inainte de a se distribui pe toata suprafata pielii.

    Conexiuni ale zang fu-urilor cu cele 5 organe de simt si cu cele 9 orificii "orificiile" ochilor, urechilor, nasului, gurii, limbii, uretra, orificiul anusului sunt, fiecare traversate de mai multe meridiane, ceea ce le pune in legatura cu zang-urile sau cu fu-urile carora le corespund aceste diferite meridiane. Ochii sunt afectati simultan de meridianul ficatului si de cel al inimii. Asa se face ca meridianul ficatului, care in mod natural ii apartine ficatului, se conecteaza, prin efectul relatiei suprafata-profunzime cu vezica biliara, inainte de a urca la ochi; meridianul inimii apartine inimii si se prelungeste pana la intestinul subtire inainte de a urca pana la ochi.

   Conexiuni ale zang fu-urilor

   Fiecare cele 12 meridiane regulate este in conexiune cu sau, intr-un anume fel, atribuit unui zang sau fu, caruia ii imprumuta numele, reconfirmand astfel ideea integrarii suprafata - profunzime. In pofida existentei unei legaturi privilegiate meridianului zang fu, fiecare meridian poate, totusi, sa traverseze mai multe alte zang fu-uri.

   Conexiuni ale meridianelor

    Conexiunile "structurale" intre Ying si Yang, intre suprafata si profunzime sunt ordonate precis si lucreaza, in mod normal, dupa cicluri regulate. Cele 12 meridiane "regulate" se incruciseaza cu cele 8 meridiane "extraordinare", care, de altminteri, interconectate unele cu altele, integreaza ansamblul meridianelor intr-o retea intretesuta fin.

   Circulatia lui QI si a sangelui, hranirea zang fu-urilor si a tesuturilor

Pentru a-si asigura functiile fiziologice proprii si astfel, a-si indeplini cu succes activitatile normale, toate tesuturile si organele corpului au nevoie de hrana. Aceasta sarcina este asigurata de Qi si de sange, care circuland prin meridiane si colaterale, adapteaza si regleaza Ying-ul si Yang-ul si, aducandu-le articulatiilor substantele nutritive de care au nevoie, intretin tendoanele si oasele si previn orice ranire a tendoanelor. Starea de sanatate depinde de buna functionare a organelor si decide o buna circulatie a Qi-ului si a sangelui in meridiane si colaterale.
Meridianele si colateralele servesc drept cai de circulaţie pentru Qi si pentru sange si coordoneaza Ying-ul si Yang-ul, care garanteaza echilibrul relativ al activitatilor corpului. Boala, care rezultă din perturbarile acestor functii, marcheaza lipsa de armonie dintre Qi si sange, dintre Ying si Yang. MTC incearca sa le remedieze folosind acupunctura, care, in mod normal stimuland functia reglatoare a meridianelor, reduc astenia si invioreaza astenia, ceea ce, reechilibreaza Ying-ul si Yang-ul, permitand restabilirea normala a sanatatii.

 

 

Aparat de masaj pentru membrele inferioare

Pret: 400 $

   Care este cel mai important lucru din viata noastra? Majoritatea vor raspunde: sanatatea. Putini stiu insa faptul ca "cheita de aur" pentru mentinerea sanatatii, este Oxigenul.
Oamenii care au "insuficienta de oxigen" isi pierd fortele vitale, sunt dezarmati in fata bolilor fizice si spirituale.
    Este adevarat faptul ca cea mai mare cantitate de oxigen o primim doar in urma efortului fizic sustinut. Cunoscutul vraci arab Avicenna sustinea ca exercitiile fizice diminueaza perioada de timp de folosire a medicamentelor. Activitatea fizica permanenta - este girul invulnerabilitatii sanatatii fizice si a armoniei sufletului, posibilitatea de a ocoli multe probleme de sanatate, inclusiv si delicatele calitati ca obezitatea, constipatiile cronice, balonarea intestinelor, s.a.
Organismul uman, asemenea unui pendul, necesita sa fie intr-o permanenta "balansare", adica in stimularea sistemului nervos, care asigura "corectele" impulsuri de sincronizare a tuturor functiilor organismului nostru. Nenumarate cercetari au demonstrat ca, datorita acestui fapt, organismul uman primeste o cantitate mult mai mare de oxigen atat de necesar pentru buna functionare a acestuia.
    Aceasta idee sta la baza crearii aparatului de masaj curativ Healthy Swinger.
Punandu-va talpile pe aparatul de masaj Swinger, va desfatati printr-o relaxare confortabila a corpului dumneavoastra si o balansare ritmica. Coloana vertebrala si toate articulatiile efectueaza un efort fizic independent de dumneavoastra. Corpul dumneavoastra "face sport de sine statator". In acest timp organismul este saturat cu oxigen, miscarile coloanei vertebrale si articulatiilor se sincronizeaza, musculatura capata elasticitate.
    Swinger - este un aparat profilactic si de tratament foarte comod si simplu in folosire, a carui utilizare regulata are acelasi efect ca si exercitiile fizice de lunga durata.

Utilizarea aparatului de masaj este recomandata persoanelor care sufera de:

- insomnii;
- afectiuni ale tractului intestinal (constipatii, hemoroizi);
- dispesie, balonarea stomacului;
- dureri ale spatelui si regiunii lombare;
- dureri de cap, stari de oboseala continua (sindromul oboselii cronice);
- consecintele in urma ictusului;
- dereglarea vascularizarii organelor periferice;
- stres, stari de neliniste, nervozitate accentuata.

Patru caracteristici de baza ale Healthy Swinger:

1.    Multifunctionalitatea, lipsa efectelor secundare. Aparatul este util pentru persoanele de toate varstele (inclusiv copii si batrani).
2.    Utilizarea recomandata - este in pozitie culcata. Datorita pozitiei  culcate scade solicitarea coloanei vertebrale in mentinerea greutatii intregului organism, fapt ce asigura relaxarea integrala.
3.    Imposibilitatea traumelor (in pozitie culcata sunt excluse caderile, luxatiile si alte traume, probabilitatea tahicardiei si maririi tensiunii este scazuta).
4.    Simplitatea in utilizare si transport.

Cateva intrebari in legatura cu functionarea aparatului de masaj Healthy Swinger

1.    In ce mod Healthy Swinger curata organismul de toxine?
Raspuns: In general toxinele se gasesc in sistemul limfatic. Acestea sunt eliminate din organism dupa filtrarea limfei de catre rinichi. Din pacate spre deosebire de sistemul cardiovascular, sistemul limfatic nu poate pune in miscare circulatia sanguina de sine statator si prin urmare,  nu se poate elibera singur de toxine si de alte produse degradante. Cand omul sta in picioare, viteza circulatiei limfei incetineste sub presiunea greutatii organismul. Swinger activeaza sistemul limfatic, accelerand eliminarea substantelor nocive prin intermediul rinichilor.
Aviz important: Nu uitati sa beti lichide dupa sedinta. Aceste fapt accelereaza viteza procesului de filtrare a toxinelor de catre rinichi.

2.    In ce mod Healthy Swinger ajuta la slabit?
Raspuns: Eforturile fizice, sportul si exercitiile fizice permanente nu permit ingrasarea organismul si inlatura depunerile de grasimi deja acumulate. Swinger este ajutorul nostru pentru arderea eficienta a grasimilor. Asemenea unui carbune aruncat in soba organismului nostru, accelereaza disocierea tesutului adipos care este in surplus. In cadrul sedintei de masaj, regiunea sacro-lombara este pusa in miscare, primind astfel efortul necesar. Un numar suficient de mare de oameni simt insuficienta exercitiilor active destinate anume acestei zone, deseori problematica.

3.    De ce Healthy Swinger este necesar persoanelor care sufera de constipatie cronica?
Raspuns: Folosind Swinger dumneavoastra simtiti in mod sigur inviorarea tractului intestinal. Una din cauzele colostazei este meteorismul, balonarea intestinelor cauzata de eliminarea timpurie a produselor metabolismului gazos. Ca rezultat al masajului curativ cu Healthy  Swinger aceasta problema este inlaturata simplu si rapid.

4.    Este permisa folosirea aparatului Healthy Swinger de catre oamenii cu afectiuni cardiovasculare?
Raspuns: Aceasta depinde direct de gravitatea acestor probleme. Sedintele cu Healthy Swinger nu duc la accelerarea batailor inimii, deoarece organismul in acel moment este in stare de repaus, iar corpul pasiv. In cazul accelerarii batailor inimii se recomanda o scurta pauza. De fapt, eforturile fizice moderate sunt benefice pacientilor cu probleme cardiovasculare.

    Folosirea  aparatului Swinger este util in special in perioadele de restabilire a organismului, la fel si in scopuri profilactice. Swinger este necesar celor care aspira spre mentinerea sanatatii si a unei vieti integre. Acest aparat nu este doar pentru slabit ci ajuta si la mentinerea frumusetii.


 

Centura pentru Reducerea Tesutului Adipos

Pret: 76 $ (mica) / 168 $ (mare)

   Indiferent ce varsta aveti, indiferent de generatia careia ii apartineti, un lucru este sigur: toti vrem sa fim sanatosi si slabi. Caracteristicile de viata ca lipsa de activitate fizica, regimul alimentar hipercaloric, stresul, tensiunea, alcoolul si tutunul se manifesta ca niste boli.
Obezitatea este una din cele mai mari probleme cu care se confrunta oamenii din ziua de azi. Obezitatea si surplusul de greutate sunt cronice. Sunt multi factori care joaca un rol important in obezitate. Totusi cel mai important motiv este lipsa de activitate fizica si aceasta duce la o problema complexa de sanatate. Surplusul de greutate si obezitatea provin dintr-o inmagazinare de calorii. Aceasta inseamna ca se mananca prea multe calorii si nu se face destula activitate fizica. Greutatea corpului este determinata de gene, metabolism, comportament, mediu, educatie si alimentatie. Comportamentul si mediul joaca un rol foarte mare in cresterea greutatii. Acestea sunt domeniile in care se poate lucra pentru prevenire si tratament. Obezitatea creste riscurile de imbolnaviri. Desi obezitatea de orice fel este rea pentru sanatate, anumite tipuri de grasime sunt foarte periculoase. Daca aveti senzatii puternice de oboseala, o burta mare, sunteti in pericol. Excesul de grasime in jurul abdomenului este rau pentru inima si sistemul vascular. Masurati-va talia si soldurile si daca talia masoara mai mult decat soldurile, sanatatea dumneavoastra este in pericol.
    Scaderea in greutate si sanatatea merg mana in mana. Cu cat corpul este mai sanatos, cu atat pierdeti mai repede in greutate. Ceea ce este un alt bun motiv sa faceti miscare si sa mancati sanatos.
    Pentru a va mentine greutatea, Tianshi a creat un microcomputer de control a greutatii si (banda) centura de slabit. Este un produs care are grija de sanatatea dumneavoastra si care a fost vandut si in tara si in strainatatede de mai bine de 6 ani. Folositi magnetii si 8 feluri de vibratii, centura stimuleaza partea dorita si ajuta la cresterea masei musculare si reducerea greutatii.

   Centura este bazata pe:
1. Masaj prin vibratii: 5 motoare puternice si rapide care va modeleaza corpul cu o viteza de 5800 rotatii/minut. Sunt diferite moduri de vibratii :

- mod bicicleta
- mod interval
- mod masaj manual
- mod vibratie
- mod ciocan
- mod de modelare
- mod local
- toate modurile


    Diferite moduri de vibratii imbunatatesc circulatia sangelui, deci ajuta la tonifierea muschiilor si reducerea greutatii.
2. Camp magnetic: 4 magneti foarte puternici creeaza un camp magnetic foarte puternic in jurul partii dorite. Folosind tipul 8:100 al magnetilor, acestia influenteaza celulele (moleculele) corpului fara sa le atinga. Aceasta inseamna ca un magnet asezat pe corp poate afecta celulele de sub piele fara a avea efect asupra pielii. Magnetii pot imbunatati circulatia sangelui din piele si zonele din jur. Pot imbunatati si digestia marind viteza lichidelor gastro-intestinale.

