magia naturii

Ştiaţi că...? 

Lucerna conţine săruri minerale, cu proprietate de alcalinizare a sângelui, iar substanţele de natură fibroasă înlătură depunerile de colesterol de pe pereţii vasculari.


Datorită conţinutului ridicat în mangan are capacitatea de a scădea glicemia, acţionează favorabil în artrite, reumatism, ulcer gastric, are şi efect de stimulare a lactaţiei. Are efect roborant, iar datorită conţinutului în fitohormoni are efect estrogenic, care este deosebit de util în prevenirea cancerului mamar şi favorabil în arteriopatia obliterantă.


Lucerna conţine săruri minerale, cu proprietate de alcalinizare a sângelui, iar substanţele de natură fibroasă înlătură depunerile de colesterol de pe pereţii vasculari, care vor fi dizolvaţi de saponinele din compoziţie. Datorită conţinutului ridicat în mangan are capacitatea de a scădea glicemia, acţionează favorabil în artrite, reumatism, ulcer gastric, are şi efect de stimulare a lactaţiei. Are efect roborant, iar datorită conţinutului în fitohormoni are efect estrogenic, care este deosebit de util în prevenirea cancerului mamar. 


Este întrebuinţat şi în caz de arteriopatie obliterantă, iar datorită conţinutului în vitamina B12 se recomandă în anemii. Datorită conţinutului în vitamina K previne formarea trombusurilor, reduce sângerarea. Este un remediu excelent pentru pacienţii suferinzi de colită. 


Seminţele de in au fost cultivate şi folosite în scop medicinal încă din secolul 14 a.Chr. Seminţele de in găsite în mormintele egiptenilor au fost considerate ca fiind destinate hrănirii persoanei decedate în viaţa de apoi. În jurul anului 500 a Chr.


Hipocrate menţionează seminţele de in ca excelent remediu utilizat în combaterea durerilor somatice, diareii şi inflamaţiilor de la nivelul tractului digestiv.


Efectul de epurare a sângelui, atribuit seminţelor de dovleac se datorează conţinutului în lipide esenţiale, efect care poate fi valorificat cu succes în tratamentul gutei, uleiul esenţial favorizând absorbţia vitaminei A. Morcovul a fost cultivat de persani în Iran în cursul secolului 10. Pe teritoriul Europei populaţia maură a aclimatizat această plantă, fiind cultivată din secolul al 12-lea la nivelul peninsulei Iberice. În concluzie, civilizaţia europeană dispune de acest aliment valoros, bogat în vitamine din secolul al 12-13-lea. 


 

AFACERE                 PRODUSE                  PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

 

Bio+Active Germeni 

BIO+ACTIVE ESTE COMPLEXUL ENZIMELOR, SUBSTANŢELOR VII DIN GERMENI ŞI FLAVONOIZILOR VEGETALI!
Ce sunt enzimele?
• Sunt proteine care accelerează viteza de desfăşurare a proceselor biochimice din organism.
• În organismul uman au fost identificate 3000 de enzime.
• În decurs de 1 minut, enzimele intervin în 36 milioane de reacţii biochimice.
• La naştere, avem sisteme enzimatice preformate, dar, pe parcursul vieţii, poate deveni necesară înlocuirea acestora.
• Spre deosebire de vitamine, enzimele sunt produse numai în organisme vii.
• Sursa cea mai bună de enzime este reprezentată de germenii vegetali.
Din sămânţa minusculă, sub acţiunea umidiţăţii şi a căldurii, izbucneşte, cu o energie imensă, noua viaţă. Seminţele conţin cantitate mare de enzime, necesară dezvoltării unei noi plante şi această cantitate creşte şi mai mult în timpul germinării. Avem sau nu destule enzime în organism, de asta depinde sănătatea noastră! Modul de viaţă neadecvat, alimentaţia necorespunzătoare (chiar şi încălzirea limentelor) şi diferitele boli, consumă cantităţi imense din echipamentele enzimatice, provocând în timp un dezechilibru şi astfel organismul este din ce în ce mai expus la îmbolnăviri grave sau chiar la îmbătrânire precoce.
• Germenii conţin cantităţi însemnate de vitamine.
• Sunt bogaţi în vitaminele: A, B-complex, C, D, E, G, K, U.
• Germenii sunt şi surse excelente de minerale, conţin calciu, magneziu, fosfor, clor, potasiu, sodiu, siliciu. Acestea se află în stare naturală în plante, putând fi utilizate cu eficienţă maximă de către organismul uman.
• Germenii sunt bogaţi în aminoacizi esenţiali.
Germenii conţin toate elementele de care organismul are nevoie pentru păstrarea sănătăţii.
Când sămânţa germinează, conţinutul său în vitamina C creşte de 27 ori, conţinutul în caroten (după 2 ore de germinare) ajunge la 200%, conţinutul de vitamina B creşte cu 50%, iar cel de vitamina A cu 120%. Biogermenii conţin cu 25% mai multă energie decât carnea, dar nu îngraşă.
Capsula, prin conţinutul în sorg, este bogată în flavonoizi şi în antioxidanţi vegetali. Efectul benefic al flavonoizilor a fost demonstrat prin numeroase studii clinice din ţară şi din străinătate.
 

