magia naturii


 

AFACERE                 PRODUSE                  PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

 

Produsul recomandat: NANO SILVER de la firma VITA CRYSTAL

NANO SILVER - 200 ml / 500 ml                                                      

Suplimente nutritionale


200ml: cod:655
Puncte Bonus: 2,7
Pret de Depozit RON: 17
Pret recom. de vinzare RON: 21

 

 

500ml: cod:656
Puncte Bonus: 6
Pret de Depozit RON: 36
Pret recom. de vinzare RON: 45

Argintul este un metal preţios folosit din timpuri străvechi. Pentru organismul uman, este un element indispensabil, efectele sale benefice erau cunoscute de grecii şi romanii antici.


De ce poate să fie terapeutic consumul argintului coloidal?
Rezultatele cercetătorilor au demonstrat că are rezistenţă faţă de 650 de agenţi patogeni, pe care îi distruge în mai puţin de şase minute, fapt relatat în revista Science Digest (1978/03). Antibioticul, în schimb, poate anihila cel mult o jumătate de duzină, în cel mai bun caz. Argintul coloidal nu distruge bacteriile folositoare din colon, deoarece se absoarbe în intestinul subţire. În principiu, e capabil să asigure protecţie antibacteriană, fără efecte secundare. În grădină îl putem folosi la tratarea plantelor împotriva ciupercilor şi bacteriilor, îl putem folosi ca dezinfectant pentru apa potabilă şi pentru locuinţă.

Consumarea solutiei de argint coloidal de bună calitate s-a dovedit folositoare în tratarea următoarelor boli: Sindromul Lyme, pneumonia, candida, inflamarea ochilor, urechilor, a gurii şi gâtului, gripă, herpes, gastrită, pe răni externe, eczeme,  pe iritaţii, muşcături de insecte, negi, se poate folosi cu succes şi în cazul inflamaţiilor de piele. Întăreşte sistemul imunitar şi ajută la dezvoltarea fătului, regenerează oasele.

Compoziţie: Apă filtrată într-o instalaţie de tratament al apei cu cartuse de carbon activ argintat, purificată prin osmoză inversă şi extract de sâmburi de grapefruit.
Mărimea particulelor coloidului de argint din compoziţie este de 1-100 nanometri. Pe baza controlului PPM, s-a determinat concentraţia produsului ca fiind de 20-25 PPM (un milion de molecule de apă conţin 20-25 nanoparticule de coloid de argint insolubil).
Se va agita înainte de întrebuinţare  deoarece  în  cursul depozitării se poate forma un precipitat şi supernatant fin. Aceste modificări nu influenţează compoziţia produsului, respectiv nu au efecte negative asupra stării de sănătate.
Experienţa a 100 de ani de utilizare ne arată că produsul nu prezintă efecte nocive asupra sănătăţii.
                                          
Mod de administrare: 20-50 ml/zi.


Inapoi

AFACERE                 PRODUSE                  PRETURI                 INSCRIERE/COMANDA

Make a Free Website with Yola.