magia naturii

Ştiaţi că...? 

Tegumentele sunt formate din ansamblul a milioane de celule.


Glandele sebacee produc sebumul necesar menţinerii stării de impermeabilitate a pielii. Numărul de astfel de glande sebacee care ar încape pe suprafaţa unui timbru este de 600.000.  


Pierderea unui număr de peste 40-60 fire de păr pe zi este considerată cădere a părului.


În cazul în care are loc deteriorarea bulbului şi rădăcinii firelor de păr, chelia va rămâne permanentă. Procentul de bărbaţi la care s-a constatat o cădere masivă a părului este de 30% în prezent. 


AFACERE                 PRODUSE                  PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

 

Cosmetice 

CREMA CRYSTAL - 15ml

Este îmbinarea medicinii populare cu rezultatele celor mai recente cercetări în domeniu. Cristalele vegetale, precum şi efectele binecunoscute ale Filimicăi (Calendula, Gălbenele) au fost utilizate în obţinerea acestui produs.

Crema Crystal, ca orice produs care are la bază cristale vegetale, energizează celulele din organism datorită tratamentului cu frecvenţă polifazică, aducându-le la un nivel energetic adecvat pentru o funcţionare normală.
Crema de uz extern, intră în contact cu pielea, astfel planta medicinală şi cristalul îşi exercită efectul şi în straturile mai adânci ale pielii. Crema se absoarbe foarte rapid în piele, datorită utilizării unei proceduri speciale ajunge în straturile adânci ale pielii, facilitând absorbţia rapidă a subtanţei active.
Multiplele sfere de utilizare a Cremei Crystal oferă posibilitatea tratării celor mai diverse probleme dermatologice, infecţiilor şi inflamaţiilor. Efecte remarcabile s-au constatat în vindecarea cicatricilor rezultate de pe urma intervenţiilor chirurgicale.
Este un elixir în tratamentul varicelor de pe picioare, herpesului, psoriazisului, rănilor provocate de arsuri şi a micozelor.
Se poate utiliza împotriva acneei, a înţepăturilor de insecte, pe julituri, răni, zgârieturi, de fapt, pe toate anomaliile pielii sau ale stratului epitelial.

Utilizare: se întinde uniform pe suprafaţa care se doreşte a fi tratată, de 3-4 ori pe zi, după câteva minute se repetă aceleaşi gesturi, de data aceasta fără a mai aplica cremă. Înainte de aplicarea cremei, porţiunea care urmează a fi tratată se spală şi se şterge. În scurt timp vom sesiza ameliorarea sau dispariţia problemelor.

ULEIUL CRYSTAL - 10ml / 30ml

Are o influenţă benefică asupra vaselor capilare, muşchilor, oaselor şi articulaţiilor. Are o acţiune antispastică, antialgică, de relaxare dar şi de revigorare a organismului. Efectul bioactiv şi analgezic sporit al produsului se obţine prin cristalele distilate şi presate în esenţe vegetale pure. Uleiul intră în contact direct cu pielea, astfel substanţele active ale uleiurilor din plantele medicinale pătrund prin piele în circuitul sanguin ajungând în muşchi, oase şi articulaţii, unde îşi exercită efectul antispastic, relaxant şi de diminuare a tensiunii.

Uleiul se absoarbe foarte rapid în piele, datorită utilizării unei proceduri speciale, ajunge în straturile adânci ale pielii, facilitând absorbţia rapidă a subtanţei active. Datorită substanţelor sale active, Uleiul de Crystal oferă o gamă largă de aplicare, iar utilizarea sa zilnică ne conferă vitalitate.
Se utilizează cu succes în tratarea problemelor reumatice, a discopatiei, inflamţiilor articulare, precum şi în eliminarea durerilor cauzate de acestea. Pe lângă acestea, ameliorează cefaleea, alergiile şi migrenele, precum şi durerile menstruale.
Este un cunoscut antispastic, tonicardiac, antiseptic, antiviral, cu efecte benefice în îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, în regenerarea celulelor. Se mai foloseşte pentru tratarea ulceraţiilor, varicelor, herpesului, psoriazisului, etc.
Este excelent pentru băi revigorante şi pentru masaj.

Utilizare: se întinde uniform pe suprafaţa care se doreşte a fi tratată, de 3-4 ori pe zi, după câteva minute se repetă aceleaşi gesturi, de data aceasta fără a mai aplica ulei. Înainte de aplicare, porţiunea care urmează a fi tratată se spală şi se şterge.
În scurt timp vom sesiza ameliorarea sau dispariţia problemelor.