GERMENI DE GRÂU – 100 / 250 CAPSULE

Germenii de grâu au fost utilizaţi încă din Egiptul antic, respectiv în medicina populară pentru efectele sale roborante, fortificante şi depurative.

Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de grâu, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.

Prezintă un efect antioxidant puternic, fiind o importantă sursă de săruri minerale (Ca, K, Fe, Mg, P) şi vitamine (A, B, C, D, E). Este o importantă sursă de proteine, datorită conţinutului în aminoacizi esenţiali, care nu pot fi sintetizaţi în organism, ca atare produsul trebuie consumat în mod regulat. Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!

Compoziţie: Pulbere uscată, liofilizată de germeni de seminţe de grâu, pulbere de coajă de seminţe de sorg, capsula – gelatină (dioxid de titan).

Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsule pe zi.

GERMENI DE RIDICHI – 100 / 250 CAPSULE

Au efect de epurare a ficatului şi rinichilor, slab efect diuretic şi de detoxifiere a organismului.

Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de ridichi, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.                              

Pe lângă conţinutul în vitamina B, este şi o importantă sursă de minerale (Fe, K, P). Necesitatea prezenţei acestui aliment în meniul zilnic este justificată prin conţinutul în compuşi valoroşi, cum ar fi uleiul de seminţe de muştar sau fosfaţii, respectiv enzimele. Datorită conţinutului de sorg, este bogat în flavonoide şi fito-antioxidanţi. Componenţii cei mai importanţi ai germenilor sunt enzimele, respectiv flavonoidele, care acţionează sinergic, prin potenţare reciprocă a acţiunii, formând un complex.

Compoziţie: Germene de ridichi măcinat-liofilizat, 84 de tipuri de minerale, oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg (coajă), capsula – gelatină (dioxid de titan).

Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsule pe zi.

GERMENI DE LUCERNA – 100 / 250 CAPSULE

Conform tradiţiei, primii care au cultivat lucernă au fost arabii, în urmă cu două mii de ani şi ei au numit-o părintele tuturor alimentelor.

În medicina populară, acest remediu natural s-a întrebuinţat în tratamentul colitelor. Efectul său roborant asupra organismului este de asemenea cunoscut.
Produsul este obţinuţi printr-o tehnologie unică de germenizare, îmbunătăţit cu 84 de tipuri de minerale, oligoelemente şi flavonoide. Este bogat în enzime şi compuşi importanţi: fitohormoni, saponine, acid L-succinic, clorofilă. Este o importantă sursă de vitamine (A, C, B12, D, E, K) şi minerale (Ca, P, Mg, Mn). Datorită conţinutului de sorg, este bogat în flavonoide, fito-antioxidanţi.

Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!

Compoziţie: Germeni de lucernă măcinată-liofilizată, 84 de tipuri de minerale, concentrat de oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg (coajă), capsula – gelatină (dioxid de titan).
Nici un fruct şi nici o plantă nu conţine atâtea enzime indispensabile digestiei.
• poate stimula secreţia lactată la femeile care alăptează;
• datorită conţinutului său de acid de chihlimbar ajută la menţinerea elasticităţii ţesutului conjuctiv.

Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsule pe zi.

GERMENI DE BROCCOLI – 100 / 250 CAPSULE

Germenii de broccoli reprezintă cea mai complexă sursă naturală de enzime. Prezintă un conţinut ridicat în săruri minerale (Fe, K, Mn, Se, Zn, Mg, Ca) iar datorită efectului sinergic al elementelor din compoziţie este indispensabil pentru păstrarea sănătăţii.

Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de brocoli, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.

Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!

Compoziţie: Pulbere uscată, liofilizată de germeni de broccoli, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de coajă de seminţe de sorg, capsula – gelatină (dioxid de titan).

Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsule pe zi.

GERMENI DE GRÂU ALAC (Graminae) - 100 / 250 CAPSULE

Au un efect special, de întărire a sistemului nervos.                                               Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de grâu alac (graminae), îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.

Datorită compoziţiei total diferite de cea a grâului comun, grâul alac este recomandat şi persoanelor cu intoleranţă la gluten. Are un conţinut proteic de şase ori mai ridicat faţă de grâul comun, însumând 17–20%, iar conţinutul în aminoacizi este de asemenea însemnat. Conţine minerale (Fe, Mg, Ca, P, Se) şi vitamine (A, B, E). Procentul de seleniu din compoziţie este de 7-8 ori mai ridicat comparativ cu alte cereale. Seleniul este important datorită efectului său antioxidant, util în prevenirea cancerului. Stimulează circulaţia sanguină, creşte aportul de sânge şi oxigen la nivel celular. Contribuie la dezvoltarea masei musculare. Este eficace în combaterea infecţiilor cauzate de Candida. La fumători, influenţează pozitiv capacitatea fizică şi intelectuală, respectiv procesul de regenerare al organismului. Produsul este un complex al substanţelor biogene din germeni, enzime şi fito-flavonoide. Efectul enzimelor şi al flavonoidelor este sinergic, de completare şi potenţare reciprocă.

Compoziţie: Germeni de grâu alac (graminae) măcinată-liofilizată, 84 de tipuri de minerale şi concentrat de oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg (coaja seminţelor), capsula – gelatină (dioxid de titan).

Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsule pe zi.

GERMENI DE FLOAREA SOARELUI - 100 / 250 CAPSULE

Efectele sale de înfrumuseţare corporală au fost cunoscute încă din antichitate. Efectul principal al acestui produs – menţinerea sănătăţii epidermei – se datorează conţinutului ridicat în uleiuri, vitamine şi săruri minerale cu acţiune protectoare.

Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de floarea-soarelui, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.

Datorită compuşilor cu un conţinut ridicat în fosfaţi prezintă efecte de curăţare, înfrumuseţare şi hrănire a pielii, având rol în combaterea acneei, fiind în acelaşi timp o importantă sursă de vitamina E şi B12, respectiv niacină (vitamina pielii). Este bogat în compuşi minerali (P, Ca , Fe, Zn, I, Mg). Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!

Compoziţie: Pulbere uscată, liofilizată de germeni de seminţe de floarea-soarelui, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsula – gelatină (dioxid de titan).

Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsule pe zi.

GERMENI DE SÂMBURE DE IN - 100 / 250 CAPSULE

Seminţele de in prezintă un important efect de prevenire a apariţiei cancerului mamar – acţiunea acestora fiind unanim recunoscută de cercetătorii din domeniu.

Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de in, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide. 

Prezintă un conţinut ridicat în acizi graşi Omega -3 şi lignan (un compus polifenolic special). Este o importantă sursă de vitamine (A, B, C, D, E) conţinând în acelaşi timp o imensă cantitate de săruri minerale (K, P, Mg, Ca, S, Fe, Na, Cl, Mn, Si, Zn, F, Al, I). Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor. Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!

Compoziţie: Pulbere uscată, liofilizată de germeni de seminţe in, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsula – gelatină (dioxid de titan).

Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsule pe zi.

GERMENI DE SĂMÂNŢĂ DE DOVLEAC - 100 / 250 CAPSULE

Efectele sale de ameliorare a afecţiunilor prostatei au fost cunoscute încă din antichitate. Efectul deosebit al acestui produs în tratamentul afecţiunilor prostatei şi vezicii urinare se datorează - conform cunoştinţelor actuale - conţinutului ridicat în acid linolic (45%).

Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de dovleac, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.

Este bogat în vitamina B12 naturală şi vitamina E. Prezintă un conţinut ridicat în Li, Mg şi Se. Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!

Compoziţie: Pulbere uscată, liofilizată de germeni de seminţe de dovleac, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsula – gelatină (dioxid de titan).

Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsule pe zi.

GERMENI DE HRENIŢA - 100 / 250 CAPSULE                                               (CRESON - Lepidium sativum)

Cresonul este o plantă originară din teritoriul Iranului de azi. Ca plantă medicinală valoroasă, cresonul a fost cunoscut şi utilizat în China încă din anul 1500 a Chr.