   Functii:

1.    Reduce greutatea
2.    Imbunatateste metabolismul
3.    Imbunatateste circulatia sangelui
4.    Tonifica muschii obositi
5.    Previne aparitia durerilor
6.    Combate tensiunea musculara si reface flexibilitatea muschilor.

   Tabloul de control

1.    Pornire/Oprire : apasati butonul pentru a pune centura in functiune
2.    Program : programul include 8 tipuri diferite de vibratii. Cand LCD-ul arata "0" inseamna ca centura va trece automat prin toate cele 8 moduri.
3.    Timp : include 9 niveluri de timp (in minute) : 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 si FF. FF arata ca centura lucreaza fara sa se opreasca.

   Utilizare:

1.    Fixati centura in jurul partii dorite de pe corp si strangeti-o cat este nevoie.
2.    Conecati-o la curent.
3.    Apasati butonul de pornire si apoi selectati timpul.
4.    Butonul pentru programarea timpului poate fixa 9 tipuri de durata. Cand arata FF inseamna ca centura lucreaza fara nici o pauza.
5.    Selectati programul dorit apasand "function key". Programul are 8 tipuri de vibratii.
6.    Cand timpul ales expira dispozitivul se opreste automat. Daca este nevoie resetati timpul.
7.    Aparatul poate fi conectat in masina, la 12 V.
8.    Centura poate fi folosita pentru :

- talie
- spate
- solduri
- genunchi
- maini
- picioare
- coapse
- umeri etc


   Centura nu trebuie folisita de:

- perosoane care folosesc stimulatoare sau implanturi metalice in oase
- femei insarcinate
- persoane care au mai putin de 6 luni de la o operatie
- menstruatie si hemoragii
- persoane care au probleme cu rinichii sau fac dializa
- persoane cu hemoroizi
- persoane care au tumori maligne.


   Precautii:

- Daca dupa ce folositi aparatul aveti senzatii de mancarime, amorteala sau sunteti transpirat, nu va ingrijorati ; sunt reactii normale care vor persista catva timp.
- Nu puneti aparatul langa lucruri ascutite, nici nu il apasati folosind unelte.
- Daca ati luat o masa consistenta, folositi produsul in jurul taliei dupa doua ore si jumatate
- Beti un pahar cu apa calda dupa ce folositi centura.
- Tineti produsul ferit de umezeala si surse de caldura.
- Curatati centura numai cu o carpa moale sau burete, nu o spalati cu apa.
- Dupa o utilizare de 40 de minute, lasati centura sa se "odihneasca" cel putin 10 minute.
- Nu o demontati; puteti afecta aranjarea magnetilor si a bilelor de masaj.


 

Covor pentru masaj Quincuncial Prominences

Pret: 35/54 $

    Un vechi proverb chinezesc spune ca "un copac incepe sa se usuce de la radacina, iar omul incepe sa imbatraneasca de la picioare".
    Intre talpa piciorului si starea noastra de sanatate exista o stransa legatura. Bolile care afecteaza diferite parti ale corpului sunt toate reflectate in zonele reflexogene corespondente de la nivelul talpilor. Aplicarea unor produse medicinale pe zonele reflexogene din talpa si masajul de stimulare pot favoriza circulatia sanguina si regla funcţiile organelor interne corespondente, pentru grabirea procesului de vindecare a bolilor si fortifierea organismului. Utilizarea covorului Tiens pentru Masaj timp de 10 minute zilnic este o metoda ce foloseste propria greutate a persoanei pentru masarea zonelor reflexogene din talpa. Aplicarea produselor medicinale pe talpi si masajul in forta al acestora produc o dubla stimulare, ce va poate asigura, intr-un timp scurt, drenarea canalelor energetice corespunzatoare zonelor reflexogene, imbunatatirea fluxul sanguin, inlaturarea blocajelor, a toxinelor si rearmonizarea energiei Qi, pentru a va simti relaxat, energetic si sanatos fizic.
Dintre reactiile benefice ale utilizarii Covorului pentru Masaj mentionam:
-    Poate sustine functia circulatorie a organismului, stimuleaza metabolismul celular, sporeste secretia glandelor endocrine si intareste functia imunitara a leucocitelor si limfocitelor;
-    Amelioreaza reflexele nervoase, blocheaza in mod eficace patrunderea altor impulsuri patologice in centrii nervosi, declanseaza mecanismul intern de reglare al organismului, activeaza functiile tuturor tesuturilor si organelor si elibereaza diferite tipuri de factori terapeutici pentru a inlatura si elimina boala, redand starea de sanatate.
-    Potenteaza latura psihologica a tratamentului, favorizeaza odihna psihica si reglarea organismului, ajuta la relaxarea corporala si mentala si la revigorarea spiritului, ii intareste utilizatorului increderea ca poate invinge bolile, sporeste reactiile emotionale optimiste, elimina stsri psihologice precum pesimismul si dezamagirea. De asemenea, are avantajul de a mobiliza factorii terapeutici inerenti pacientului, pentru a lupta impotriva bolilor si a le invinge, in cele din urma. 


 

Dispozitiv pentru Masurarea Tensiunii Arteriale

Puncte: 130 $

    Hipertensiunea arteriala este una dintre cele trei boli majore deosebit de periculoase pentru omenire. Este numita ca fiind Ucigasul invizibil. Cu cat este mai mare tensiunea arteriala, cu atat este mai mare incidenta accidentelor vasculare. Deci, diagnosticarea prompta si un tratament adecvat este de mare importanta.
    Diferitele forme de boli de inima sunt, in primul rand, rezultatul impuritatilor toxice care infunda vasele sangvine; acestea lipsesc muschii si valvele inimii de oxigen si exercita un efort excesiv cronic asupra inimii, care trebuie sa pompeze mult mai mult decat este normal, pentru a impinge sangele printr-un sistem circulator infundat. O inima sanatoasa pompeaza aproximativ 11.000 de litri de sange in 24 de ore, dar o inima supusa efortului unui sistem circulator infundat trebuie sa pompeze pana la 95.000 de litri in 24 de ore, doar pentru a mentine circulatia la un nivel suficient de bun; in mod evident, aceasta crestere de mai bine de  opt ori a efortului exercitat asupra inimii duce la imbolnavire; sursa principala a impuritatilor din sange si a depunerilor care cauzeaza bolile este un regim alimentar alcatuit numai din alimente denaturate, gatite.
    Masurile tensiunii arteriale la incheietura mainii difera de cele efectuate la bratul mainii. In mod normal, tensiunea arteriala sistolica si diastolica masurata la incheietura si bratul mainii difera cu circa 10 mmHg la adultii sanatosi. Nu masurati in continuu tensiunea arteriala o perioada lunga de timp.
    In general, valorile tensiunii arteriale inregistrate la spital sunt mai inalte cu 20 mmHg - 30 mmHg decat cele de acasa. Aceasta este cauzata de ridicarea brusca a tensiunii conditionata de miscare, aglomeratie, mediu, prezenta medicilor. Pulsul, precum si valorile tensiunii arteriale vor varia in dependenta de starea organismului si miscarea fizica.
    Acest aparat este un microcomputer bazat pe Monitorul Tensiunii Arteriale, inclusiv pe Depresorul Tensiunii Arteriale si incorporeaza cel mai avansat micro-controlor din Japonia cu traditionala acupunctura si tehnologia electronica moderna.
    Mecanismul de masurare utilizeaza metoda oscilometrica de masurare si automata de umflare (pompare) si masurare a tensiunii arteriale si dispune de capacitatea de a indica schimbarile minore ale tensiunii arteriale masurate.
    Aparatul poate echilibra bioelectricitatea corpului si rezulta stabilizarea tensiunii arteriale. Cercetarile indica faptul ca exista o stransa corelatie intre bioelectricitatea urechilor si alte parti ale corpului uman. Cand oamenii sunt bolnavi, parametrii bioelectrici cum ar fi rezistenta, potentialul si capacitatea pot varia pe zonele urechilor.

Trasaturile speciale ale dispozitivului de masurare a tensiunii:

- totul intr-o unitate compacta;
- functie de memorare pentru stocarea a 7 seturi de valori ale tensiunii arteriale si un set de valori medii ale tensiunii arteriale;
- functie de cautare pentru a vedea datele salvate, pentru a va ajuta la monitorizarea constanta a tensiunii arteriale;
- functia de stergere a datelor salvate;
- afisaj cu cristale lichide usor de citit;
- mod de operare facila;
- setarea timpului de tratament de depresare a tensiunii arteriale;
- sistem de inchidere automata.


 

Dispozitiv pentru reglarea tensiunii

Pret: 132 $

    Produs creditat de Comitetul pentru Protectia Consumatorului. Aparatul pentru echilibrarea tensiunii trateaza bolile printr-o metoda naturala speciala, fiindu-i acordate 8 premii la expozitii internationale de inventica din S.U.A., Franta, Elvetia si Singapore.

   Structura si numele aparatului

   Aparatul pentru reducerea tensiunii arteriale (ABPR) este alcatuit din dinti de metal destinati tratamentului, din circuite electrice VIC, un maner metalic si o carcasa.

  Desen: metal treat teeth - dinti de metal pentru tratament
 
  Desen: Housing- carcasa
                VIC electric circuits - circuite electrice VIC
                Metal  handle loop - maner metalic

Mecanismul de tratare

   Aparatul este fabricat pe baza unei tehnologii avansate, avand ca surse de realizare atat descoperirile biologice moderne cat si doctrina meridianelor din teoria medicala chineza.

1. Structura aparatului si efectele sale, bazate pe teoria medicala biologica


  Teoria bioelectricitatii poate fi utilizata pentru a controla hipertensiunea. Ce este bioelectricitatea? In Tau Hai, acest concept se refera la fenomenele electrice care se produc in corpul vital. In lumea naturala, bioelectricitatea exista in toate corpurile vii, inclusiv in cel uman. De aceea, s-au dezvoltat metode de diagnosticare, care au in vedere detectarea functiilor fizice si patologice legate de inima si creier, cum ar fi electrocardiograma si encefalograma. De ce tratam hipertensiunea cu bioelectricitate? Recent, o noua descoperire a stiintei medicale a demonstrat ca exista o relate stransa intre bioelectricitate si hipertensiune. In prefaza hipertensiva si faza episodica apare o miscare anormala a ionului din membrana celulei (potential patologic), urmata de urmatoarele simptome: scaderea miscarii fluxului sanguin, spasmul arteriolelor, cresterea rezistentei vaselor de sange, ceea ce duce in final la cresterea tensiunii (vezi tab.l). In timp ce aparatul de decompresiune este utilizat si conectat la corpul uman, circuitul sau electric VIC, poate activa circuitele biologice din corpul uman (numite motoare electrice sau motoare interne), regland direct potentialul patologic al celulei musculare arteriale, indepartand spasmul arterial, intarind faza de respingere de pe suprafata globulei rosii pentru a reduce vascozitatea magnetica a sangelui si scazand rezistenta vaselor de sange si a fluxului sanguin, aducandu-le astfel in faza de integrare corespunzatoare. De asemenea, curata si indeparteaza colesterolul si grasimea neutra depusa pe tunica intima a arterelor, ceea ce are ca rezultat curatirea vaselor de sange. In consecinta, se observa ca aparatul nu doar scade tensiunea arteriala la un moment dat, dar mentine o tensiune buna, pentru o perioada lunga de timp.
   Aparatul asigura efecte ideale pentru ca este prevazut cu 3 grupe de 21 dinti, avand un unghi INTERPOL. Dupa ce aparatul este conectat la corpul uman, el aduce curenti biologici slabi, ca o antena satelit care primeste semnale atenuate de la satelitul existent in spatiu. Fiind transportat prin intermediul dintilor, circuitul VIC este promovat, iar curentii slabi sunt stocati si transformati, fiind apoi emisi de varful dintilor, pentru a stimula circuitul biologic inchis din corpul uman, care regleaza apoi potentialul patologic al celulei, ducand in final la rezultatul asteptat, respectiv scaderea tensiunii (cu alte cuvinte, activeaza potentialul uman).

