magia naturii

 

 


 

AFACERE               PRODUSE                 PRETURI                INSCRIERE/COMANDA

 


Planul de Marketing Forever Living Products are succes pentru că e simplu; este una din cele mai uşoare modalităţi de a-ţi porni propria afacere. În plus, ai la dispoziţie produse consumabile, într-o industrie solidă, în plină dezvoltare. Odată ce ai pornit la drum, FLP îţi asigură structura de dezvoltare a afacerii şi te sprijină să te extinzi atât cât doreşti.

De asemenea, planul nostru de marketing îţi dă siguranţă indiferent de nivelul la care te afli. Deci, odată ce ai obţinut o anumită calificare, o păstrezi. În plus, te vei bucura de performanţele echipei tale şi pentru faptul că Planul de Marketing nu permite depăşiri în cadrul aceleiaşi reţele.

Întregul Plan de Marketing este conceput pentru a te ajuta să-ţi construieşti o afacere solidă şi stabilă. Avem întâlniri de recunoaştere regulate, seminarii motivaţionale şi, mai mult, am creat pentru tine un sistem organizat şi o evidenţă a vânzărilor care să-ţi ocupe cât mai puţin timp, astfel încât tu să te poţi concentra asupra a ceea ce este cu adevărat important: consumatorii şi distribuitorii tăi. Cu o echipă bine antrenată şi motivată, vei construi o afacere care va creşte constant, vei câştiga mai mulţi bani şi vei fi mai aproape de atingerea obiectivelor şi visurilor tale.


Planul de Bonus

Este uşor să rămâi motivat în FLP. Atingând un anumit nivel de vânzări timp de trei luni calendaristice consecutive, te califici pentru Programul Stimulativ de Merit. Acesta este un bonus suplimentar care îţi va aduce între 400 şi 800 € lunar. Poţi achita leasing-ul pentru o maşină sau o casă, îţi poţi desăvârşi educaţia sau îi poţi reinvesti, după cum hotărăşti.

Profit din vânzare directă - 22% sau 43% profit din revânzarea produselor. Spre exemplu, eşti deja la nivelul de Asistent Supervizor şi cumperi de la depozit produse în valoare de 100 € şi le vinzi consumatorilor cu 143 €; câştigi astfel, 43% din costul de cumpărare.

Bonus Personal - între 5% şi 18% bonus din valoarea vânzărilor personale. După ce ai atins nivelul de Asistent Supervizor în Planul de Marketing, vei câştiga lunar un bonus calculat pe baza valorii de vânzare a produselor cumpărate în nume propriu.

Bonus de la Noii Distribuitori - între 5% şi 18% bonus din valoarea vânzărilor Noilor Distribuitori înscrişi personal. Din momentul în care vei sponsoriza noi distribuitori, vei primi lunar un bonus calculat pe baza valorii de vânzare a produselor pe care aceştia le-au achiziţionat, până în momentul în care aceştia ajung la nivelul de Asistent Supervizor.

Bonus de Volum - între 3% şi 13% bonus din valoarea vânzărilor distribuitorilor echipei tale. După ce ajungi la nivelul de Supervizor vei câştiga lunar un bonus calculat pe baza valorii de vânzare a produselor cumpărate de distribuitorii echipei tale.

În Planul de Marketing Forever, realizările din vânzări sunt cuantificate prin puncte credit (p.c.). Începi ca distribuitor şi câştigi venituri pe baza vânzărilor personale şi ale membrilor echipei pe care o formezi.
Distributor
Distribuitor nou (ND): Completează Formularul de Înscriere.

15% reducere. Acum poţi să devii sponsor şi să-ţi alcătuieşti propria echipă.

Distributor Asistent Supervizor: 2 p.c.
 • 43% profit din vânzarea cu amănuntul;
 • 5% bonus pentru toate vânzările personale confirmate;
 • 15% profit de la distribuitorii noi inscrisi.

Distributor Supervizor: 25 p.c.
 • 43% profit din vânzarea cu amănuntul;
 • 8% bonus pentru toate vânzările personale confirmate;
 • 3% bonus de volum în urma tuturor vânzărilor confirmate ale Asistent Supervizorilor sponsorizaţi personal şi ale echipelor acestora.

Distributor Asistent Manager: 75 p.c.
 • 43% profit din vânzarea cu amănuntul;
 • 13% bonus pentru toate vânzările personale confirmate;
 • 5% bonus de volum în urma tuturor vânzărilor confirmate ale Supervizorilor sponsorizaţi personal şi ale echipelor acestora;
 • 8% bonus de volum în urma tuturor vânzărilor confirmate ale Asistent Supervizorilor sponsorizaţi personal şi ale echipelor acestora.

Distributor Manager: 120 p.c.
 • 43% profit din vânzarea cu amănuntul;
 • 18% bonus pentru toate vânzările personale confirmate;
 • 5% bonus de volum în urma tuturor vânzărilor confirmate ale Asistent Managerilor sponsorizaţi personal şi ale echipelor acestora;
 • 10% bonus de volum în urma tuturor vânzărilor confirmate ale Supervizorilor sponsorizaţi personal şi ale echipelor acestora;
 • 13% bonus de volum în urma tuturor vânzărilor confirmate ale Asistent Supervizorilor sponsorizaţi personal şi ale echipelor acestora.

                                        Vedeti aici Nivelele de cunoastere 


Bonus de Conducere - între 2% şi 6% bonus din valoarea vânzărilor distribuitorilor Managerilor din reţeaua ta. Odată ce vei avea Manageri în echipă, te poţi califica pentru primirea unui bonus calculat pe baza valorii vânzărilor acestor Manageri şi ale echipelor lor.

Programul Stimulativ de Merit - până la 800 € lunar, sumă cu care îţi poţi plăti ratele pentru casă sau maşină. Dacă te califici pentru acest program, vei primi un bonus suplimentar în funcţie de volumul vânzărilor echipei tale.

Bonus Gem - până la 3% bonus suplimentar pe baza valorii volumului de vânzări al echipelor tuturor Managerilor din reţeaua ta. Dacă eşti preocupat să menţii activitatea Managerilor din prima generaţie, te poţi califica pentru acest bonus, care îţi poate aduce chiar dublarea veniturilor lunare!

Profit Sharing - Primeşti o parte din profitul companiei, la sfârşitul fiecărui an. Cecurile Profit Sharing sunt acordate Managerilor care îndeplinesc anumite condiţii în anul precedent. Cecurile pot ajunge la valori de peste 900.000 €.

Călătorii în străinătate - Primeşti excursii decontate integral în locaţiile turistice deţinute de companie, în locuri exotice sau la Raliurile companiei.

Promoţii speciale - Periodic, compania organizează promoţii cu premii speciale, la care distribuitorii pot câştiga bunuri, călătorii şi alte premii. Echipamente electronice moderne, genţi elegante, excursii la Acapulco, Las Vegas sau Cancun, exemplele date fiind doar câteva dintre cele mai recente astfel de premii.


AFACERE               PRODUSE                 PRETURI                INSCRIERE/COMANDA

Make a free website with Yola