Are un conţinut ridicat în sulf, respectiv iod, a căror combinaţie este un excelent remediu cu efect de ameliorare a funcţionării glandelor cu secreţie internă. Obţinut în urma unui proces unic de germinare, îmbunătăţit cu 84 de tipuri de minerale, oligoelemente şi flavonoide. Iodul din compoziţie este indispensabil bunei funcţionări ale tiroidei şi celulelor nervoase. Mai conţine vitamine (A, C, E, K) şi substanţe minerale (Ca, Fe, S). Datorită conţinutului de sorg, este bogat în flavonoide şi fito-antioxidanţi. Efectul benefic al flavonoidelor a fost studiat şi demonstrat în numeroase clinici, atât în ţară, cât şi în străinătate. Componenţii cei mai importanţi ai germenilor sunt enzimele, respectiv flavonoidele, care acţionează sinergic, prin potenţare reciprocă a acţiunii, formând un complex.

Compoziţie: Germeni de creson măcinată-liofilizată, 84 de tipuri de minerale şi concentrat de oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsula – gelatină (dioxid de titan).

Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsule pe zi.

GERMENI DE SPARANGHEL (asparagus) - 100 / 250 CAPSULE

Prezintă un conţinut ridicat în asparagină, cu rol în menţinerea echilibrului acido-bazic al sângelui. Principalul efect este acela de curăţare a tractului renal.

Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de sparanghel, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.

Datorită conţinutului ridicat în vitamine şi săruri minerale, este o importantă sursă de flavonoide şi antioxidanţi de origine vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!

Compoziţie: Pulbere uscată, liofilizată de germeni de sparanghel, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsula – gelatină (dioxid de titan).

Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsule pe zi.

GERMENI DE VARZA ROŞIE – 100 / 250 CAPSULE

Varza roşie aparţine familiei Brassicaceae şi are proprietăţi antioxidante extraordinare, determinate de compuşii din structură, cum ar fi sulforafanii, indocarbazolul, care stimulează producerea de enzime necesare combaterii cancerului.

Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de varză roşie, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.

Are un conţinut ridicat în vitamina U, cu efect antiulceros dovedit. Conţinutul în calciu corespunde celui din lapte. Datorită conţinutului de sorg, este bogat în flavonoide şi fito-antioxidanţi. Efectul benefic al flavonoidelor a fost studiat şi demonstrat în numeroase clinici, atât în ţară, cât şi în străinătate. Produsul este un complex de substanţe biogene din varză, enzime şi bio-flavonoide!
Efectul enzimelor şi al flavonoidelor este sinergic, de completare şi potenţare reciprocă.

Compoziţie: Germeni de varză roşie măcinată-liofilizată, 84 de tipuri de minerale, concentrat de oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg (coajă), capsula – gelatină (dioxid de titan).

Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsule pe zi.

GERMENI DE VARZA CREAŢA (BRUXELLES) - 100 / 250 CAPSULE

Varza de Bruxelles este considerată o minunată inovaţie a horticultorilor danezi. Efectele sale se manifestă la nivelul pancreasului prin ameliorarea procesului de sinteză a insulinei.

Utilizarea sa în diabetul zaharat se datorează conţinutului în mangan, crom şi alte elemente minerale.

Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de varză creaţă, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.

Este o sursă bogată de vitamine (A, B şi C) şi minerale Ca, Na, K, P, Fe, S, Mn şi Cr. Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!

Compoziţie: Pulbere uscată, liofilizată de germeni de varză de Bruxelles, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsula – gelatină (dioxid de titan).

Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsule pe zi.

GERMENI DE MORCOVI – 100 / 250 CAPSULE

Digestia necorespunzătoare, funcţionarea deficitară a ficatului, acumularea metalelor cu efect toxic la nivelul ficatului pot determina modificări ale culorii epidermei de la aspectul sănătos la o coloraţie cenuşie.

Consumul regulat al germenilor de morcov contribuie la menţinerea tonusului epidermei, efect datorat în parte vitaminelor din compoziţie.

Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de morcovi, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.

Produsul este bogat în vitamine (complexele de vitamine A, B, C, E, G şi K) respectiv săruri minerale Ca, K, Na, P, Fe, Mg şi Cr. În cel mai ridicat procent este prezentă provitamina vitaminei A, beta-carotenul. Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului!

Compoziţie: Pulbere uscată, liofilizată de germeni de morcov, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg, capsula – gelatină (dioxid de titan).

Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsule pe zi.


AFACERE                 PRODUSE                  PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

Make a Free Website with Yola.