2.  Suportul oferit de modernizarile in materie, aparute ca urmare a cercetarii doctrinei meridianelor

  Meridian este numele generic al trans- spigmo si net- spigmo. Trans inseamna calea, net inseamna reteaua, "trans-spigmo se afla adanc in muschi si nu poate fi simtit", ceea ce "este la suprafata si poate fi simtit cu usurinta este net-spigmo". Inca din 1950, cand meridianele au fost studiate cu ajutorul bioelectricitatii, s-a ajuns la concluzia ca bioelectricitatea poate fi transportata pe trasee. Curentul si potentialul poate fi condus prin piele, fara curent strain. Punctele (reteaua) conducatoare de electricitate, care au proprietati de conducere a electricitatii mai bune si mai puternice, corespund punctelor de acupunctura. Recent, s-a dovedit printr-o tehnica experimentala avansata (fotografierea electronilor pozitivi), ca meridianul are rezistenta scazuta la curent pe parcursul trans. Astfel, mai multe elemente nutritive pot fi transportate din vasul de sange la celula, determinand astfel un metabolism mai bun. Daca privim corpul uman ca pe o masinarie in care tesuturile joaca rolul unor parti componente, meridianul este doar trecerea dintre parti (nefiind o parte in sine). Meridianele din corpurile sanatoase sunt ca o rejta de trafic fara blocaje. Din contra, daca meridianele sunt tulburate din punct de vedere fiziologic, ca si o trecere intre parti care nu mai este lubrefiata, devind astfel rigida, se produce imbolnavirea. Asa cum este prezentat in "Meridianul interior Hongti" meridianele stau la baza aparitiei, formarii si tratamentului bolii. De aceea, curatirea meridianelor reprezinta cea mai buna baza de tratament, iar deblocarea meridianului este scopul final al tratamentului si al protectiei sanatatii in medicina traditionala chineza.
  Acest principiu este preluat de decompresiometru, care asigura tratamentul cu bioelectricitate si curata meridianele, reducand, in acelasi timp, presiunea sangelui.

   Observatii clinice

  Aparatul a fost verificat in spitalele din Beijing, Shanghai, Guanzhou, Lisoning, Changchun, Hebel, Japonia, Rusia, Turcia si Orientul Mijlociu, unde s-a constatat ca, dupa 3-5 minute de tratament, este eficient pentru pacientii hipertensivi; descresterea tensiunii arteriale este prezentata astfel:

             kPa        mmHg     tensiune sistolica, tensiune diastolica
                0
                1              0                            1,3 kpa
                2             10                           (9,75 mmHg)
                3             20
                4             30

   In alopecie si alopecia areata, pacientul trebuie sa se trateze de 3 ori, cate 3 minute de fiecare data, cu 20-30 de pieptanaturi pe minut, pentru a obtine efecte bune. In decurs de 5 minute, instrumentul poate usura durerea locala, prin anumite metode.

Daca utilizati acest aparat mereu, sanatatea va fi intotdeauna de partea dvs.

   Comportamentul aparatului

Produsul este proiectat de Gao Jiajun, care a castigat 8 premii Internationale in inventii si tehnologie si care a aplicat teoria medicala biologica pentru a trata hipertensiunea. In comparatie cu alte metode de tratare, acest aparat prezinta urmatoarele avantaje:

1.   ocupa  un  volum  mic

  Diametrul aparatului nu depaseste 10 cm, poate fi finut cu o mana, adultii si persoanele in varsta pot sa-l utilizeze, fara a avea nevoie de ajutor.

2.   are greutate mica

  Aparatul poate fi usor transportat, nu da stari proaste in timpul tratamentului, durata de viata a aparatului tine pana cand dintii folositi la tratament se uzeaza.

3.   are caracteristici exprimate de cei 5

   Aparatul nu are camp magnetic, nu are surse de energie straine, nu are led de conectare, nu distorsioneaza punctele de acupunctura; datorita contactului mare cu corpul uman, el poate acoperi punctele de acupunctura in vederea tratamentului; odata ce este pus in functiune nu este necesar ajutorul din partea celorlalti, nu are limita de timp, poate fi utilizat liber, iar eficienta sa se poate constata imediat.

4.   decompresie in decurs de 3 minute

   In prima faza, tensiunea este redusa in 3-5 minute. Utilizarea sa duce la evitarea efectelor secundare.

5. functia de reglare merge in doua directii

  Aparatul este eficient in decompresii, precum si in imbunatatirea hipotensiunii, mentine tensiunea in limita valorilor normale.

6.   imbunatateste rapid alopecia si alopecia areata

  Utilizarea indelungata poate controla alopecia si alopecia areata. La persoanele de varsta tanara si mijlocie poate stimula cresterea parului, parul alb redevenind negru. Conform feed-backului primit de la mii de pacienfi tratati in clinica, aparatul este eficient in cazul hipertensiunii, alopeciei si durerilor de cap, doar daca este folosit in mod continuu. In acelasi timp, aparatul poate preveni caderea parului, stimuleaza circuitul sanguin, imbunatateste hranirea parului care ajuta la cresterea acestuia.

Nota: in cazul necrozei foliculei din firul de par,  aparatul nu este eficient.

7.   este un produs necesar pentru sanatate si pentru imbunatatirea starii de fericire

  Aparatul poate stimula circulatia sangelui in creier, studentii care il folosesc benficiaza de reducerea electronilor pozitivi din creier,  este calmant, reintareste  anamneza si imunitatea. La persoanele tinere si de varsta mijlocie, utilizarea instrumentului poate preveni hipertensiunea si bolile vaselor de sange din creier si inima, elimina durerile de cap si tensiunea provocata de telefoanele mobile. De asemenea, protejeaza sanatatea si frumusetea.


   Metoda de utilizare a aparatului de decompresie

1.   Aparatul reduce hipertensiunea

  Pentru a descreste hipertensiunea, aparatul de decompresie este folosit in urmatoarele 4 metode de tratament. Se sugereaza masurarea tensiunii inainte de utilizarea aparatului. Dupa tratament, luati o pauza de 10 minute si masurati din nou tensiunea pentru a putea face o comparatie. In general, tensiunea poate descreste cu 10-30mmHg, ramanand stabila dupa 15-20 de utilizari.

 Nota:

  Nu vorbiti in timp ce folositi aparatul si masurati tensiunea, pentru a evita obtinerea unor rezultate needificatoare.

(1) Metoda de decompresie a capului

Aparatul   este prevazut cu   21 de dinti pentru tratament. Cand intra in contact cu corpul, nu este nevoie sa cautati punctele de acupunctura, prin metoda asigurata folosita, el poate acoperi aceste puncte de acupunctura,  obtinand rezultate mai bune.

   Folosirea aparatului:

  (atunci cand folositi aparatul, trebuie sa aveti mainile curate, cel mai bine, ar fi sa le spalati inainte de utilizare).
   Tineti inelul metalic al instrumentului cu o singura mana, lasati dintii de tratament sa intre in contact cu pielea capului, si asa cum ne pieptanam parul, miscati-1 in sus si in jos, de 20-30 de ori pe minut, de 2-3 ori pe zi, 3-5 minute odata.
  Continuand sa utilizati aparatul, cel putin de 3 ori pe zi, tensiunea poate descreste cu 10-30 mmHg.

(2) Metoda de folosire a aparatului cu dona maini

  Tineti inelul metalic cu mana cu degetele rasfirate, punand varful degetelor celeilate maini pe varfurile dintilor si tineti in contact strans timp de 3-5 minute, cel putin de 3 ori pe zi.
Aceasta metoda poate echilibra dereglarea potentiala din peretele celulei prin directionarea electrica produsa de circuitul VIC pentru a relaxa spasmul arterial, ducand la marirea vaselor de sange si la micsorarea tensiunii arteriale.

(3) Metoda de decompresie prin plasarea aparatului pe inima

 Tineti inelul metalic cu o mana, puneti dintii acestuia pe pielea din zona inimii, cel putin de 3 ori pe zi, timp de 3-5 minute odata. Metoda este folositoare pentru pacientii care au atat tensiune arteriala cat si alte boli, cum ar fi angina pectorala, sufocari, boli de inima coronariene. Dupa ce aparatul a fost pus pe locul inimii, circuitul inchis va indeparta spasmul arterial coronarian, va reduce incarcatura inimii si va usura simptomele. Folositi aparatul timp indelungat, pentru a obtine efecte bune.

(4) Metoda de plasare a aparatului pe incheietura

Tineti cu o mana inelul metalic, plasand dintii pe punctul de acupunctura Neiguan, de pe incheietura, timp de 3-5 minute. (Neiguang se afla intre doua tendoane, pe partea palmei spre brat, la 2 inch chinezesti de incheietura).
  Metoda se poate folosi la pacientii care prezinta hipertensiune, angina cardiaca si tahicardie.

Indicatie de oprire a medicamentelor

  Dupa utilizarea ABPR, pacientul cu hipertensiune arteriala poate sa opreasca administrarea medicamentelor, conform stadiului bolii (usoara sau grea). Metoda de oprire a medicatiei, se face la bolnavii hipertensivi stadiul I, care utilizeaza ABPR timp de 2-3 saptamani, deoarece tensiunea sangelui devine stabila si intra intr-o faza normala, putandu-se opri administrarea medicamentelor hipotensoare in mod gradat. La pacientii cu hipertensiune arteriala stadiul II, la inceput se va trece la reducerea cantitativa a medicamentelor. Dupa ce aparatul ABPR este utilizat timp de 5-7 saptamani, hipertensiunea poate fi controlata.

  Medicamentele pot fi oprite la indicatia medicului, odata ce tensiunea s-a stabilizat, dupa o anumita perioada de timp. Pacientii cu hipertensiune arteriala stadiul III, vor folosi aparatul timp de 7-9 saptamini, dupa care tensiunea se va reduce la nivelul normal. Cantitatea de medicamente se va reduce treptat, dupa care medicatia poate fi oprita la indicatia medicului.

Nota:

  Pacientii care iau medicamente timp indelungat, vor reduce cantitatea de medicamente in mod gradat, mat intai reducand medicamentele din punct de vedere cantitativ, iar apoi din punct de vedere al intervalului de administrare.

2. Oprirea caderii parului

  In timpul tratamentului hipertensiunii arteriale prin aplicarea aparatului pe cap, prin miscari de pieptanare pe meridian, stimularea ajunge prin meridian in intregul corp, revigorand si punand sangele in miscare, echilibrind yin-ul si yang -ul, hranind corpul si indepartand boala. Astfel, este stimulata imunitatea, scopul pentru care a fost proiectat aparatul fiind atins, respectiv vindecarea bolilor, inclusiv celor care apar la cap. De asemenea, se asigura sanatatea si se atinge o longevitate cat mai buna. In urma unor observatii clinice, s-a constatat ca in afara de scaderea tensiunii si mentinerea unei tensiuni arteriale stabile, aparatul vindeca chelia seboreica, alopecia areata, stimuleaza cresterea parului, ducand la inegrirea acestuia, protejeaza parul si intareste anamneza. Metoda pieptanarii tine sub control chelia si alopecia areata.

   Modul de utilizare a aparatului:

  Tineti cu o mana inelul metalic al instrumentului, pieptanati jumatatea capului cu dintii destinati pentru tratament (conform imaginii), considerand centrul capului drept centru al operatiunii, de sus in jos, de la stanga la dreapta, apoi de la mijlocul fruntii veti pieptana aceasta zona in acelasi mod, repetand de mai mult de 10 ori. Pieptanati partea rarnasa, pornind din Baihui, de-a lungul zonei Parietooccipitala, in acelasi mod, tot mai mult de 10 ori. Asigurati un contact profund cu dintii vindecatori in zona Luhui I, zona Bensheng 2 (ambele laturi) timp de 3 minute, cu mai multa forta, cu o frecventa de 20-30 de ori pe minut. Exceptand pieptanatul desupra zonei de acupunctura, aparatul poate fi folosit si in zona cu par alb, in zonele fara par si in zona cu alopecie.