CREMA CU VITAMINA C - 80ml 

Este un preparat recomandat pentru ten gras, combaterea transpiraţiei şi tratamentul tenului sensibil. Are rol în întârzierea proceselor oxidative de la nivelul tegumentelor, scade rata de îmbătrânire celulară, îngreunând astfel formarea ridurilor. Are efect de ecranare a zonelor pigmentate sub acţiunea radiaţiilor solare. 

CREMA CU VITAMINA E - 80ml 

Este o cremă cu absorbţie rapidă la nivelul tegumentelor şi cu efect de protecţie şi întinerire. Vitamina E este eficace datorită efectului ei antioxidant, deoarece ajută la neutralizarea radicalilor liberi cu acţiune dăunătoare asupra celulelor, protejează acizii graşi polinesaturaţi din structura membranelor celulare, ameliorează circulaţia sanguină la nivelul tegumentelor, întârzie procesul de îmbătrânire tisulară. Contribuie la păstrarea elasticităţii tegumentelor, are efect de catifelare a acestora şi de creştere a rezistenţei faţă de agenţii dăunători din mediul înconjurător. 

CREMA CU VITAMINA F - 127ml 

Conţine acizi graşi polinesaturaţi cu rol nutritiv şi protector asupra tegumentelor. Vitamina F este compusă din acizi graşi esenţiali care se întâlnesc în principal în regnul vegetal. Este unul dintre cele mai eficace remedii din componenţa produselor cosmetice. Deficitul de vitamină F cauzează uscarea tegumentelor, friabilitatea părului şi unghiilor, respectiv apariţia de dermatite (eczeme, acnee). 

CREMA CU CALCIU - 127ml 

Recomandată pentru tratamentul înţepăturilor de insecte şi în scopul întreţinerii unghiilor. Unghiile friabile, striaţiunile şi pigmentarea albă a unghiilor sunt adesea semnele unei lipse de calciu, proteine sau magneziu. Administrat pe cale internă sub formă de comprimate efervescente de calciu, este eficace în tratamentul înţepăturilor de insecte, dar acest compus mineral are efecte benefice şi în cazul unei utilizări pe cale externă.
Se recomandă şi pentru tratamentul anumitor tipuri de inflamaţii.
 

CREMA CU BETA CAROTEN - 127ml 

Micro-nutrienţi, macro-ajutor pentru tegumente. Beta-carotenul este cel mai cunoscut din gama carotenelor, un antioxidant eficace, provitamină a vitaminei A.
Este indispensabil în scopul păstrării integrităţii tegumentelor, are rol în captarea radicalilor liberi cu acţiune dăunătoare asupra celulelor. Joacă un rol important în păstrarea sănătăţii unghiilor, părului şi pielii.

MEDICANNABIS B+P (Protecţie + Psoriazis) - 60g

• Se resoarbe foarte bine în straturile de suprafaţă ale pielii.
• Flavonoidele din uleiul de cânepă (apigenina, vitexina) au un efect antioxidant semnificativ, protejând astfel pielea de efectele nocive ale radiaţiilor de tip UV-B.
• Datorită conţinutului de niacină asigură o hidratare optimă a pielii uscate, măreşte elasticitatea şi fermitatea pielii, încetinind apariţia semnelor de îmbătrânire (apariţia ridurilor, uscarea şi crăparea pielii).
• Are un efect rapid, de durată şi în tratamentul psoriazisului extins pe întreg corpul.

Substanţe active: ulei de seminţe de cânepă hibrid de cultură.
Ingredients(INCI): Aqua, Cannabis Sativa, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Dicaprylyl Ether, Decyl Oleate, Parfum, Phenoxyethanol, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Butyl Paraben, Isobutyl Paraben, Carbomer, Sodium Hydroxide.

MEDICANNABIS A+R (Artrită + Reumatism) - 60g 

• Se resoarbe foarte bine şi în straturile de adâncime ale pielii.
• Efectul analgezic al uleiului de Cannabis sativa este bine-cunoscut şi există dovezi evidente privind efectul său antiinflamator în cazurile reumatism şi poliartrită reumatoidă.
 

Substanţe active: ulei de seminţe de cânepă hibrid de cultură, capsaicină, extract de mentă (Mentha piperita).
Ingredients(INCI): Aqua, Cannabis Sativa, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Dicaprylyl Ether, Decyl Oleate, Parfum, Phenoxyethanol, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Butyl Paraben, Isobutyl Paraben, Menthol, Carbomer, Capsicum Annuum, Sodium Hydroxide.
 

