magia naturii

Ştiaţi că...? 

Marele Lac Sărat (Great-Salt-Lake), din care s-a extras produsul cunoscut sub denumirea TM 84M, este cel mai mare lac al statului nord american Utah, cu o lungime de 114 km şi o lăţime de 56 km. Salinitatea acestui lac este de 15-28%, astfel încât omul pluteşte cu uşurinţă la suprafaţa apei. 


 

Este cunoscut faptul că o alimentaţie bogată în grăsimi şi săracă în alimente vegetale, precum şi factorii de stres şi fumatul favorizează apariţia aterosclerozei. Modificările patogene survenite la nivelul pereţilor vaselor sanguine nu sunt cauzate de prezenţa colesterolului, ci indirect prin intermediul produşilor de oxidare ai colesterolului. Cercetări în acest domeniu au demonstrat că prin administrarea de vitamine cu efect antioxidant (vitamina E, beta-carotenul şi vitamina C) şi oligoelemente (seleniu), chiar şi în cazul unor nivele crescute de colesterol, ateroscleroza a putut fi ameliorată. 


Vitamina E şi beta-carotenul sunt vitamine liposolubile, cu rol în protecţia acizilor graşi din componenţa membranelor celulare împotriva efectelor nefavorabile ale procesului oxidativ.


Noua formă a vitaminei C, Ester C poate persista mai mult timp în sânge?Cunoaşteţi în ce măsură ne utilizăm ochii zi de zi? Considerând situaţia muncii de birou, privirea unei persoane care petrece o zi întreagă la masa de birou se mută de circa 30 de mii de ori între monitor, tastatură şi documente. Din punctul de vedere al ochiului acest proces implică o continuă reglare a luminozităţii, distanţei, contrastului şi a celor mai fine detalii. Este subînţeles faptul că în asemenea condiţii ochiul va obosi repede. În general procesul de vedere este afectat în jurul vârstei de 45 ani.


În scopul evitării acestui proces, este important să ne alimentăm corespunzător. Printre elementele deosebit de importante pentru buna funcţionare a vederii se enumeră: zincul, vitamina A, flavonoidele, acizii graşi omega-3, seleniul şi vitamina E.

 

Vitamina E a fost descoperită de cercetătorii americani Evans şi Bishop în anul 1922 în urma unor experimente efectuate pe animale de laborator. 


Vitamina E este unul dintre agenţii antioxidanţi liposolubili cei mai eficace, cu rol în combaterea a numeroase boli. Are rol protector asupra sistemului cardio-vascular, combate afecţiunile tumorale şi încetineşte procesul de îmbătrânire. 


Pe măsura creşterii cunoştinţelor referitoare la procesul de îmbătrânire şi afectare a sistemului osos şi articular, şansele de a putea combate apariţia acestor afecţiuni cresc. Astfel de cunoştinţe ne-au permis utilizarea unor suplimente de estrogeni în cazul osteoporozei şi a unor suplimente de condroitin-sulfat şi glucozamină în tratamentul afecţiunilor articulaţiilor. 


Alături de aceste măsuri curative o importanţă deosebită trebuie acordată exerciţiului fizic şi alimentaţiei sănătoase, care sunt măsurile preventive numărul 1 în combaterea apariţiei respectivelor boli. 


Un număr din ce în ce mai mare de dovezi atestă faptul că anumite microelemente, în speciali agenţii antioxidanţi pot fi utili în prevenirea diferitelor tipuri de cancere. Spre exemplu, seleniul s-a dovedit deosebit de eficace în prevenirea cancerului de prostată.


Cercetătorii de la Johns Hopkins School of Public Health au observat că gama-tocoferolul, cea mai răspândită formă a vitaminei E din alimente, joacă un rol important în prevenirea cu succes a cancerului de prostată.

 

Seleniul joacă un rol covârşitor în prevenirea bolilor inflamatorii, respectiv ale sistemului cardio-vascular.  