Observatie:

  (1) Pieptanati cel putin de 3 ori pe zi, cu cat pieptanati mai mult, cu atat veti obtine rezultate mai bune (barbatii vor avea rezultate mai rapide decat femeile, deoarece parul acestora este mai scurt si ca atare, mai usor de pieptanat).

  (2) Nu folositi aparatul cu forta, pentru a nu rani pielea capului.
  (3) Poate creste par negru daca mancati alimente de culoare neagra, cum ar fi susan negru, nuci, tangle de mare si medlar. Persoanele care beau apa mai multa vor pierde par mai putin.

Reguli obisnuite referitoare la par: daca in timpul pieptanatului sau a spalatului se pierd 30-100 de fire de par este vorba de un proces normal, pierderea a mai mult de 100 de fire de par denota aparitia unei tulburari.

3. Tratati durerea de cap si limpeziti mintea

In cazul durerilor de cap si a ametelilor cauzate de stresul unei munci grele si de stresul nervos, de radiatiile electromagnetice (telefoane mobile si computer), vom obtine rezultate eficiente dupa 3-5 minute de utilizare. Pentru studenti si masteranzi, decompresiometrul va limpezi mintea si va stimula inteligenta.

  Observatie: la persoanele normale, durerile de cap si ametelile cauzate de radiatiile provenite de la telefoanele mobile si computer, pot ft indepartate, pieptanand capul cu aparatul,  la 2 minute dupa utilizarea aparatelor precizate mai sus.

   Modul de operare:

  Apucati inelul metalic al aparatului, pieptanati capul de-a lungul liniei mediane, de 20-30 de ori, dintii de tratare vor intra in contact cu pielea capului. Eficienta operatiunii se va vedea dupa 3-5 minute de la utilizare.

4. Relaxeaza durerile locale

   Metoda locala de masaj:

  In multe tari, practica medicala a demonstrat ca aparatul este eficient pentru usurarea durerilor asociate, a celor de dinti, de stomac, a durerilor de spate, a periartritei umarului, a pietrei la rinichi, a pancreatitei.

   Modul de operare:

  Apucati inelul metalic cu o mana, puneti dintii de tratare aproape de zona dureroasa si masati pielea in sensul acelor de ceasornic. Daca exista o alta persoana care sa ajute, aceasta trebuie sa tina pacientul cu o mana si instrumentul cu cealalta mana (asigurand un circuit inchis), care va fi eficient dupa 3-5 minute de la utilizare. Este eficienta zgarierea pielii pe plan local sau in cele doua parti ale coloanei vertebrale.

5.  Utilizarea aparatului in scop de frumusete

Metoda: apucati dintii de tratare cu o mana si masati fata cu inelul metalic mai neted, de cel putin 3 ori pe zi, de 30 de ori odata.

  In decurs de 28 de zile, aceasta metoda indeparteaza celulele moarte si reduce ridurile. Persoanele normale nu trebuie sa se teama de decompresie, atunci cand utilizeaza aparatul. Acesta mentine echilibrul de bioelectricitate, care stabilizeaza tensiunea.

   Observatii privitoare la utilizarea aparatului:

-  in timpul utilizarii aparatului si a tratamentului, pacientul trebuie sa fie calm.
-  circuitul electric are o eficienta mai mare in mediu cald, deoarece in acest caz vasele de sange de la suprafata corpului se destind mai usor si glandele sudoripare sunt deschise.
-  daca la anumiti pacienti tratamentul nu produce vindecari, este bine sa se procedeze la spalarea mainilor inainte de utilizare, in verderea cresterii conductivitatii electrice.
-  atunci cand tensiunea a ajuns la un nivel normal iar pierderea parului este controlata, utilizati ABPR odata pe zi, cate 3 minute de fiecare data, cu o frecventa de 20-30 de ori pe minut.
-  atunci cand corpul uman intra in contact cu ABPR, indicatorul devine luminos, ceea ce inseamna ca circuitele electrice interioare sunt bune; cand circuitul electric este deteriorat, indicatorul nu este aprins. Daca nu utilizati aparatul un timp mai indelungat este mai bine sa scoateti bateria, pentru a evita scurgerea acesteia.

   Simptome de tratare si protectie a sanatatii

  Initial, decompresiometrul a fost proiectat sa trateze hipertensiunea. Dupa utilizara sa la grupuri mari de oameni, s-a dovedit ca aparatul are si alte functii, cum ar fi cele legate de indepartarea durerilor de cap si a ametelilor, de previnirea si imbunatatirea paraliziei cerebrale si a bolilor coronariene, de tratarea alopeciei seboreice, a alopeciei areata, de usxirarea durerilor locale, de limpezirea mintii, de imbunatatirea circulatiei sangelui din cutia craniana si de revigorarea anamnezei la persoanelor normale si mai putin normale.


   Pastrarea si depozitarea aparatului

-  daca aparatul este utilizat timp indelungat, pe manerul metalic si pe dintii de tratare se va depune sebum, murdarie si praf. Acestea se pot indeparta cu o carpa imbibata cu alcool sau detergent.
-  in timpul utilizarii, nu dezasamblati ABPR, pentru a evita deteriorarea acestuia, ceea ce ar putea provoaca o proasta functionare.
-  nu tineti ABPR la temperaturi inalte sau expus la soare.
-  preveniti impactul dur al aparatului cu alte obiecte, cum ar fi in cazul in care acesta ar cadea sau ar fi aruncat.
-  aparatul poate fi folosit dupa spalarea parului sau dupa baie, circuitele electrice nu se vor deteriora. (Indicatorul va fi adesea luminos daca in aparat este apa, va aparea normal atunci cind este uscat.)


 

KEDO - aparat pentru stimularea circulatiei sangvine

Pret: 770 $

    In lumea occidentala nu exista echivalent pentru cuvantul Qi, fiind totusi descris adesea ca "energie vitala", definitie care insa nu ii acopera in totalitate intregul inteles. Qi este energia naturala cu adevarat importanta a Universului care activeaza miscarea si schimbarea. Este forta creativa care permite totul: stelele stralucitoare, un parau sipotind si un organism descompus se gasesc toate in interiorul fortei cauza - efect a conceptului Qi. Este precum abilitatea vantului de a produce schimbari.
    Qi este energia care creeaza viata, vitalitatea noastra, puterea de viata care zace in corpul, mintea, inima si sufletele noastre. Este imateriala si invizibila, si de asemenea are capacitatea de a produce efecte materiale si vizibile, precum formarea bebelusului cu ajutorul conceptiei. De asemenea, Qi are un caracter transformator. De exemplu, ea da nastere materializarii corpurilor noastre, asa cum si apa se poate transforma in gheata. Cand incalzim gheata, aceasta se topeste si se transforma din nou in apa. In mod similar, si noi putem sa devenim spirite atunci cand murim. Cele doua caractere chinezesti care formeaza ideograma conceptului Qi inseamna "vapori" sau "aburi", si "orez crud" sau "boabe". Aburul care se inalta din orezul fiert reprezinta Qi intr-o stare neconturata, in timp ce orezul simbolizeaza aspectul material si substantial al materiei. Cuvantul chinezesc contine Esenta transformatoare si schimbatoare a conceptului Qi de la material la imaterial si invers.
    Miscarea energiei Qi in corpurile noastre ne afecteaza toate activitatile. Atunci "cand energia Qi este toata reunita intr-un loc, se formeaza corpul fizic; cand este dispersata, corpul moare." Qi este energia care stimuleaza activitatea - capacitatea noastra de a digera mancarea, de a ne misca picioarele, de a gandi. Aceasta energie se poate insa manifesta si ca resentiment sau ca un nod in gat atunci cand suntem tristi.
    Stiinta occidentala nu a dovedit insa existenta conceptului Qi - ea nu poate fi vazuta cu un microscop, sau disecata sau scanata. Totusi, asta nu inseamna ca noi nu simtim Qi. Iata un simplu exercitiu pe care il puteti incerca: aduceti-va mainile in fata burtii, cu palmele indreptate una spre cealalta. Apropiati-va incetisor mainile fara a le lasa sa se atinga una de cealalta. Acum indepartati-le una de cealalta. Repetati fara sa va grabiti. Observati tensiunea usoara, caldura, furnicaturile, pulsatia sau presiunea intre palmele d-stra. Aerul se poate simti mai dens in spatiul dintre palme. Aceasta este Qi. Nu incercati sa intelegeti Qi cu rationamentul mintii. Incercati sa o simtiti.
    Cu toate ca stiinta occidentala nu recunoaste Qi, practicienii chinezi lucreaza la armonizarea fluxului ei de mai bine de 3000 de ani. Qi se deplaseaza prin corp printr-un sistem de ramificatii, sau meridiane. Unul dintre cele mai dificile aspecte ale Medicinei chinezesti pentru vestici este conceptul Meridianelor, care reprezinta acele canale invizibile aflate de-a lungul corpului. Meridianele nu sunt identificate in anatomia occidentala. In acupunctura, totusi, ele sunt luate in calcul, considerandu-se ca ajung la suprafata pielii in anumite puncte, in care sunt introduse ace micute pentru stimularea fluxului de energie  din anumite Meridiane, ori il calmeaza, refacand echilibrul de energie din corp si, in mod implicit, facilitand sanatatea. Acesta este modul prin care MTC (Medicina Traditionala Chineza) explica cum functioneaza acupunctura. Doctorii occidentali au vazut ca acupunctura poate inlocui anestezia in chirurgie si considera ca ar putea avea legatura cu stimularea nervilor in scopul de a-i determina pe acestia sa elibereze analgezice naturale. Poate ca nu avem o explicatie rationala pentru cum sau de ce functioneaza acupunctura, dar eficacitatea ei este indubitabila.
    Qi este esentiala pentru corpurile noastre in producerea sangelui. Tot energia Qi este cea care face sangele sa circule prin venele si meridianele noastre. Legatura dintre Qi si sange este interdependenta. Asa cum Qi este necesara pentru producerea si circulatia sangelui, sangele hraneste organele noastre care creeaza si sustin energia Qi. Deci Qi si sangele sunt inseparabile. Daca sangele nu s-ar deplasa, nu ar exista nici un fel de mijloc de transport pentru Qi. Pe de alta parte, Qi este cea care furnizeaza forta ce pune sangele in miscare. In mod evident, conceptul referitor la sange este diferit fata de al vesticilor din punct de vedere al MTC. Sangele nu inseamna doar fluidul care curge prin venele noastre, ci si calitatea lui energetica ce il face sa hraneasca si sa circule prin corpul nostru. Intrucat Sangele este Yin, iar Qi este Yang, armonia dintre ele simbolizeaza un tot unitar care este reprezentat de sanatate. Sangele este stocat in ficat, iar energia Qi este stocata in rinichii nostri.
    Ritmul existentei noastre creste de la o zi la alta. Creste volumul de lucru care trebuie indeplinit, acesti factori stau la baza instabilitatii ecologice si sociale - cauzele stresului permanent si al oboselii fizice si sufletesti. In astfel de conditii apare insuficienta catastrofala de timp si forta pentru a practica macar un singur tip de sport, pentru a-i oferi organismului efortul fizic de care pur si simplu "ne implora". Ca urmare la cele enumerate mai sus, apare stagnarea circulatiei Qi si a sangelui in organe, tesuturi, vase si canalele energetice, fapt ce duce la dereglarea metabolismului.
    Stagnarea energiei Qi este cauza aparitiei diferitor boli, in special afectiuni ale intestinelor, a durerilor suparatoare si a celor ascunse. La acutizarea durerii contribuie si proasta dispozitie; la randul sau, dispozitia interioara pozitiva are un efect analgezic.
    In dependenta de locul unde este localizata stagnarea energiei Qi si a sangelui, apare pericolul aparitiei diferitor boli.
    Stagnarea circulatiei Qi adica a energiei si a sangelui in regiunea inimii, devine cauza nelinistii sufletesti, accelerarii pulsului, aritmiei, ischemiei, infarctului miocardic, mortii cardiogene subite.
Stagnarea circulatiei energetice si sanguine la nivelul creierului cauzeaza ameteli, vuiet in urechi, dureri de cap, disforie, oboseala, lene, neuroestenie, insomnie, amnezie, pareza, apoplexie, idiotism.
    Urmarile stagnarii circulatiei sanguine si energetice in sistemul digestiv sunt durerile abdominale, balonarea intestinelor, pierderea poftei de mancare.
Stagnarea circulatiei energetice si sanguine in rinichi este cauza mialgiei lombare, hematuriei, edemelor si altele.
    Stagnarea circulatiei energetice si sanguine la nivelul intregului organism - inceputul procesului de imbatranire al organismului.
    Inteleptul Hipoccrates afirma: "Gimnastica, exercitiile fizice, miscarea, trebuie sa faca parte intens din viata fiecaruia care vrea sa-si mentina aptitudinile de munca, sanatatea, o viata integra si frumoasa". Insa cum sa combinam necesitatile efortului fizic cu insuficienta catastrofala a timpului si a posibilitatilor pentru ocupatiile active? Cum sa ocolim fenomenele de staza a energiei Qi si a sangelui?
    Rezolvarea acestor probleme este in folosirea aparatului curativ - Stimulatorul Energiei si Sangelui produs de specialistii companiei Tiens.
    KEDO Tiens este creat pe baza tehnologiilor de ultima ora ca rezultat al integrarii cunostintelor si performantelor unui set intreg de stiinte printre care:
-    cunostinte complexe ale calitatilor functionale ale vitalitatii organismului;
-    invataturile Cin-Lo;
-    performantele magneto-mecanici.
KEDO este destinat insanatosirii organismului si profilaxiei diferitor boli, indispensabil in cosmotologie.
    Cu ajutorul frecventelor de inalta acuratete a vibratiilor spiralate, actionate in sensul acelor de ceasornic, KEDO efectueaza o actiune de masaj asupra punctelor energetice si a zonelor reflexogene ale organismului uman, stimuland circulatia energetica si sanguina. Irigand organismul cu oxigen, contribuie la amplificarea caracteristicii de aparare a celulelor, imbunatateste circulatia sanguina si echilibreaza metabolismul, implicit intareste sistemul imunitar.
    KEDO permite sincronizarea functionarii tuturor organelor si sistemelor organismului, mareste conductibilitatea canalelor Cin- Lo, asigura o circulatie energetica si sanguina completa. Ca urmare are loc inlaturarea concomitenta a diferitelor maladii. KEDO este medicul dumneavoastra de familie.
    Imbunatatind circulatia si metabolismul KEDO activeaza celule, mareste tonusul organismului, purifica sangele, scade vascozitatea. Datorita folosirii aparatului putem inlatura vechile boli si preintampina pe cele noi.

