magia naturii

 

 

 

 

 

 

     

AFACERE                PRODUSE                 CAMPANII                INSCRIERE/COMANDA

 


CATALOGUL LIFE CARE


Produsele din portofoliul Life Care sunt produse premium dezvoltate de cei mai importanti producatori de cosmetice, suplimente nutritive si detergenti BIO din lume. Calitatea lor este autentificata de organisme certificatoare independente recunoscute international, precum ECOCERT sau BDIH si de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

Standardul BDIH precizeaza care sunt ingredientele ce pot intra in compozitia produselor, ce sisteme de conservare sunt admise si se asigura ca produsele nu sunt testate pe animale. Principiile ce definesc conceptul BDIH privind ‘cosmeticele naturale controlate' sunt: protejarea naturii – in timpul exploatarii materiilor prime utilizate, se doreste ca natura sa fie cat mai putin perturbata, luandu-se in considerare protectia animalelor. Este exclusa interventia sau manipularea genetica asupra patrimoniului ereditar al plantelor sau animalelor; transformarea cu grija a materiilor prime in produse finite, fara sa presupuna reactii chimice.


Ambalajele trebuie sa fie economice si sa respecte mediul inconjurator; cosmeticele naturale controlate trebuie sa renunte la coloranti si conservanti sintetici, si sa contina substante cu potential alergic redus. ECOCERT este un organism international de inspectie si certificare a produselor ecologice, ce verifica conformitatea produselor ecologice cu legislatia europeana, nationala si cu standardele internationale in vigoare. Produsele certificate ECOCERT nu au in componenta lor: uleiuri minerale, silicon, emulgatori precum PEG, Parabeni, parfumuri sintetice, matrite sintetice sau solventi precum Propylene Glycol.

Fiecare ingredient din compozitia produselor Life Care este atent selectionat si procesat astfel incat valoarea lui pentru organism sa fie maxima. Produsele Life Care fie ca sunt naturale, fie ca au in continutul lor ingrediente organice sau ca sunt 100% BIO reprezinta alternativa sanatoasa pentru sustinerea si protejarea organismului, ele fiind recomandate chiar si persoanelor sensibile sau alergice.

Ce inseamna BIO?

A trai BIO inseamna a elimina din jurul nostru tot ceea ce este artificial, chimic sau procesat. Un mod de viata organic reprezinta alegerea fireasca prin care noi, cei care iubim viata si incercam sa o traim cat mai sanatos cu putinta, vrem sa schimbam mentalitati si obiceiuri astfel incat lumea sa devina mai constienta de alegerile pe care le face.

Am hotarat sa spunem un NU hotarat chimicalelor, pentru ca ne-am gandit la sanatatea familiilor si copiilor nostri, pentru ca ne-am dat seama de raul pe care il facem naturii si pentru ca am realizat ca ritmul in care se desfasoara lucrurile ne afecteaza in mod negativ starea generala.

BIO incepe cu originea ingredientelor din compozitia produselor pe care le consumam.

Agricultura BIO nu foloseste pesticide, fertilizanti si alte substante care se scurg si care polueaza la fel de mult ca si deseurile fabricilor. Insasi scopul agriculturii ecologice este incurajarea si protejarea ecosistemelelor si biodiversitatii.

O viata BIO inseamna ca tot ceea ce consumam fie ca este aliment, produs cosmetic sau detergent este compatibil cu natura, cu organismul nostru si nu contine chimicale.

Alimentele organice au un continut nutritiv mai ridicat decat alimentele conventionale si sunt mult mai gustoase si satioase.

Detergentii BIO sunt obtinuti din substante naturale, care nu afecteaza mediul inconjurator sau pielea noastra, nu provoaca alergii sau iritatii. Pielea care este cel mai mare organ al corpului, este afectata in mod direct de produsele cosmetice aplicate, fiind capabila sa absoarba tot ceea ce ajunge in contact cu ea. O substanta care se aplica pe piele si ramane acolo suficient de mult, este absorbita de glandele sebacee si foliculii firelor de par, trecand apoi in sistemul circulator. Astfel, orice substanta din cremele, lotiunile, gelurile, uleiurile, etc., pe care le folosim poate sa ajunga in sange, apoi la organe.

Cosmeticele BIO-organice sunt obtinute numai din ingrediente care se gasesc in stare naturala, nu contin conservanti, coloranti sau alte substante toxice. Fata de cosmeticele clasice sunt fabricate dupa reguli foarte stricte pentru ca altfel producatorul nu ar putea primi certificarea organica.

Produsele BIO-organice sunt benefice nu numai pentru om ci si pentru natura, producatorii de cosmetice organice incercand sa foloseasca ambalaje cat mai putine si care sa fie biodegradabile.

Un mod de viata BIO presupune folosirea produselor organice in toate domeniile vietii noastre, lucru pe care Life Care incearca sa il faciliteze pentru toti partenerii sai.

Din toate aceste motive, BIO este alegerea corecta!


NOUA GAMA DE SUPLIMENTE NUTRITIVE LIFE CARE


 


AFACERE                PRODUSE                 CAMPANII                INSCRIERE/COMANDA

Make a Free Website with Yola.