COSMETICELE SILVER
Cu un conţinut bogat în argint, 84 de săruri minerale şi oligoelemente, cosmeticele Silver fac parte din familia de cosmetic antimicrobiene, ce curăţă şi hidratează pielea.
Majoritatea oamenilor realizează că, pentru păstrarea echilibrului fizic şi psihic, a armoniei, au nevoie de o piele sănătoasă, bine întreţinută. Unicitatea produselor este dată de conţinutul de argint şi săruri minerale, precum şi oligoelemente. Folosirea lor oferă întregii familii un ajutor eficient în îngrijirea pielii şi a părului. Până nu demult, argintul era cunoscut doar ca bijuterie, însă argintul este cel mai puternic, mai sigur antibiotic natural care se poate utiliza la scară largă.
Pe baza cercetărilor realizate de INSTITUTUL SILVER din S.U.A. s-a stabilit, că acest element neutralizează peste 650 de agenţi patogeni în maxim 6 minute sau chiar într-un interval de timp mai scurt. Nici un agent patogen nu poate supravieţui dacă argintul este prezent, chiar şi în cantităţi infime, întrucât acest element paralizează acele enzime pe care bacteriile, ciupercile şi viruşii le utilizează în metabolismul lor.
Cele 84 de săruri minerale marine şi oligoelemente au un rol important în funcţionarea sistemului imunitar al organismului. Intensifică metabolismul pielii şi restabileşte echilibrul hidro-lipidic. Astfel, pielea se poate apăra de efectele nocive ale mediului înconjurător.

SAPUN LICHID SILVER - 450ml
Îmbogaţit cu 84 de saruri minerale şi oligoelemente
 

Curăţă şi împrospătează pielea şi o catifelează. Prin folosirea sistematică, protejează pielea, restabileşte echilibrul hidric natural de minerale şi oligoelemente.

Utilizare: cantitatea dorită se masează în piele, după care se clăteşte. 

GEL DE DUŞ SILVER - 230ml
Îmbogaţit cu 84 de saruri minerale şi oligoelemente

Curăţă şi împrospătează pielea, în acelaşi timp o netezeşte şi o catifelează. Protejează şi restabileşte echilibrul hidric natural,intensifică circulaţia sanguină. Împiedică microorganismele existente pe piele să-şi manifeste efectele negative, poate preveni sau opri infecţiile, suprainfecţiile pielii. Printr-o folosire sistematică, pielea devine mai sănătoasă şi mai catifelată.

Utilizare: cantitatea dorită se masează în piele, după care se clăteşte.

CREMA DE CORP SILVER - 230ml
Îmbogaţit cu 84 de saruri minerale şi oligoelemente
 

Ajută la păstrarea elasticităţii pielii, regenerează şi reîmprospătează, totodată, este o cremă antiinflamatoare. Împiedică microorganismele existente pe piele să-şi manifeste efectele negative, poate preveni sau opri infecţiile, suprainfecţiile pielii.
Printr-o folosire sistematică, pielea devine mai sănătoasă şi mai catifelată. Se absoarbe repede şi nu lasă urme.

Utilizare: cantitatea dorită se masează în piele. 

ŞAMPON SILVER - 230ml
Îmbogaţit cu 84 de saruri minerale şi oligoelemente

Asigură vitalitatea părului şi a pielii capului prin asigurarea necesarului de săruri minerale şi oligoelemente, în timp ce curăţă în profunzime. Conferă elasticitate părului, împiedică ruperea firului de păr. Reduce numărul agenţilor patogeni de pe pielea capului prevenind astfel simptome neplăcute (mătreaţă, prurit, etc). Înlătură stratul de celule moarte, împiedică electrizarea firelor de păr, astfel părul devine mai catifelat şi mai uşor de pieptănat. Este recomandat şi pentru uz frecvent.

Utilizare: cantitatea dorită se masează uşor în pielea capului, după câteva minute se clăteşte bine.