    Aparatul KEDO este indicat in:

- hemoroizi;
- constipatie;
- insomnie;
- obezitate;
- dureri in regiunea lombara si a picioarelor;
- dureri ale spatelui si umerilor;
- gastrita cronica;
- hipertensiune;
- bolile coronariene;
- bronsita;
- spondilopatii;
- reabilitarea in urma atacurilor de apoplexie;
- adenom al prostatei;
- menopauza;
- hipodinamism;
- insuficienta in efort fizic sustinut;
- favorizeaza dezvoltarea psihica si fizica a copiilor.

   In urma folosirii aparatului KEDO al corporatiei Tiens au loc 8 efecte:

1.    Activarea canalelor Cin-Lo si ale vaselor sanguine, efectul circulatiei energetice si sanguine complete incepe dupa primele 15 minute dupa inceperea sedintei.
2.    "Scanarea" curativa, actiunea asupra zonelor reflexogene amplasate pe talpi. Posibilitatea detectarii usoare zonei optime pentru folosirea aparatului, fara a fi nevoie de cunostinte speciale de reflexologie.
3.    Curatarea interna: in procesul functionarii aparatului, energia Qi patrunde in organism curatind din acesta toate reziduurile, substantele nocive si toxinele. Omul inainte de toate trebuie sa-si dezintoxice organismul.
4.    Efectul efortului fizic de irigare a organismului cu oxigen. O sedinta de 15 minute echivaleaza cu 5 km de jogging. Desi nu ati alergat 5 km, rezultatele sunt similare.
5.    Supracurativ - sanatate si longevitate.
6.    Frumusetea faciala si corporala: imbunatatirea circulatiei energetice, normalizarea metabolismului, inlaturarea surplusului depunerilor de grasimi fac pielea sanatoasa si catifelata, iar silueta-ideala.
7.    Restabilirea dinamismului: oboseala si artralgia intregului organism va sunt bine cunoscute, aceste stari apar dupa o zi grea de lucru? Doar in 15 minute KEDO va restabili activitatea vitala. Regularitatea folosirii aparatului mareste eficienta de lucru si invatamant.
8.    Mareste potenta: imbunatatind circulatia fiziologica pozitiva a energiei si sangelui, KEDO restabileste functiile sexuale feminine si masculine, intarzie procesul involutiei acesteia la batrani, asigura mentinerea calitatii vietii.

Vibratia rotativa cu unde de inalta frecventa asigura rezonanta cu bioholografia organismului Dumneavoastra, asigura o circulatie energetica si sanguina completa, imbunatateste functiile organelor interne, normalizeaza metabolismul intarind astfel imunitatea.
Aparatul KEDO "programeaza" organismul la auto-restabilire, previne procesele degenerative si incetineste procesul de imbatranire.


 

Ozonator pentru legume si fructe

Pret: 300 $

    Viata este limitata si pretioasa, sanatatea este baza oricarei activitati; daca avem un organism sanatos vom avea energie sa ne atingem aspiratiile si idealurile.
    Fiecare organism viu pentru a-si mentine viata nu se poate dispensa de trei elemente principale: aer, apa si nutrienţi.
    Aerul este elementul principal pentru mentinerea existentei oricarui organism viu. Daca omenirea este privata de aer cateva minute, aceasta va pieri. Daca organismul uman este privat de oxigen se va imbolnavi de diverse boli.
    Sursele de poluare ale aerului sunt multiple, in principal fiind: distrugerea structurii naturii, taierea pe scara larga a padurilor, poluarea produsa de gazele de esapament a automobilelor, gazele si praful produse de intreprinderile chimice, putrezirea gunoaielor plastice; omenirea in acest mediu nu are cum sa respire aer proaspat si sigur. Atunci cand oamenii respira aer poluat cu timpul vor fi afectati, aparand bolile, cum ar fi: bolile cardiocoronariene, bolile respiratorii, bolile alergice ale pielii, etc.

    Prezentarea succinta a ozonului

    Ozonul a fost descoperit in 1785 de catre germanul Van Marung, care a observat prezenta lui in aerul proaspat de dupa ploaie si a remarcat mirosul specific de iarba verde. In 1840 alt german Schobein a denumit acest gaz folosind cuvantul grecesc "ozon", ceea ce inseamna "aer proaspăt" sau cum s-ar spune in engleză "fresh air". Formula moleculară a ozonului este O3, greutatea moleculara fiind de 48, adica de 1,5 ori mai grea decat cea a oxigenului, fiind prezenta in atmosfera in cantitati foarte mici. In concentratii foarte mici este un gaz aproape incolor si inodor, dar in concentratii mai mari apare mirosul puternic de iarba verde. Iar cand aceasta depaseste 15% are culoarea verde deschis.
    Ozonul are proprietati antibacteriene, elimina mirosurile neplacute, descompune gazele otravitoare, stopeaza procesul de crestere a bacteriilor, purifica aerul. In privinta efectelor antibacteriene, el poate scade numarul de bacterii (colibacili, bacili dizenterici, bacili tuberculozei) precum si diversi virusi ce se gasesc in aer sau in diverse dispersii. In plus, datorita faptului ca are diverse proprietati de oxidare si descompunere, poate sa neutralizeze, sa descompuna, sa oxideze diverse noxe cum ar fi: monoxidul de carbon, dioxidul de sulf, hidroxid de sulf, amoniacul, metanol, astfel incat sa elimine toxicitatea si mirosul neplacut al lor. In mediile cele mai dificile, cum ar fi: pietele de peste, fabricile de hartie, magazinele de produse insecticide, fabricile de cauciuc, fabricile de bauturi, crescatoriile de pasari si de Cain, in care exista puternice mirosuri neplacute, ozonul poate elimina cu usurinta aceste mirosuri. Deci, folosirea ozonului in incaperi si in afara lor creste foarte mult calitatea aerului, spre ex.: poate elimina in mare parte monoxidul de carbon, dioxidul de sulf, hidrocarburile din componenta gazelor de ardere ale tevilor de esapament ale automobilelor sau eliberate in atmosfera de catre fabrici. In incaperi, indiferent daca e vorba despre camere de locuit, birouri, sali de conferinta, camere de spital, de hotel, laboratoare, hale de productie, bucatarii, subsoluri, in interiorul automobilelor si WC-urilor, ozonul in stare pura poate purifica acest aer. Ozonul poate elimina efectele nocive ale fumului, precum si a diverselor gaze si poate preveni infectia cu diversi virusi, astfel incat oamenii sa se simta bine cand citesc, scriu, se afla in birouri, sali de conferinta, cerceteaza, se odihnesc sau se refac, ozonul fiind cel mai eficace in mentinerea unei stari de buna dispozitie a oamenilor.
    Ozonul are un efect benefic major si in mentinerea sanatatii oamenilor. In prezent, in Japonia, Europa, America, Australia treptat se impune "metoda de vindecare cu ajutorul ozonului", adica respirarea in timp indelungat a aerului cu ozon in stare pura, bogat in ioni negativi, ingerarea sau spalarea cu apa tratata in prealabil cu ajutorul ozonului. Aceasta metoda foloseste proprietatea speciala a ozonului de a oxigena si curata sangele, de a activa functiile celulare, de a descompune antibioticele, steroizii, neavand efecte secundare, dar avand efecte antiinflamatorii de calmare a durerii, de dezintoxicare, dezalcoolizare, obtinand efecte de prevenire a bolilor, inclusiv a cancerului, de tratare si infrumusetare. In concluzie, ozonul este cea mai mare binefacere pe care ne-a dat-o natura. Noi un numai ca nu trebuie sa distrugem cu excesele noastre sau sa ne multumim cu refacerea stratului de ozon din atmosfera, dar trebuie sa aprofundam cunoasterea si folosirea lui, astfel incat sa pastram pentru totdeauna muntii inverziti, apele pure, curgatoare, parfumul pamantului proaspat, ca istoria omenirii sa continue pentru alte multe mii de ani.

   Cele opt funcţii ale ozonului

1.    Omoara complet bacteriile
2.    Sterilizare deosebit de puternica
3.    Mentine complet prospetimea
4.    Elimina mirosurile de mucegai si alte mirosuri neplacute
5.    Purifica instantaneu
6.    Efect puternic de eliminare a clorului
7.    Efect puternic de inalbire
8.    Contribuie la mentinerea sanatatii.

    Proprietatile antibacteriene de sterilizare, de mentinere a prospetimii

    Ozonul poate oxida si descompune urmele de insecticide, ingrasaminte, hormoni, antibiotice din vegetale, fructe, peste, carne, si poate elimina colibacilii, streptococii, bacilii dizenteriei, virusii hepatitei A si B, precum si alte bacterii si virusi cu efect nociv asupra organismului uman. Puterea de penetrare a ozonului in vegetale, fructe, peste, carne, ajunge pana la 50 cm (efectul antibacterian si de detoxifiere ajunge pana la 99,5%), in acelasi timp asigurand mentinerea prospetimii, igiena, siguranta alimentelor (in mod special in cazul vegetalelor, fructelor, ciupercilor, pentru peste si carne) astfel incat sa nu fie distrusa structura nutrientilor din alimente.

