magia naturiiAFACERE                 PRODUSE                  PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

 

În traducerea liberă, "TIANSHI" înseamnă "Leul Înaripat" - Leul Zburător. Scopul şi motto-ul principal al companiei Tianshi este: "Să aducem sănătate omenirii şi beneficii societăţii".

Compania Tiens (Tianshi) a luat naştere în China, în anul 1993 şi îl are ca preşedinte pe domnul Li-Din-Yuan. Biroul principal se află la Beijing, în centrul de afaceri Henderson, iar baza de producţie este la Tianjin, unde ocupă o suprafaţă de 260.000 mp.

Compania este prima companie cu capital privat din China. Face parte din Academia Chineză şi este furnizor de produse naturiste pentru ONU.

Pentru a asigura calitatea produselor, au fost importate cele mai sofisticate linii de fabricaţie destinate producţiei farmaceutice atât din S.U.A., cât şi din Europa.

Cercetatorii companiei au colecţionat numeroase reţete tradiţionale imperiale din toată China şi, combinând deceniile de experienţă medicală modernă cu cei peste 5000 de ani de secrete ai medicinei chineze tradiţionale, Tiens deţine în prezent un set de formule unice în lume, în măsură să îmbunătăţească starea de sănătate în bine.

În 1998, Grupul Tianshi a ieşit pe piaţa internaţională. Rezultatele au fost uimitoare. După numai 5 ani, mai mult de 3.000.000 de distribuitori independenţi au fost înregistraţi în cadrul companiei.

Dinamismul companiei Tiens este fără concurenţă.

Din punct de vedere financiar, a realizat în 6 ani ceea ce compania Coca-Cola a realizat în 23 de ani.

Ca sistem de distributie MLM, compania Tiens a realizat în 6 ani accesul în tot atâtea ţări ca şi compania Amway în 50 de ani.

• Produsele Tianshi sunt distribuite în toată lumea de cca. 10.000.000 de distribuitori, Compania Tianshi fiind cea mai dinamică firmă care activează în domeniul MLM, cu cea mai rapidă creştere înregistrată până acum în domeniul suplimentelor nutritive, aducând sănătate şi prosperitate în milioane de familii din lumea întreagă;

• În anul 1998, Grupul Tianshi a fost premiat cu cea mai înaltă distincţie: “Progresul în sănătatea omenirii”, de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii;

• În anul 2001, în cadrul Conferinţei anuale din St. Petersburg, preşedintele Li Jin Yuan a primit “Diploma pentru cel mai bun produs pentru protecţia cosmonauţilor”.

• Până în februarie 2002, au fost acordate peste 30 de medalii şi diplome Grupului Tianshi şi produselor sale;

• Produsele Tianshi au fost certificate după standardele ISO-9002, iar o parte din producţia Tianshi a primit certificat F.D.A – USA.

În România, marca Tianshi a fost înregistrată pe 8 decembrie 2000, iar produsele sale au fost omologate pe 28 iunie 2001.

Începând de atunci, reţeaua de distribuitori s-a dezvoltat continuu, aducând tuturor celor care beneficiază de marca Tiens progrese atât în domeniul sănătăţii, cât şi cel financiar.


 


AFACERE                 PRODUSE                  PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

Make a Free Website with Yola.