COSMETICELE CU CEAI VERDE

 

CU PROTECŢIE ULTRAVIOLETA, EXTRACT DE ANTIOXIDANŢI ŞI 84 DE MINERALE

Antioxidanţii încetinesc procesele de îmbătrânire a pielii. Ne apără de radiaţiile nocive. Curăţă delicat pielea, în timp ce o catifelează. Folosirea sistematică a produselor menţine nivelul hidric natural al pielii. Din momentul în care ne naştem, pielea noastră şi totodată corpul nostru, începe să îmbătrânească. Pielea, în special pielea feţei, este ceea mai expusă influenţelor mediului extern, de aceea trebuie să avem mare grijă de ea. Totodată, pielea este organul cel mai mare al organismului nostru, un scut elastic care ne apără de deshidratare, care cu un sistem de reglare a temperaturii protejează ţesuturile sensibile. Pielea este un organ important format din trei straturi: derma, epiderma şi ţesutul subcutanat. Deci pentru a o proteja, trebuie să-i oferim o îngrijire adecvată.
Îmbătrânirea pielii este formată din două părţi, cea biologică şi îmbătrânirea secundară. Îmbătrânirea naturală (biologică) este, mai mult sau mai puţin, inevitabilă, se modifică odată cu vârsta, sexul, etc. Îmbătrânirea secundară este influenţată de mediul extern, substanţele poluante, radiaţiile solare, vântul şi temperatura scăzută. Prin folosirea cosmeticelor cu ceai verde putem incetini acest proces şi contracara efectele nocive.
Moartea celulelor cutanate vechi este o parte a procesului de regenerare a pielii. Stratul superior al pielii, la un moment dat, oboseşte şi moare. Poate este surprinzător, dar zilnic mor în jur de 500 de milioane de celule cutanate. Procesul de regenerare necesită timp, în jur de 24-28 de zile.
Flavonoidele sunt antioxidanţi care apără organismul de radicalii liberi nocivi, de radiaţiile UV, precum şi de alte procese de oxidare care atacă celulele. Odată cu trecerea timpului, metabolismul celulelor este mai lent şi celulele noi necesită din ce în ce mai mult timp ca să ajungă la suprafaţă. Din această cauză, pielea îşi pierde umiditatea naturală, strălucirea şi treptat se subţiază. Pe lângă acestea, efectele nocive ale mediului extern – razele UV, poluarea, stresul, conservanţii, etc. – favorizează producerea radicalilor liberi care slăbesc colagenul răspunzător de tinereţea şi elasticitatea pielii, motiv pentru care celulele cutanate îmbătrânesc mai repede.

SAPUN LICHID CU CEAI VERDE - 450ml 

Curăţă delicat şi împrospătează pielea, în timp ce o catifelează. Prin folosirea sistematică, protejează pielea, restabileşte echilibrul hidric natural, de minerale şi oligoelemente.

Utilizare: cantitatea dorită se masează în piele, după care se clăteşte. 

GEL DE DUŞ CU CEAI VERDE - 230ml

Curăţă delicat şi împrospătează pielea, în acelaşi timp o netezeşte şi o catifelează. Protejează şi restabileşte echilibrul hidric natural, intensifică circulaţia sanguină. Împiedică microorganismele existente pe suprafaţa pielii să-şi manifeste efectele negative, poate preveni sau opri infecţiile (micoze, acnee), suprainfecţiile pielii. Printr-o folosire sistematică pielea devine mai sănătoasă şi mai catifelată.

Utilizare: cantitatea dorită (nediluată) se masează în piele, după care se clăteşte.

CREMA DE CORP CU CEAI VERDE - 230ml 

Ajută la păstrarea elasticităţii pielii, regenerează şi reîmprospătează, fiind totodată şi o cremă antiinflamatoare. Împiedică microorganismele existente pe piele să-şi manifeste efectele negative, poate preveni sau opri infecţiile, suprainfecţiile pielii.
Printr-o folosire sistematică pielea devine mai sănătoasă şi mai catifelată. Se absoarbe repede şi nu lasă urme de grăsime pe suprafaţa pielii.

Utilizare: cantitatea dorită se masează în piele. 

ŞAMPON CU CEAI VERDE - 230ml

Asigură vitalitatea părului şi a pielii capului prin asigurarea necesarului de săruri minerale şi oligoelemente, în timp ce curăţă în profunzime. Conferă elasticitate părului, împiedică ruperea firului de păr. Reduce numărul agenţilor patogeni de pe pielea capului prevenind astfel simptome neplăcute (mătreaţă, prurit, etc). Înlătură stratul de celule moarte, împiedică electrizarea firelor de păr, astfel părul devine mai catifelat şi mai uşor de pieptănat. Conferă o strălucire sănătoasă şi volum. Este recomandat şi pentru uz frecvent.

Utilizare: din cantitatea dorită se face spumă şi se masează uşor în pielea capului, iar după câteva minute se clăteşte bine.


Sus

AFACERE                 PRODUSE                  PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

Make a Free Website with Yola.