   Elimina mirosurile neplacute, clorul, curata si albeste

    Ozonul poate oxida, descompune si neutraliza rapid si complet diverse mirosuri neplacute din aer si apa (mirosul de fum, de mucegai si de vopsea). Poate purifica apa potabila cu continut de clor, fier, mangan sau alti compusi organici nocivi organismului uman, astfel incat aerul si apa sa fie mai pure, mai curate, mai sigure de folosit. In plus, poate oxida diversi pigmenti nocivi, avand efecte de colorare si albire.

   Efectele de mentinere a sanatatii

    Folosirea timp indelungat a apei bogate in ozon pentru spalarea capului poate elimina matreata, astfel incat parul sa fie negru inchis, sa straluceasca, stimuland regenerarea parului. Spalarea constanta cu apa bogata in ozon poate imbunatati starea fizica, a activa functiile celulare, stimuleaza metabolismul; poate trata leucoreea la femei, bolile sexuale, bolile de piele, cum ar fi: eczemele, diversele mirosuri neplacute ale corpului, tricofitia, eczemele cronice; poate imbunatati igiena femeilor in perioada fiziologica; previne imbunatatirea pielii, protejeaza, infrumuseteaza si albeste pielea, eliminand punctele negre, pistruii, acneele. Spalarea saptamanala timp indelungat de 4-5 ori ajuta la slabirea in greutate. In cazul rinitei alergice, rinitei cronice, folosirea timp de 3 pana la 7 zile produce efecte vizibile.
    In cazul artritei reumatice are efecte terapeutice destul de vizibile. Ingestia timp indelungat a apei tratate cu ozon are efecte terapeutice foarte bune in cazul bolilor de ficat si a diabetului. Ozonul poate opri proliferarea celulelor canceroase, are efecte antiradiatie. Ozonul intr-o anumita concentratie poate intr-un timp foarte scurt sa omoare virusii hepatitei, precum si virusii diverselor boli sexuale.

   Folosirea ozonului pentru imbaiere

    Ozonul are un efect oxidant deosebit de puternic, fiind recunoscut in intreaga lume ca un bactericid cu spectru larg deosebit de eficace. Puterea de oxidare este dubla fata de cea a clorului, omoara bacteriile cu o viteza de 600 pana la 3000 de ori mai mare decat cea a clorului, reusind sa omoare bacteriile in doar cateva secunde.
    Ozonul elimina materiile ce blochează porii, astfel incat pielea sa fie mai alba, mai stralucitoare, mai catifelata, prevenind imbatranirea pielii, stimuland circulatia sanguina si metabolismul, activand functiile celulare, asigurand necesarul complet de oxigen in tesuturile extremitatilor organismului. Poate prevenii diverse boli, elimina oboseala, dezintoxica si dezalcoolizeaza, ajuta destul de mult la refacerea dupa diverse boli de piele, stimuleaza cresterea ratei de folosire a oxigenului in tesuturile organismului. Ozonul mai poate elimina mirosul propriu al parului, precum si mirosul de sampon. Omoara bacteriile patologice, contagioase, ce se gasesc pe par si scalp, avand astfel efect in mentinerea sanatatii si a frumusetii.
    Baia de ozon (terapia apei) poate imbunatati, ameliora sau vindeca diverse boli. Folosirea indelungata are efect benefic pentru marea majoritate a bolilor:
1.    are rol in dilatarea vaselor de sange, scade colesterolul, previne hipertensiunea, arteriosleroza, precum si simptomele asociate bolilor de inima;
2.    elimina toxinele acumulate in ficat si in rinichi, asigurand functiile normale ale ficatului si rinichilor;
3.    stimuleaza metabolismul, ajusteaza secretia endocrina si asigura functia normala pararenala a glandei pituitare, eliminand blocajele in menopauza si andropauza;
4.    activeaza circulatia sanguina si refacerea musculara, asigurand refacerea rapida in urma oboselii cauzate de efort sportiv si munca, avand efect pentru durerile de umar si gat precum si in cazul membrelor reci;
5.    accelereaza eliminare toxinelor din organism astfel incat acesta sa-si mentina sanatatea;
6.    folosirea cu regularitate o data sau de mai multe ori pe zi, are efecte remarcabile si daca se mai si trateaza zilnic cu ozon aerul, apa potabila si alimentele, ameliorarea starii de sanatate va fi vizibila zilnic;
7.    asigura relaxarea completa a pielii, a muschilor si a creierului.

   Băile cu ozon ajută in cazul următoarelor simptome:

    Datorita distrugerii stratului de ozon din ultimii ani, folosirea pe scara larga a insecticidelor, poluarea mediului inconjurator este pe zi ce trece din ce in ce mai grava, provocand efecte negative pe termen lung asupra vietii oamenilor. Compania Tiens, pentru a imbunatati mediul in care traiesc oamenii, dupa ani de cercetari si dezvoltare a produsului, folosind diverse tehnologii brevetate de catre noi, am reusit sa obtinem produsul de inalta tehnologie, sterilizatorul antibacterian:

A.    Despre ozon

    Tehnologia de sterilizare cu ajutorul ozonului, isi are inceputurile in anii 70, iar astazi este deja in faza de folosire pe scara larga. Tehnologia de sterilizare cu ajutorul ozonului este considerata ca fiind cea mai buna metoda de sterilizare a apei si a aerului, fiind una din cele 4 tehnologii mondiale esentiale ale mediului inconjurator in secolul XXI. Prezenta tehnologie se foloseste pe scara larga in Japonia, SUA, Anglia, Germania, Franta, avand o mare importanta in tarile dezvoltate.

1.    Principiile sterilizarii cu ozon: in urma descarcarilor electrice de inalta tensiune se elibereaza plasma. In acest proces electronii cu energie mare se ciocnesc cu moleculele de gaz producandu-se o serie de reactii fizice a elementelor, precum si o reactie de stimulare a gazului (in special sub forma de ozon), rezultand diversi radicali liberi activi, care actioneaza asuprea substantelor toxice nocive, a bacteriilor si virusilor producandu-se reactia de catalizare, oxidare si separare pana la descompunere si omorare. In acelasi timp O3 se reduce pana la O2, evitand cu succes poluarea secundara si aparitia resturilor de produse secundare nocive din timpul procesului de sterilizare.

2.    Functiile ozonului:

a.    Omoara virusii: distruge direct ARN-ul si ADN-ul lor, omorand astfel virusii;
b.    Omoara bacteriile si microorganismele: actioneaza in principal asuprea membranei celulare, dupa care distruge substantele din interiorul membranei membranei provocand moartea acestora;
c.    Elimina mirosurile neplacute: O3 este un oxidant puternic, poate oxida si descompune cu rapiditate substantele chimice ce produc mirosurile neplacute, avand un efect puternic de inlaturare pentru mirosurile de mucegai, odorurile neplacute si mirosul patrunzator datorat renovarii recente a locuintei;
d.    Descompune substantele toxice si nocive. Ozonul oxigeneaza si reduce rapid monoxidul de carbon, sulfurile si benzenurile din aer, bacteriile si virusii din apa, urmele de insecticide si alte substante nocive din fructe si vegetale;
e.    Mentine prospetimea si are efect antimucegai. Ozonul are un efect deosebit de puternic in distrugerea si controlul mucegaiului, in plus poate neutraliza rapid excretia de etilena prin respiratie a fructelor, accelerand coacerea lor, prelungind astfel perioada de pastrare a acestora.

3.    Caracteristicile de sterilizare a ozonului:

a.    rata ridicata de sterilizare si omorare a bacteriilor: ozonul sterilizeaza si omoara bacteriile intr-o proportie superioara razelor ultraviolete de 1,5 pana la 5 ori;
b.    spectru larg: ozonul sterilizeaza majoritatea virusilor, aproape toate bacteriile si microorganismele, avand o deosebit de mare putere in a le omori;
c.    nu exista poluare  secundara: ozonul dupa ce sterilizeaza se reduce in oxigen, nerezultand nici o urma de materie toxica sau daunatoare;
d.    sterilizarea este completa, iar igiena se pastreaza timp indelungat. Ozonul poate steriliza prin intermediul aerului care circula, ajungand in fiecare unghi al camerei, chiar si pana la o anumita profunzime in covoare; sterilizand satisfacator antibacterian inclusiv pe suprafetele si in interiorul obiectelor cu forma neregulata; chiar si dupa 30 de minute dupa operatia de sterilizare cu ozon. Mediul inconjurator continua sa fie intr-o stare de deosebita curatenie;
e.    persoanele ce folosesc aparatul se inteleg bine cu el. Sterilizatorul are proiectat un program de sterilizare prin circulatia unei cantitati mai mici de aer; este un program care usureaza pana la eliminare senzatia de neplacere in timpul procesului de sterilizare, pe care il au unele persoane ce se gasesc in acest mediu;
f.    consum mic de energie, economie de resurse. Consumul sterilizatorului bactericid reprezinta doar 1/6 din consumul celui cu raze ultraviolete, inlocuind aparatul cu raze ultraviolete se pot economisi resursele de energie electrica de care tara nu prea dispune. Din punctul de vedere al celui ce sterilizeaza cu ajutorul ozonului, din economiile facute in jumatate de an cu consumul de energie electrica si manopera, poate cumpara inca un sterilizator antibacterian;
g.    siguranta in folosire, usor de transportat. Datorita folosirii tehnologiei inalte si a unui proces de fabricatie avansat, aparatul nu necesita interventia omului, avand siguranta in folosire. Sterilizatorul bactericid are volum mic fiind un bactericid foarte eficace si usor de transportat.

B.    Analiza de piata

1.    Sterilizarea traditionala a apei de la robinet, a apei potabile in general, foloseste clorul ca sterilizator, dar in acelasi timp cu sterilizarea sunt produsi si compusi halogenati cancerigeni, rezultand o poluare secundara. Folosind sterilizarea cu ozon, dupa omorarea bacteriilor nu rezulta resturi daunatoare organismului uman, fiind rezolvata problema calitatii sterilizarii apei. Pana in prezent, vorbind doar despre apa potabila, numai in Europa se gasesc cateva zeci de mii de statii de epurare a apei ce folosesc ozonul pentru a steriliza si igieniza apa. Inlocuind clorul cu ozonul pentru a steriliza apa din bazinele de inot , rezulta o culoare mai albastra a apei; dupa iesirea din apa intregul corp este mai catifelat, eliminand astfel efectele secundare ale sterilizarii cu clor, datorate mirosului patrunzator al acestuia.
2.    Statutul interzice ca in procesul de sterilizare a apei pentru a obtine apa pura, apa minerala sau apa folosita pentru diverse bauturi sa se foloseasca orice fel de medicamente, fiind permisa numai sterilizarea cu ajutorul ozonului. Comerciantii straini cer ca, pentru toate exporturile de alimente, medicamente si produse pentru igiena, sa de sterilizeze mediul ambient al atelierelor si halelor de productie cu ajutorul ozonului. Speram ca si la noi in tara, vremea  cand va fi folosita pe scara larga aceasta metoda nu este prea departe;
3.    ozonul are foarte mare putere de a omori bacteriile, mucegaiurile si alte microorganisme, in plus  nerezultand resturi poluante. Din acest motiv, ozonul este printre putinele substante ce pot fi folosite pentru sterilizarea si purificarea directa a alimentelor. Statele europene folosesc ozonul pentru a steriliza carnea, ouale, fructele, vegetalele si in industria bauturilor alcoolice; de asemenea folosesc ozonul pentru a steriliza containerele ce transporta alimente pe distanta lunga. Ozonul este folosit in aparatura si tehnologia prevenirii mucegaiului. Ozonul se foloseste si pentru a prelungi perioada de valabilitate a alimentelor usor perisabile. Prin folosirea ozonului perioada de valabilitate a carnii se dubleaza, ouale pot fi pastrate la rece timp de 8 luni, branza poate fi inmagazinata in siguranta timp de 63 de zile, in cazul capsunilor, strugurilor, perioada de pastrare se dubleaza; de asemenea se prelungeste perioada de pastrare a bananelor.
4.    Se cunoaste poluarea pe care o produce apa reziduala; spre exemplu: apa reziduala menajera, apa reziduala din spitale, apa reziduala industriala, poluarea produsa de apa reziduala industriala fiind cea mai grava, dar datorita pretului foarte mare a utilajelor de tratare a apei poluate, face ca multe fabrici sa nu poata, in ciuda dorintei lor, trata apa industriala poluata. Sterilizarea cu ajutorul ozonului, a apei poluate industriale este ieftina putand fi folosita pentru dezodorizare, depigmentare, omorarea bacteriilor, a diverselor alge, pentru eliminarea fenolilor, cianurilor, insecticidelor, fierului, manganului si al sulfurilor, avand efecte vizibile.
5.    Toata lumea stie ca in closete exista o cantitate mare de colibacili si in plus sunt urat mirositoare. Prin folosirea ozonului se oxigeneaza si se descompun produsele chimice ce produc aceste mirosuri neplacute. Ozonul are o putere deosebita de a elimina odorurile neplacute, aceasta caracteristica putand fi folosita in abatoare, in crescatoriile moderne de pui sau de porci, pentru a elimina mirosurile neplacute cat si pentru a preveni bolile la animale.