Cu ajutorul seleniului, enzima glutation-peroxidază devine capabilă să capteze radicalii liberi. În pofida faptului că necesarul de seleniu din organism este de ordinul microgramelor, rolul jucat de acest element este deosebit de important.


AFACERE                 PRODUSE                  PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

 

Vitamine si Minerale 

TRACE MINERALS 84 - 100ml / 300ml

Cu saruri minerale şi oligoelemente.
În dinamica evolutivă a lumii de azi, prin hrana noastră zilnică, organismului îi oferim din ce în ce mai puţine săruri minerale naturale şi oligoelemente. Multe alimente au o concentraţie redusă de săruri minerale. Sursele naturale sunt epuizate din cauza exploatării necorespunzătoare a pământului. Inexistenţa sărurilor în organism face imposibilă dezvoltarea sa şi păstrarea sănătăţii. Organismul nostru nu mai este capabil să folosească vitaminele, sărurile minerale şi oligoelementele extrase din alimente. Dacă vitaminele sunt considerate elemente importante, cu atât mai important este rolul sărurilor minerale de mare ionizate, dizolvate. Dacă organismul nostru are cantitatea necesară de ioni alcalini, atunci este capabil şi de neutralizarea surplusului de acizi, ce se formează în organism. De exemplu, atunci când ne confruntăm cu o creanţă de calciu sau de alte săruri minerale, organismul nostru recurge la extragerea cantităţii necesare din sistemul osos. Prin folosirea TM 84M extras din Marele Lac Sărat, cu o concentraţie redusă de natriu, introducem în organism cantitatea cea mai importantă de săruri minerale necesară corpului.

• Adăugată la apa de baie, sau câteva picături (2-4) masate uşor în piele, după baie, revigorează pielea. Este un înlocuitor natural, perfect al sării de masă. Spre deosebire de sarea de masă clasică, natriul, în echilibru cu alte substanţe minerale, nu este dăunător celor suferinzi de hipertensiune arterială. Conferă un gust sărat mai echilibrat în comparaţie cu sarea de masă clasică, fiind mult mai gustoasă.

Mod de administrare: zilnic 1-3 x 20-30 picături adăugate în apă, sucuri de fructe şi ceaiuri, cafea, etc. Se poate folosi şi pentru prepararea mâncărurilor (supe, sosuri, etc.).

BETA CAROTIN - 60 CAPSULE

Este un precursor al vitaminei A, el pătrunde in organism cu hrana vegetală şi se transformă in vitamina A. Deţine toate calităţile vitaminei A. Protejează sănătatea ochiilor şi a pielii (protejează pielea de radiaţii UV) de influenţele dăunătoare. Stimulează formarea pigmenţilor în celule, ajutând la bronzarea uniformă a pielii. ß Carotenul, împreună cu flavonoidele are un efect sinergic, protejându-ne de influenţele dăunătoare ale radicalilor liberi.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

VITAMINA B6 - 60 CAPSULE

Are un rol important în formarea substanţelor neurotransmiţătoare, şi în procesele de funcţionare a sistemului nervos.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

ESTER VITAMINA C - 60 CAPSULE

Esterul-C este ultima noutate în materie de vitamina C, derivată printr-o tehnologie patentată din Asorbat de Calciu. Această formă a vitaminei C este absorbită perfect de către organism. Noua formă a vitaminei C, rămâne pentru o perioadă mult mai mare în sânge şi se elimină mult mai lent. Această combinaţie este nu doar hidrosolubilă ci şi liposolubilă , deci se absoarbe mai uşor prin membranele celulare. Este indicată şi pentru cei care au afecţiuni gastrice datorate consumului excesiv de vitamina C. Neutralitatea ei împiedică iritaţia gastrică. Efectul antioxidant al flavonoizilor, ajută ca vitamina C să nu funcţioneze doar ca un antioxidant, ci într-adevăr ca şi vitamină.
Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