C.    Domeniile de folosire ale sterilizarii prin ozon

Ozonul se poate folosi pe scara larga. Sistematizand se pot enumera domeniile de mai jos:

1.    Sterilizare bactericida: se poate folosi in spitale, in salile de reanimare, in unitatile de stocare a sangelui, pentru sterilizarea aparatelor medicale, in fabricile de medicamente, in crescatorii de animale, in magazinele de stocare a alimentelor si recoltelor pentru a efectua sterilizarea bactericida.
2.    Purificarea aerului: in diverse unitati economice, gradinite, locuri publice, mijloace de transport in comun, fabricile de bauturi si alimente pentru a improspata si purifica aerul astfel incat oamenii sa se bucure de o atmosfera curata.
3.    Prelucrarea apei reziduale: apa reziduala din spitale, industriala, menajera, etc..
4.    Tratarea apei curate: sterilizarea si purificarea resurselor de apa din intreprinderi, sterilizarea apei din unitatile colective, sterilizarea finala a apei potabile si a bauturilor din fabricile de bauturi si alimente, sterilizarea bactericida si depigmentarea si dezodorizarea in cazul livrarii pentru a doua oara a apei in cladirile foarte inalte, sterilizarea si purificarea apei folosite in bazinele de inot, etc..
5.    Aparatele casnice: mentinerea prospetimii si dezodorizarea in frigidere, albirea si omorarea bacteriilor in cazul masinilor de spalat, dezodorizarea bactericida a aparatelor de aer conditionat, in cazul sterilizatoarelor casnice pentru fructe si vegetale, in cazul sterilizarii electronice a veselei fiind un aparat casnic din noua generatie foarte la moda.
6.    Mentinerea sanatatii si a frumusetii: imbaierea si spalarea pe fata cu apa ozonata va face pielea mai alba, mai catifelata eliminand bacteriile si prevenind imbatranirea, ajuta la tratarea bolii de picioare Hong Kong, a diverselor boli de piele cu transmitere sexuala.


 

Purificator cu ioni negativi pentru masina

Pret: 95 $

  V-ati intrebat vreodata care este motivul pentru care este recomandabil sa ne aflam cat mai des afara, in aer curat? Ori de ce simpla deschidere a ferestrei nu este suficienta?
  Deoarece, in atmosfera, si mai ales la munte, sunt prezente asa-numitele "vitamine ale aerului", care lipsesc din locuintele noastre. Aceste "vitamine" nu sunt altceva decat ioni negativi, lipsiti de gust si miros, cu efecte binefacatoare asupra organismului. Aceasta adevarata "uzina de vitamine", pe langa improspatarea aerului din casele noastre, are un rol important in profilaxia si tratamentul unor afectiuni si boli.
   Ionii sunt particule incarcate electric, rezultati ca urmare a actiunii unei cantitati suficiente de energie asupra unor molecule ca CO2, O2, H2O, astfel incat acestea pierd sau castiga un electron. Electronul liber, se cupleaza cu o molecula alaturata care se transforma in ion negativ. Molecula originala din care a plecat electronul devine acum ion pozitiv. La randul lor ionii formati interfereaza cu particule de praf si alti factori din atmosfera formand particule mai mari.
   Particulele incarcate negativ (maximum 12 molecule de gaz, legate de un atom sau molecula incarcat electric) au o durata mica de existenta, fiind in schimb deosebit de mobile. In natura ionii se formeaza intr-o multitudine de moduri. Mai mult de jumatate sunt formati de gazele radioactive. Restul sunt generati de substantele radioactive din sol, razele cosmice, razele ultaviolete, frictiunea curentilor de aer, caderile de apa si plantele. Ca exemplu putem da acele de brad si ferigile care emit cantitati relativ mari de ioni negativi. Unii specialisti din domeniu (Fred Soyka, Bruce Rosenberg) sustin ca datorita influentei solare si lunare asupra suprafetei pamantului si apei, aerul este fortat sa iasa din pamant, respectiv ionii pozitivi, deoarece pamantul are o incarcare global negativa, asa-numita respiratie "toxica" cu ioni pozitivi. In mod uzual doar 10-17 din atomii din atmosfera sunt ionizati (o cantitate infinitezimala), rezultand o valoare medie de 1.000 - 2.000 ioni/cm3. In mod normal ionii pozitivi si negativi sunt ca numar de valori sensibili egale, cu o mica marja in plus pentru ionii pozitivi. Totusi in unele regiuni (munte, malul marii, cascade de apa) unde apa se afla intr-o continua miscare proporţia se schimba devenind 2.000 ioni negativi fata de 1.000 ioni pozitivi pe cm3. S-a constatat ca acest raport este de departe cel mai benefic pentru fiinta umana. La polul opus s-a constatat ca furtunile din deserturi sau alti curenti de aer cald modifica numarul de ioni din atmosfera pana la un raport de 33/1 in favoarea ionilor pozitivi. Oriunde in lume efectul lor asupra fiintelor umane este unul deosebit de nociv!                 
   Totusi cel mai nociv sistem, din punct de vedere al incarcarii cu ioni pozitivi raman marile aglomerari urbane si industriale. Gazele de esapament, smogul industrial, reziduurile de anvelope, fumul de tigara, cenusa, toate distrug ionii negativi fie neutralizandu-i, fie incarcandu-i chiar pozitiv. In interiorul blocurilor moderne cu peretii de ciment si fier se formeaza adevarate custi Faraday electromagnetice, care absorb sarcinile negative, lucru facut si de surse de apa, de aer conditionat. Sarcina electrostatica pozitiva a produselor din materiale plastice omniprezente completeaza acest tablou sumbru pentru ionii care nu depasesc 100/cm3 in orice incapere fata de valoarea uzuala de 1.000 sau benefica de 2.000. Conform teoriei unuia dintre pionierii studiului actiunii ionilor, Vasiliev, ionii actioneaza asupra terminatiilor nervoase din plamani modificand starea sistemului nervos central si de acolo asupra organelor periferice. Doctorul Albert Kruger a descoperit ca ionii negativi maresc rata vitezei de oxidare a serotoninei din sange. Pe de alta parte el a observat ca ionii pozitivi incetinesc viteza de vibratie a cililor din esofag de la 900 la 600 cicluri pe minut, diminuand mobilitatea mucoasei, scazand astfel rezistenta la factorii patogeni din aer. Ionii pozitivi favorizeaza vasoconstrictia si maresc ritmul respiratiei. Ionii negativi reduc nevroza si anxietatea, maresc apetitul si setea, cresc stimulii sexuali. In urma unui experiment cu aparate generatoare de ioni negativi intr-o gradinita s-a constatat ca a crescut puterea de concentrare a tuturor copiilor, cei hiperactivi au devenit mai calmi, iar senzatia de oboseala s-a diminuat in cazul, tuturor subiectilor.
  Purificator de aer pentru masina neutralizeaza mirosurile neplacute si improspateaza aerul, produce ioni negativi, facand condusul mai confortabil si mai vigilent.

Caracteristicile purificatorului de aer:

* Neutralizeaza mirosurile neplacute si improspateaza aerul
* Produce ioni negativi, facand condusul mai confortabil si mai vigilent
* Sterilizeaza, protejeaza impotriva bacteriilor
* Fara motor si foarte silentios
* Alimentare directa de la bricheta masinii tale (12V c.c)   
* Include banda adeziva  pentru fixare rapida si usoara oriunde
* Dimensiuni reduse, portabilitate ridicata si design atragator. 

Beneficiile purificatorului de aer:

* Distruge microbii, virusii si microorganismele din aer
* Retine particulele de pana la 0,01 microni din aer!
* Ionii negativi diminueaza oboseala, stimuleaza simturile astfel incat veti fi mai odihnit si mai atent la volan!
* Indeparteaza mirosurile neplacute si fumul de tigara!
* Improspateaza aerul, astfel incat veti putea respira aerul curat de munte chiar in mijlocul blocajului rutier!


 

Set Cupe cu Vacuum pentru Barbati

Pret: 56 $

    Terapia cu ajutorul a 24 de ventuze (borcanase) include terapia cu ventuze, terapia cu magneti si tratamentul medicamentos. E o noua metoda de tratament care are la baza teoriile medicale chineze traditionale si invatatura despre cele cinci elemente, despre echilibrul dintre Yin Yang, despre meridiane si colaterale. Punand ventuze, are loc o iritare locala a unor portiuni concrete ale trupului si pe calea transmiterii prin sistemul nervos se obtine reactia locala si chiar reactia intregului organism. Aceasta este benefic pentru reglarea organismului in totalitate, pentru reglarea circulatiei Qi si a sangelui, pentru echilibrarea Yin Yang, pentru imbunatatirea circulatiei sanguine, inlaturarea umflaturilor si durerii, eliberarea de reumatism, eliberarea de senzatia de rece in organism si prin aceasta  se dobandeste insanatosirea intregului organism. De asemenea, ajuta la reglarea functionarii secretiei interne, stimuleaza metabolismul si sporeste eficacitatea tratamentului. O ventuza are efect multifunctional.
    Pe baza culorii si formei urmelor lasate de ventuze, se poate diagnostica starea sanatatii diverselor parti ale trupului. Reactia la ventuze poate demonstra starea Yin si Yang, focarul de imbolnavire profund sau superficial, adica boala in organismul rezistent sau in cel slabit. Si in acest fel, pot fi descoperite la timp schimbarile patologice in toate organele, fapt care va aduce un mare folos tratamentului. In acest fel, mai poate fi urmarita evolutia imbolnavirii, dupa cateva sedinte de terapie cu ventuze, reactia la ventuza va deveni tot mai putin observabila, culoarea semnelor ramase va fi stinsa, petele vor deveni mai mici si lipsite de intensitate, fapt care inseamna imbunatatirea starii organismului in general. In caz contrar, daca nu au loc astfel de schimbari, aceasta denota inrautatirea starii bolii sau lipsa vreunui progres. "Naitzini" scrie: "Dupa reactia in exterior poate fi aflata starea organelor interne si poate fi stabilita imbolnavirea."

   Elemente de tratament cu ventuze:

    In primul rand: presiunea negativa in ventuze provoaca blocarea pasiva a tesuturilor locale in straturile de suprafata si stimuleaza dilatarea vaselor sanguine, marind volumul fluxului de sange si accelerand circulatia sanguina, astfel incat alimentarea sanguina poate fi imbunatatita, poate fi intarita puterea vitala a celulelor, in straturile profunde ale pielii; permeabilitatea peretelui vaselor, fagocitoza celulelor sangelui se poate mari; poate fi ridicata temperatura portiunilor locale, marita rezistenta trupului uman, poate fi intarita imunitatea, toate acestea sunt utile pentru profilaxia bolilor.
    In al doilea rand: combinandu-se cu presiunea negativa creata in ventuze, magnetii, situati in ventuze produc campuri magnetice, care in mod treptat demagnetizeaza celulele sangelui, ca urmare marindu-se sarcina electrica a globulelor rosii in zona ventuzei, fapt care mareste activitatea celulelor, scade viscozitatea sangelui, intensifica circulatia "Qi" si a sangelui, si prin aceasta mareste protectia impotriva imbolnavirilor.
    In al treilea rand: cu ocazia procedurii cu ventuze se ridica temperatura locala a pielii, se largesc capilarele, se mareste permeabilitatea peretelui vascular, se intensifica metabolismul (schimbul de substante) - prin urmare cu ajutorul ventuzei si aplicarea pe suprafata trupului a preparatului medical putem obtine absorbtia activa a acestuia in organism. Ventuzele se scot peste 10 minute, punctele se stropesc iarasi si se frictioneaza repede cu mainele pana cand preparatul medical va acoperi uniform pielea.
    Dispozitivul este inzestrat cu magnetii N - albastru, S - rosu. Se folosesc urmatoarele procedee: procedeul magnetilor paraleli N-S, atunci cand in mod consecutiv polii se aseaza in forma N-S-N-S., pentru conectarea la liniile magnetice, daca masajul cu ventuze este folosit pentru zonele aflate de aceiasi parte. A doua pozitie de utilizare: ventuzele se aseaza astfel, incat polul N sa se afle spre partea exterioara, iar polul S spre partea launtrica a trupului (magnetul se stabileste cu ascutisul metalic indreptat spre piele si de-asupra peste el se aseaza ventuza). Combinarea ventuzelor magnet si preparatelor medicale ofera un triplu efect terapeutic.
    In general, vor fi obtinute rezultate bune, daca in prealabil vor fi efectuate manipulari ale terapiei cu ventuze cu directia de diagnosticare pentru alegerea ulterioara a punctelor acupuncturii. 


 

Set Cupe cu Vacuum pentru Femei

Pret: 56 $

    Terapia cu ajutorul a 24 de ventuze (borcanase) include terapia cu ventuze, terapia cu magneti si tratamentul medicamentos. E o noua metoda de tratament care are la baza teoriile medicale chineze traditionale si invatatura despre cele cinci elemente, despre echilibrul dintre Yin Yang, despre meridiane si colaterale. Punand ventuze, are loc o iritare locala a unor portiuni concrete ale trupului si pe calea transmiterii prin sistemul nervos se obtine reactia locala si chiar reactia intregului organism. Aceasta este benefic pentru reglarea organismului in totalitate, pentru reglarea circulatiei Qi si a sangelui, pentru echilibrarea Yin Yang, pentru imbunatatirea circulatiei sanguine, inlaturarea umflaturilor si durerii, eliberarea de reumatism, eliberarea de senzatia de rece in organism si prin aceasta  se dobandeste insanatosirea intregului organism. De asemenea, ajuta la reglarea functionarii secretiei interne, stimuleaza metabolismul si sporeste eficacitatea tratamentului. O ventuza are efect multifunctional.
    Pe baza culorii si formei urmelor lasate de ventuze, se poate diagnostica starea sanatatii diverselor parti ale trupului. Reactia la ventuze poate demonstra starea Yin si Yang, focarul de imbolnavire profund sau superficial, adica boala in organismul rezistent sau in cel slabit. Si in acest fel, pot fi descoperite la timp schimbarile patologice in toate organele, fapt care va aduce un mare folos tratamentului. In acest fel, mai poate fi urmarita evolutia imbolnavirii, dupa cateva sedinte de terapie cu ventuze, reactia la ventuza va deveni tot mai putin observabila, culoarea semnelor ramase va fi stinsa, petele vor deveni mai mici si lipsite de intensitate, fapt care inseamna imbunatatirea starii organismului in general. In caz contrar, daca nu au loc astfel de schimbari, aceasta denota inrautatirea starii bolii sau lipsa vreunui progres. "Naitzini" scrie: "Dupa reactia in exterior poate fi aflata starea organelor interne si poate fi stabilita imbolnavirea."

   Elemente de tratament cu ventuze:

    In primul rand: presiunea negativa in ventuze provoaca blocarea pasiva a tesuturilor locale in straturile de suprafata si stimuleaza dilatarea vaselor sanguine, marind volumul fluxului de sange si accelerand circulatia sanguina, astfel incat alimentarea sanguina poate fi imbunatatita, poate fi intarita puterea vitala a celulelor, in straturile profunde ale pielii; permeabilitatea peretelui vaselor, fagocitoza celulelor sangelui se poate mari; poate fi ridicata temperatura portiunilor locale, marita rezistenta trupului uman, poate fi intarita imunitatea, toate acestea sunt utile pentru profilaxia bolilor.
    In al doilea rand: combinandu-se cu presiunea negativa creata in ventuze, magnetii, situati in ventuze produc campuri magnetice, care in mod treptat demagnetizeaza celulele sangelui, ca urmare marindu-se sarcina electrica a globulelor rosii in zona ventuzei, fapt care mareste activitatea celulelor, scade viscozitatea sangelui, intensifica circulatia "Qi" si a sangelui, si prin aceasta mareste protectia impotriva imbolnavirilor.
    In al treilea rand: cu ocazia procedurii cu ventuze se ridica temperatura locala a pielii, se largesc capilarele, se mareste permeabilitatea peretelui vascular, se intensifica metabolismul (schimbul de substante) - prin urmare cu ajutorul ventuzei si aplicarea pe suprafata trupului a preparatului medical putem obtine absorbtia activa a acestuia in organism. Ventuzele se scot peste 10 minute, punctele se stropesc iarasi si se frictioneaza repede cu mainele pana cand preparatul medical va acoperi uniform pielea.
    Dispozitivul este inzestrat cu magnetii N - albastru, S - rosu. Se folosesc urmatoarele procedee: procedeul magnetilor paraleli N-S, atunci cand in mod consecutiv polii se aseaza in forma N-S-N-S., pentru conectarea la liniile magnetice, daca masajul cu ventuze este folosit pentru zonele aflate de aceeasi parte. A doua pozitie de utilizare: ventuzele se aseaza astfel, incat polul N sa se afle spre partea exterioara, iar polul S spre partea launtrica a trupului (magnetul se stabileste cu ascutisul metalic indreptat spre piele si de-asupra peste el se aseaza ventuza). Combinarea ventuzelor magnet si preparatelor medicale ofera un triplu efect terapeutic.
    In general, vor fi obtinute rezultate bune, daca in prealabil vor fi efectuate manipulari ale terapiei cu ventuze cu directia de diagnosticare pentru alegerea ulterioara a punctelor acupuncturii. 


 

Tong Bao

Pret: 83 $

    Acupunctura este o metoda de tratament cu o vechime de peste 5000 de ani. Nascuta si dezvoltata in China, metoda a cunoscut o raspandire uluitoare in toata lumea abia in ultimele decenii, in urma vizitei efectuate de presedintele Nixon in anii 70 in China: acolo presedintele Americii a suferit o criza de apendicita si a trebuit operat neintarziat, medicii chinezi asigurandu-i o anestezie excelenta folosind numai puncte de acupunctura.
Mecanismul de actiune al acupuncturii nu este pe deplin cunoscut. Metoda este integrata intr-o ampla filozofie extrem-orientala. Principalele idei ale Medicinei Traditionale Extrem Orientale sunt:
- viata si sanatatea sunt mentinute de o "energie" sau "suflu", numita "Qi" a carei sursa este pe de o parte ancestrala, iar pe de alta parte dobandita din alimente, aer si apa.
- energia "Qi" are o anumita circulatie in corp de-a lungul unor canale preferentiale numite meridiane.
- bolile apar fie prin tulburarea (blocarea) unor meridiane, fie prin substitutia sau, mai degraba, alterarea energiei "Qi" de catre forme perverse de energie.
- asupra meridianelor se poate actiona prin inteparea anumitor puncte, astfel deblocand circulatia sau "chemand in ajutor" energia Qi.
 
    Teoria Medicinei Traditionale Extrem Orientale i-ar putea parea omului "modern" - omului cu mintea hranită la scoala gandirii pozitiviste - cumva ilogica sau de-a dreptul obscurantista. Totusi, practicarea acupuncturii duce de multe ori la rezultate uimitoare. De zeci de ori s-au vindecat sau cel putin s-au ameliorat substantial, numai dupa cateva sedinte de acupunctura, boli care pareau incurabile. Poate fi contestata  baza teoretica a metodei, dar nimeni nu-i poate contesta rezultatele, tot asa cum nimeni nu poate contesta lumina soarelui.

    Creat dupa cele mai noi si avansate tehnologii pe baza vechii teorii a acupuncturii, Aparatul de Acupunctura Magnetica  a punctelor Energetice "Tong Bao" produs de compania Tiens uneste realizarile mecanicii magnetice moderne cu scop curativ si posibilitatea stimularii prin impulsuri energetice.
    Aparatul Tong Bao - aparat curativ-profilactic, este simplu in aplicare datorita formei si dimensiunilor mici ale sale (incape in buzunar). Tong Bao scade eficient tensiunea, inlatura inflamatiile si durerile, activeaza Cin-lo, imbunatateste microcirculatia.
Aparatul Tong Bao - reprezinta o noua dezvoltare a metodei acupuncturii Chineze - noua generatie a "acelor magice". Acele traditionale le pot folosi doar medicii, insa aparatul Tong Bao poate fi folosit de toti, fara exceptie. Utilizarea acelor traditionale pot provoca dureri si chiar pot duce la septicemie folosite necorespunzator, insa Tong Bao exclude posibilitatea efectelor dureroase sau efectelor adverse.

   Obtinerea rapida a efectului dorit - este una din caracteristicile de baza a acestui acupunctor magnetic. Scade surprinzator de rapid tensiunea arteriala, are o acţiune antiinflamatorie si analgezica, calmeaza fizicul si sufletul, scade concentratia substantelor nocive din organism.
   Tong Bao este comod si inofensiv. Tong Bao nu are efecte adverse. Acest aparat este numit "terapia verde". Acupunctura traditionala chineza, presopunctura, electropunctura - toate aceste mecanisme curative sunt unificate in Tong Bao. Fascicolul magnetic patrunde prin piele si activeaza punctul energetic, activand canalele energetice ale organismului uman si imbunatatind microcirculatia. Cu ajutorul stimularii prin impuls energetic, Tong Bao regleaza campul bioenergetic al organismului uman pentru preintampinarea diverselor afecţiuni, oferind prin aceasta o puternica actiune curativa.
    Aparatul Tong Bao are un buton situat la baza capului aparatului cu care putem regla unghiul de utilizare pana la 90 grade, ceea ce ofera confort pentru fiecare utilizator.
    In urma experimentelor, aplicarii practice in conditii clinice timp de 10 ani eficienta totala a aparatului Tong Bao a ajuns la 99,4% fapt care lamureste cresterea continua a cererilor acestui produs printre medici, experti, oameni din toate domeniile ce locuiesc in diferite colturi ale lumii.
Tong Bao este un aparat curativ-profilactic cu o eficienta impresionanta, util fiecarei familii, pentru milioane de oameni de pe Pamant.

   Aparatul Tong Bao este indicat in:

- controlul greutatii, lasatul de fumat, adictii;
- bolile reumatice de orice fel;
- unele boli neurologice (ex: nevralgia de trigemen, migrena, torticolis-ul, deficitele motorii aparute dupa accidente cerebrale);
- bronsita cronica si astmul bronsic;
- hipo si hipertensiunea arteriala;
- gastrita, ulcerul si alte boli ale tubului digestiv, obezitatea;
- tulburarile ciclului menstrual si infertilitatea;
- incontinenta urinara;
- hepatita cronica;
- spasmofilia si starile anxioase sau depresive;
- urticaria si alte forme de alergii cutanate.

   Limitele acupuncturii:
- varstnicii: dupa varsta de 70 de ani, cei mai multi pacienti raspund greu sau tarziu la acupunctura.
- copiii: ei raspund foarte bine la tratament, celor mai multi le este frica de ace, dar cu aparatul Tong Bao este chiar distractiv.


AFACERE                 PRODUSE                  PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

Make a Free Website with Yola.