VITAMINA C - 60 CAPSULE

Fortifică sistemul imunitar, creşte imunitatea organismului. Este antialergic, antiinflamator şi ajută în formarea globulelor roşii. Împreună cu flavonoizii au un efect sinergic care ajută la menţinerea integrităţii sistemului vascular.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

VITAMINA D - 60 CAPSULE

Este responsabilă pentru absorbţia calciului. Este necesară pentru asimilarea calciului şi fosforului cât şi pentru încorporarea lor în oase, respectiv împiedică eliminarea acestora din organism. Este necesară pentru dezvoltarea şi funcţionarea normală a oaselor.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

VITAMINA E - 60 CAPSULE

Prin efectul ei antioxidant protejează integritatea membranei celulare, împiedicând procesele de îmbătrânire. Are un rol important în formarea ADN-ului, ARN-ului şi globulelor roşii. Carenţa de vitamina E determină tulburări neurologice, hematologice şi sterilitate.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

CALCIU - 60 CAPSULE

Favorizează absorbţia fierului, menţine structura osoasă şi dentară, îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului nervos. Cu ajutorul flavonoidelor protejează organismul de influenţele dăunătoare ale radicalilor liberi.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

CROM - 60 CAPSULE

Cantitatea optimă de crom în organism este importantă în mod special la diabetici, pentru că amplifică efectul hipoglicemiant al insulinei. Contribuie la  dezvoltarea muşchilor şi scăderea ţesutului adipos.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

FIER - 60 CAPSULE

Cea mai importantă funcţie în organism este producerea hemoglobinei şi aprovizionarea globulelor roşii cu oxigen. Are un rol important în păstrarea sănătăţii sistemului imunitar şi în producerea energiei, ajută la dezvoltarea şi regenerarea celulelor. Ca şi componentă a enzimei denumite catazan are rol în combaterea efectului nociv al radicalilor liberi.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

MAGNEZIU - 60 CAPSULE

Favorizează adaptarea organismului la efortul psihic şi fizic susţinut. Participă la funcţionarea sănătoasă a miocardului, muşchilor şi sistemului nervos. Împreună cu flavonoidele protejează organismul de influenţa dăunătoare a radicalilor liberi.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

SELENIU - 60 CAPSULE

Are un rol important în creştere, în menţinerea integrităţii pielii şi fanerelor şi în buna funcţionare a ochilor.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

ZINC - 60 CAPSULE

Întreţine integritatea celulelor, este indispensabil în sinteza proteinelor, în producerea ADN-ului. Este cel mai important microelement cu rol de protecţie a pielii şi unghiilor. Există în rezerve relativ mici în organism, fiind necesar un aport permanent. Zincul este un constituent important al enzimelor, care, împreună cu flavonoizi, protejează organismul faţă de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

CARNOSIC A - 60 CAPSULE

Ameliorează circulaţia cerebrală şi elasticitatea capilarelor. Intervine în funcţia cerebrală şi activarea memoriei. Reduce formarea petelor hepatice.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

CITRUS F - 60 CAPSULE

Este un extras din citrice, care creşte imunitatea, îmbunătăţeşte elasticitatea capilară, favorizeaza procesele enzimatice ale intestinului subţire.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

MYRICETIN - 60 CAPSULE

Creşte imunitatea. Împiedică procesele de îmbătrânire ale sistemului nervos.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

SILYMARIN - 60 CAPSULE

Este recomandat pentru stimularea metabolismului hepatic şi a proceselor regenerative ale ficatului. Are un efect puternic de antioxidant, protejează celulele ficatului împotriva acumulărilor de toxine, şi participă la eliminarea substanţelor toxice la nivel hepatic.

Utilizare: doza zilnică recomandată este 1 capsulă/zi.

AFACERE                 PRODUSE                  PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

Make a Free Website with Yola.